Haklısın yengenc az daha yazarsan kendimi pıçaklıcam ama
Ya işte sen böyle şeylere hiç aşina değilsin. Babani ergenlik yılların başlamadan kaybetmişsin, akrabalardan vs başınızda duran bir otorite figürü yok. Anneciğin iyi bir insan, seni kısıtlayacak biri değil. Fazla çarpık iliskiye bulaşmadan genc yaşta evlenmissin.
Haliyle beyninde bu skiller gelişmemis; yalan söylemek, durumu kurtarmak, birini kandırmak, biriyle bir plan yapmak için önceden sinsice girizgah yapmak falan filan.
O yüzden bu kadar safsın.
Benim annem eskiden polis köpeği gibiydi mesela, her söylediğin şeyi diderdi, altında başka şey arardı, kurcalardi vs. Haliyle ben de ona göre çakallaştim. Mesela seyehat etmemden nefret eder, endiselenir. O yüzden unide öğrenciyken tüm biletlerimi gece uygunsuz saate alırdım ki annem akşam aradığında evde olayim, ben yoldayken aramasın diye. Ya da birinin bilgisayarından msn'e girdiysem uygun klasöre girip silerdim, çünkü annem gibi o klasörden konuşmalarımı okuma ihtimali aklıma gelirdi. Ve daha niceleri.
Yine benim en azından babam normaldi, ve yapı olarak yalanı kendine çok yakıştıramayan biriyim,o yüzden zorda kalmadıkça söylemiyorum. Ama benim daha üst düzey arkadaşlarım var annesi de babası da , ya da sevgilisi polis köpeği gibi olan..onlar neler neler yapıyor, yıllar içinde şahit oldum.
Mesela bir arkadaşımın yurtdışında netten tanıştığı adam Türkiye'ye gelecekti. Kız 6da işten cikar,8de evde olmasa ailesi aramaya başlar. Böyle bi aileye sahip
Çocuk bileti aldığı gibi, aylar önceden kiz 'temmuzda antalyada çalıştay varmış,bizden iki kişi seçeceklermis. İnşallah beni de seçerler, o eğitimi alınca terfi ederim belki / galiba beni seçmeyecekler
/ hala kimse bana bir şey demedi. Secilsem çoktan söylerlerdi, ondan moralim bozuk/ aaaaa beni seçtiler yaşasın/ ne alsam yanıma, şunu mü alayım bunu mu alayım/ programı attılar, her sabah 9-5 eğitim varmış. Puff ,akşam da bazen toplantı olabilirmiş. Uf tatil yapardım en azindan' falan diye ayak yapmsys basladi. Normalde öldürsen tek başına tatile çıkmasına ailesi izin vermez, ama böyle olunca çocukla bir hafta başbaşa tatile çıktılar. Kimse de gram suphelenmedi.
bu bir örnek, daha beterlerine de tanık oldum defalarca.
O yüzden çakal insanı, birini kandırmak için ayak yapan insani hemen anlayabiliyorum.
Senin koca da onlardan.
Onun beyni ve senin beynin farklı çalışıyor.