• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profil mesajlarında yaşanan beğeni sorunu...

Ben zaten yıllardır bu browserı kullanıyorum :KK66: sadece kk ya özel değil yani telefonumdan bir dünya siteye giriyorum ve reklamdan hoşlanmıyorum
Ben KK ya özel demedim zaten. Söylediğim şey bütün siteler için geçerli.
Eğer bir ürün satan e-ticaret sitesi değilseniz, sitelerin tek geliri reklam.
Günde onlarca kişinin girdiği bir siteniz varsa bunu hobi olarak finsanse edebilirsiniz. Ama günde yüzbinlerce kişinin girdiği bir siteniz varsa bunu hobi olarak yapamazsınız. Sitenin ayakta kalabilmesi için gelir kaynakları yaratmalısınz. KK için bu sadece reklam.

Benim bahsettiğim şey şuydu: Eğer reklam engelleyiciler kullanırsanız site para kazanamaz, kazanamadığı zamanda bu siteye gerek kalmaz. Bu siteden direk veya dolaylı yollardan yüzlerce kişi ekmek yiyor.

Bunu vergi gibi düşünebilirsiniz. Kimse vergi vermek istemez. Ama vergi vermezseniz hizmet beklemekte olmaz. Devlet bana hizmet getirsin ama benden vergi almasın. Kadınlar kulübü olsun ben burada vakit geçireyim ama bana reklam göstermesin.

Reklam olayı budur.

Ben pek dikkate almıyorum reklamları :) bazen yanlışlıkla açılıyor kapatıyorum direk :)
Ben genelde ev için süsler bakıyorum netten veya çocuklara birşeyler
Sonra bazı sayfalarda onlarla ilgili reklamlar çıkıyor, zaten 3 çocukla çarşı zor netten alışveriş yapıyorum bana iyi oluyor vitrin gezmek gibi

Merhaba Curly Curly ,

Ben hem telefondan hem de bilgisayardan giriş yapıyorum siteye. Bu bulunduğum ortam, ve o an yapacağım işlere göre değişiyor. Bu hatayı bende alıyorum, iki günde bir gibi bir sürede denk geliyor. Seri beğenme dediğimiz olayı yapan arkadaşlar bu esnada yaşıyor sorunu fark ettiğim kadarıyla. Sitede yoğunluğa bağlı oluşan yavaşlama esnasında yapılan seri beğenme olayı bu seçeneği çıkartıyor.
Bende site ne zaman yavaşlama sorunu gösterse bu şekilde bir ekran çıkıyor.
Çözülmesi dileğiyle,
Kolay gelsin

Merhaba Curly Curly ,

Ben hem telefondan hem de bilgisayardan giriş yapıyorum siteye. Bu bulunduğum ortam, ve o an yapacağım işlere göre değişiyor. Bu hatayı bende alıyorum, iki günde bir gibi bir sürede denk geliyor. Seri beğenme dediğimiz olayı yapan arkadaşlar bu esnada yaşıyor sorunu fark ettiğim kadarıyla. Sitede yoğunluğa bağlı oluşan yavaşlama esnasında yapılan seri beğenme olayı bu seçeneği çıkartıyor.
Bende site ne zaman yavaşlama sorunu gösterse bu şekilde bir ekran çıkıyor.
Çözülmesi dileğiyle,
Kolay gelsin
Seri begenme dediginiz, ard arda hizli bir sekilde begenme mi?

Seri begenme dediginiz, ard arda hizli bir sekilde begenme mi?
Evet evet,

Misal sizin profile giriyorum. Sizin son zamanda paylaştığınız tüm gönderileri, iletileri, yorumları beğeniyorum.
Hatta bunun için profiller arası duvarlara teşekkür ederim yazıyorlar.
1-2profil sonra yaşanıyor bu anladığım kadarıyla.

Evet evet,

Misal sizin profile giriyorum. Sizin son zamanda paylaştığınız tüm gönderileri, iletileri, yorumları beğeniyorum.
Hatta bunun için profiller arası duvarlara teşekkür ederim yazıyorlar.
1-2profil sonra yaşanıyor bu anladığım kadarıyla.
O durumu bende biliyorum ama sadece o zaman olmuyor site yavaşladığı zaman oluyor bunuda şeyden anlıyorum yukarda kırmızı bir çubuk çıkıyor bende sayfadan sayfaya geçerken o dolmayınca beğeniye basarsam oluyor bazen benim kullandığım browserda da oluyor yani Curly Curly

Back
X