- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.823
- 208
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Ohoo onu direkt yaptı zaten telefonumu mu karıştırdın yok artık oha falan filan.
Ya atıyorum stajyer Esra diye bi numara. Gayet fotoğrafı olan gerçek bi kadın. O numaraya kendi profil fotoğrafını kapatmış. Yaklaşık bi 15 tane vardı galiba bazılarının fotoğrafları yok kayıtlı da değiller onlar eskiden kalma olabilir ama 3-4 tanesi yeni
Konuyu kapatmış gibi yapmak.İnanmış gibi yapmak. Salağa yatmak,kurcalamamak. Delil istiyorsanız bu şartValla ben salaklığımdan üstteki arkadaşların dediği gibi ilk günden açık ettim. Az daha takip etmem gerekirdi, elbet bi yerde bi açık verirdi. Şu an açık net bi aldatma emarem yok ki. Şerefsizliğini kanıtladık o ayrı da. Var mı öneriniz bilmiyorum benim aklım durdu
Kadın olduğum halde ben de bilmiyordum böyle bir özellik olduğunu bu konuda öğrendimOrange bu erkekler bu kadar profil fotoğrafına kadar gizleme ayrıntılarını biliyorsa çok hayra alamet olmuyor, içini karartmak istemem; ama erkekler genelde whatsapp durumu bile değişmezler, benimkinin whatsapp durumu bir süre “Merhaba! Ben WhatsApp kullanıyorum.” idi
Valla ben salaklığımdan üstteki arkadaşların dediği gibi ilk günden açık ettim. Az daha takip etmem gerekirdi, elbet bi yerde bi açık verirdi. Şu an açık net bi aldatma emarem yok ki. Şerefsizliğini kanıtladık o ayrı da. Var mı öneriniz bilmiyorum benim aklım durdu
Evet o benim salaklığım oldu çat diye patladım, tutamadım kendimi. Şimdi elimde adam akıllı bi şey yok adam eski diyor nereden kanıtlayacaksın yeni olduğunuKonuya gelince O Orangegreysky kıllanmadım değil.
Hoşlanmadım bu durumdan lakin eşinizi siz tanıyorsunuz ileri gitmiş olabilir mi olamaz mı. Sadece yazışmadan öteye gitmiş mi şu aşamada. Son zamanlardaki hal ve hareketleri. Sanmam ki evin kapısı açılana kadar yazışsın,tabi dışarıda yazışıp karşıdaki insan salmamıştır yazmaya devam etmiştir o zaman olabilir,diğer türlü ya aptal olması gerekiyor veya yürek yemesi.
Kapıyı kapatıp gidemeyeceksiniz şu aşamada asarım keserim demeden yutmuş gibi yapın rahatlasın. Rahatlasın ki hata yapsın. Ondan sonra bakarsınız.
Şu an elinizde gizli profil dışında bir şey yok ses yapmanın akıllıca olduğunu düşünmüyorum. Önce delil toplayın sonra istiyorsanız dünyayı dar edin.
Açtım diyor işte şu an bilmiyorum. Aynısını sen yapsan burnundan getirirdim ama bu kadar değerli sevdiklerin üzerine yemin edersen inanırdım diyor. Gülsem gülemiyorum cidden sinirlerim bozukKardeşim aldatmak demek illa karşı cinsle cinsellik yaşamak değil; senin kocan zihnen seni aldatmış, yeltenmiş. Zamanı gelince, imkanı olunca fiziki olarak da aldatabilir yani. Eşin geri açtı mi pek profil fotoğrafını herkese. O kişilerle wp uzerinden mesjalasiyor olabilir. Buzdağının görünün kısmı bu ben diyim temkinli ol
Bu konuda böyle %90Genelleme yapmazsak euheheevde kalırım bak
Yok açık görüldüsüGörüldü bilgisi kapalı mı eşinizin? Belki de profil fotoğrafını gizlediği kişiler, eşinizde ekli olmadığını düşünsünler ve eşiniz durumlarına rahatlıkla baksın diye bu yolu tercih etmiştir.
Geçen gün bir şeyi test etmek için böyle yaptım da
Aynen öyle. Şimdiden başlamış kızı maniple etmemye. Bu adam bana hiç iyi enerji vermiyor. Açıkçası orangeg'i haketmiyorSen kafanda kurmuşsun sana ne desem boş da diyecek. Kendisini suçlu hissedecek Orange. Suçlu olmadığını bildiği halde suçlu hissedecek. Ve er kişi rahatca flörtlere devam edecek
Sen evlen ben sana ne tüyolar vereceğim bekle görProfil fotoğrafı gizleme şeysini yeni öğrenenler
Ben evlenene kadar ohhooo ne numaralar çıkarSen evlen ben sana ne tüyolar vereceğim bekle gör
Valla ben salaklığımdan üstteki arkadaşların dediği gibi ilk günden açık ettim. Az daha takip etmem gerekirdi, elbet bi yerde bi açık verirdi. Şu an açık net bi aldatma emarem yok ki. Şerefsizliğini kanıtladık o ayrı da. Var mı öneriniz bilmiyorum benim aklım durdu
Silmiş numaraları profili de açmış herkese. Ona sorsan bunlar eski, stajyer dediği 8 sene önceki stajyermiş, o zaman engellemiş falan filan.Ha bu arada o numaralar eşinin rehberinde kayıtlı değilse ve profil fotosunu sadece rehberdeki kişilere actiysa o kızlar sizin fotonuzu yine göremez. Eşin profil fotosunu herkese açık yapsın, hariç kısmına kimseyi eklemesin ki bari en azından fotonuzu görsün tüm insanlar.
Yok düşünmedim valla, 7'de uyanıyor ben 6:58'de kendi kendime uyandım alarmı kapatıp içeri geçtim hemen öyle çok planlı bi şey değildiİşte ben de onu anlamadım. Telefonunu karıştırmadan önce ben bir şeyler bulursam ne yaparımı düşünmediniz mi? Bu aldatma emaresi değil haklısınız, sonrasında ne yapacaksınız? Aldatırsa diye bir ömür diken üstünde eşinizin hayatını mı didikleyeceksiniz? Adam akıllandı artık yapacağı varsa da zaten bulur gizlemenin yolunu
Ben şu kuran çarpsın annem ölsün çocuğum hastalansın ekmek çarpsın diye büyük yeminler edenlerde ekstra tırsarım. Genelde yalan söylemeyen biri böyle bir şeye ihtiyaç duymaz kuyruk acısı olanlara korku bunu yaptırır. Çünkü tek motivasyonu karşıdakini inandırmak.Açtım diyor işte şu an bilmiyorum. Aynısını sen yapsan burnundan getirirdim ama bu kadar değerli sevdiklerin üzerine yemin edersen inanırdım diyor. Gülsem gülemiyorum cidden sinirlerim bozuk
Ya işte sen böyle şeylere hiç aşina değilsin. Babani ergenlik yılların başlamadan kaybetmişsin, akrabalardan vs başınızda duran bir otorite figürü yok. Anneciğin iyi bir insan, seni kısıtlayacak biri değil. Fazla çarpık iliskiye bulaşmadan genc yaşta evlenmissin.Haklısın yengenc az daha yazarsan kendimi pıçaklıcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?