• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profil mesajlarında yaşanan beğeni sorunu...

Sorunu tam anlamak için soruyorum:
1- Profil mesajını beğendiğiniz de mi çıkıyor bu durum?
2- Her profil mesajında oluyor mu yoksa bazı üyelerde mi oluyor?
3-Profil mesajının kendisini beğendiğinizde mi yoksa profil mesajına yapılan yorumu beğendiğinizde mi?

Ben bu durumu göremedim.
1.Üyenin profil mesajını beğenmeye başladıktan sonra oluyor. /2. her profilde olmuyor/ 3. Her iki durumda da olabiliyor .... Mesela Tatlı cadı Meg diyelim,beğeni yapıyorum yapıyorum,sonra sanki ben Tatlı Cadı Meg'mişim gibi bla bla kişi mesajını beğendi diyor. Telefonum HTC One M7, browser Google Chrome

Sizin telefon marka model ve kullandığınız tarayıcıyı öğrenebilir miyim ?
General mobile GM 5 plus
Kusura bakmayın pek anlamıyorum telefonlardan tarayıcı ayarlarda bulamadım 7.1.1 sürüm yazıyor
Android ama sorduğunuzun cevabı bu mu?

Yeni profil mesajları na girdiğimde sıradan herkesinkini beğenirken oluyor
General mobile 5 GM plus.

Android sürümü 7.1.1 diyor orası mi sorduğunuz kısım
Son sorum :
Kendi profil mesajından mı bahsediyorsunuz yoksa başkaların profil mesajlarımı ?

Bu sorunu yaşayanlar;
Başka bir browser ile deneyip sorun yaşayıp yaşamadıkalrını yazabilirler mi ?

2 kişi chrome dediği için acaba chrome ile ilgili olabilir mi sorun diye düşünüyorum. Sorunu kendim görmediğim için hedef daraltmaya çalışıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu sorunu yaşayanlar;

2 kişi chrome dediği için acaba chrome ile ilgili olabilir mi sorun diye düşünüyorum. Sorunu kendim görmediğim için hedef daraltmaya çalışıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Teşekkürler ben deneyeceğim .

Şimdi koyduğum resimde yorumlara cevap yazarken de oldu
Öncesinde böyle bir sorun olmamıştı yeni oldu
Bu sorunu yaşayanlar;

Eklentiler

• Screenshot_20171105-002755.webp
    Screenshot_20171105-002755.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu sorunu yaşayanlar;

Chrome ile alakalı olduğunu düşünmüyorum iphone kullanıyorum safariden giriyorum. Bitek bu sorun değil sayfalarda donma sorunu da var yaklaşık 3 gündür yaşıyorum.

Chrome ile alakalı olduğunu düşünmüyorum iphone kullanıyorum safariden giriyorum. Bitek bu sorun değil sayfalarda donma sorunu da var yaklaşık 3 gündür yaşıyorum.
Evet donma sorunu var birde çok yavaş,bazen sayfa yenilenene kadar bı kahve yapayım diyorum... Benim telefonumla ilgili olduğunu düşündüm ilk ama sadece kk da bu şekilde oluyor
Normal de internette haber okurken veya diğerlerinde çok hızlı

Bunu sayfayı tam yükleyemediği zamanlarda yapıyor ondan eminim ;) bazen site kasılıyor ve o zaman beğeni yaparsanız o zaman çıkıyor

Bendede cikiyor hatta atılan resimler görünmüyor ikide bir sayfayı yenilemeyen acilmiyor begeni yapınca beğenmek istiyormusunuz çıkıyor cok yavaş çalışıyor

Anladım.
Şu anda yavaş mı sizde. Donma vs oluyor mu ? Yoksa ara ara mı?

Evet donma sorunu var birde çok yavaş,bazen sayfa yenilenene kadar bı kahve yapayım diyorum... Benim telefonumla ilgili olduğunu düşündüm ilk ama sadece kk da bu şekilde oluyor
Normal de internette haber okurken veya diğerlerinde çok hızlı

Bende kendi internetim ile alakalı sanıyordum açıkçası. Sayfaları 3 kez yeniliyorum. Zaten bıraksam açılmıyor öylece kalıyor.

Reklamlardan dolayı site kasılıyor o zaman oluyor bu durum beğeni yaparken dikkt edin yukarda sayfa tam dolmamış oluyor başka browsera geçin mesela ben free adblockerı öneriyorum bana dua ediceksiniz :27:

Anladım.
Şu anda yavaş mı sizde. Donma vs oluyor mu ? Yoksa ara ara mı?

Ar ara değil genelde bir konuya girmeye çalıştıkça oluyor sayfada donma. Yorum atarken bile gidip gitmediği net olmuyor donduğu için iki kez gönderdiğim bile oluyor yorumları.

Sanırım şuan bir düzelme var. Sayfa hızlanmaya başladı gibi..

Back
X