- 20 Ocak 2010
- 46.462
- 168.802
- 1.123
- 43
Sağol canım :)Aynen ya saçma sapan reklamlar buarada söylemeden edemiycem kedişin çok tatlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım :)Aynen ya saçma sapan reklamlar buarada söylemeden edemiycem kedişin çok tatlı
Ben genelde internette bir yavaşlık söz konusu olduğunda bu sorunu yaşıyorum.100 tane profil mesajı beğendim 1 kere bile karşıma çıkmadı?
Sizde her 3-4 beğenide bir çıkıyor mu ?
Evet şu an hızlandı
Hep böyle olsun
EvetTekrar yavaşladı. Sizde de aynı mı?
Ben KK ya özel demedim zaten. Söylediğim şey bütün siteler için geçerli.Ben zaten yıllardır bu browserı kullanıyorumsadece kk ya özel değil yani telefonumdan bir dünya siteye giriyorum ve reklamdan hoşlanmıyorum
O sorun bendede vsrYorumlar da iki kez gidiyor.
O sorun bendede vsr
Aynen ya hiç sorma niye böyle kiÇok fazla sorun var son 3 gündür.
Aynen ya hiç sorma niye böyle ki
Reklamlar hiç sevmiyorum ama bazen bazı reklamlar hoşuma gidiyor alıyorum reklamdakini:))Bende anlayamadım. Reklamlardan diyenler var ama reklamlar hep vardı ve bu sorun yeni olmaya başladı.
Reklamlar hiç sevmiyorum ama bazen bazı reklamlar hoşuma gidiyor alıyorum reklamdakini:))
Ben genelde ev için süsler bakıyorum netten veya çocuklara birşeylerBen pek dikkate almıyorum reklamları :) bazen yanlışlıkla açılıyor kapatıyorum direk :)
Benim ki iyi gibi şu an. Aynı browser'ı kullanıyorum,her şey aynı ama site hızlandı sanki.Ben henüz sorunu hala göremedim.
ipucu verebilecek var mı ?
Seri begenme dediginiz, ard arda hizli bir sekilde begenme mi?MerhabaCurly ,
Ben hem telefondan hem de bilgisayardan giriş yapıyorum siteye. Bu bulunduğum ortam, ve o an yapacağım işlere göre değişiyor. Bu hatayı bende alıyorum, iki günde bir gibi bir sürede denk geliyor. Seri beğenme dediğimiz olayı yapan arkadaşlar bu esnada yaşıyor sorunu fark ettiğim kadarıyla. Sitede yoğunluğa bağlı oluşan yavaşlama esnasında yapılan seri beğenme olayı bu seçeneği çıkartıyor.
Bende site ne zaman yavaşlama sorunu gösterse bu şekilde bir ekran çıkıyor.
Çözülmesi dileğiyle,
Kolay gelsin
Evet evet,Seri begenme dediginiz, ard arda hizli bir sekilde begenme mi?
O durumu bende biliyorum ama sadece o zaman olmuyor site yavaşladığı zaman oluyor bunuda şeyden anlıyorum yukarda kırmızı bir çubuk çıkıyor bende sayfadan sayfaya geçerken o dolmayınca beğeniye basarsam oluyor bazen benim kullandığım browserda da oluyor yaniEvet evet,
Misal sizin profile giriyorum. Sizin son zamanda paylaştığınız tüm gönderileri, iletileri, yorumları beğeniyorum.
Hatta bunun için profiller arası duvarlara teşekkür ederim yazıyorlar.
1-2profil sonra yaşanıyor bu anladığım kadarıyla.