- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
- #1.081
uzun yüzü kısa göstermek için allığı yan yan sürün diyorlar bu sürme nasıl olabilir bunu açıklayabliir misiiniz çünkü bana cok saçma geldi saçım yüzümün yarısını kapatıyor allık pek belli olmuyor çene kısmı sivri geliyor ve sizin önerniz var mı kısa göstermek istiiyorum yüzümü?
merhaba,yüzümde gözenekler çıkmaya başladı,günlük makyajda fondöten pudra kullanmıyorum,garnier 3ü bir arada ürününü almıştım,1 hafta hergün uyguladım yüzüme,t bölgem hariç cildim kuru,her hafta kil maskesi yapıyorum acaba fayda yerine zararı mı dokundu yaptıklarımın.bir de yüzümde renk dengesizlikleri var,özellikle elmacık kemiklerimle,ağzımın etrafı.elmacık kemiklerimde lekerle beraber kırmızılıklar var,ağzımın etrafı da sarı gibi duruyor,ne koyu ne açık tenliyim.göz çevremde de lekeler olduğu için kötü görünüyor yüzüm.rengi dengeleyebilecek ve gözeneklerimi kapatacak bir öneriniz var mı,kullandığım ürünlere devam etmeli miyim sizce,teşekkürler.
merhaba mineral makyaj ürünleri hakkında bilginiz var mı ben jane iradale kullanıyorum devam etmelimiyim ?
merhaba ben bi türlü gözümün üstüne kalem çekmeyi ve Eyeliner çekemyi beceremiyorum bunun bir püf noktası varmıdır ?
merhaba,
dudaklarımın üstünde kendiliğinden beyaz bir çizgi var. daha doğrusu normalde herkeste olan dudak hattı bende çok belirgin. ayrıca dudaklarım da kalın.
ruj sürdüğümde, hat çizgisinden dolayı sanki dudaklarımın üstü çok tüylüymüş gibi duruyor. lütfen bir fikir verin ne yapabilirim?
yıllardır hep özenerek ruj alırım. öyle kenarda dururlar. sadece ten rengi ya da çok açık pembe kullanabiliyorum. ama ben kırmızı da sürmek istiyorum
benim cildim yağlı artık sivilce yok ama gözenekler geniş gözümün üstüne far sürsem yağdan rahat edemiyorum kalem çeksem kalem akıyor bu soda limonu deneyim diyeyim diyorum ama tüm gün etkili olurmu acaba bildiğiniz gözenek kapatıcı bir işlem yada marka var mı
fontöten sürünce sanki gözeneklerim daha da belli oluyor este lauderın almıştım hem esmerleştirdi hemde zaten yağlı iyice parladım benim gibi cildlere fondöten mi pudra mı
rimelde demişsiniz ama ben takma kirpik diye sormuştum gerçi tekin acara soracağım yinede:) teşekkürler desteğniz için:)
fondöten kullanmayı hiç istemiyorum ama cildimin rengi çok acık...bembeyazım yani ve soluk surduğum için renklendirmem gerekio...en azından pudra fondötenden daha zararsız diye düşünüyorum siz ne dersiniz bilmiyorum ama...bana şöle tek başına kullandığımda yeterli olacak bir pudra önerebilir misiniz....hem açık tenime renk katıcak hemde lekeleri kapatıcak....teşekkür ederim:)
21 yaşındayım ve son 1-2 aydır göz kapaklarım dahil göz çevremde kuruma oluyor neden olduğunu çözebilmiş değilim, far vs kullanmıyorum ve sivilce için doktorun verdiği iki jel de cildimi güneşte kalmışım gibi sızlatıp kızartmaktan başka şeye yaramadığı için bıraktım, göçmenlerin cildi gibi pürüzsüz lekesiz ve beyaz bir cilde sahip olmak imkansız mı? Aklık kremi var ama içindeki maddeler çok zararlıymış haliyle sağlıklı şeylere yönelmeye çalışıyorum ama bunu sağlayacak bir şey mümkün mü acaba?
benimde gözlerim küçük aynı zamanda göz kapağım biraz düşük ne yapmam gerekir sizce.
ben de böyle yapıyorum ama ayna aşağıda deil karşımda oluyr.göz kapagimi gerdiriyorum yana doğru,kirpiğin tam dibine çekiyorum kalemi ama bırakınca baya bi üstünde oluyor çizdiğimkomedi gibi
Saçlarım siyah ten rengim beyaz yüzüm yuvarlak elmacık kemiklerim belirgindir. Gözlerimde hafif çekik ama badem göz değil boncuk göz diye nitelendirilenlerdenDudaklarımda ince değil kalın ve dolgundur. Neler önerirsiniz pudra allık kullanmıyorum cildim fazla hassas tahriş oluyor ve yağlı bi cildim yok. Şimdiden teşekkürler :)
yuvarlak bi göz yapınız var o nedenle çok fazla alt kirpik dibine ve göz içine kalem çekmeyin,eğer çekersenizde tüm olarak sürmeyin tam orta tarafına sürün yanlarına sürmeyinki (göz pınarına yakın ve şakaklara yakın olana tarafı) yuvarlaklığı belirginleşmesin iyice..dudaklara koyu renk ruj sürün ama çok kırmızı gibi belirgin olan rujları sürmeyin..allık sürerseniz yüzünüzün yuvarlaklığı biraz incelir..hassas cildinize bakmak zordur,muhakkak güneş koruycu kullanın.birde eczanelerde bulabileceğiniz toleriane riche adında nemlendiricide iyi gelicektir cildinize..bol su içmeyide ihmal etmeyin..
selamlar tamda sizin gibi birine ihtiyacım vardıkiii forum takipde rastladım buraya nolur yardımmm bana benim inanılmaz hassas gözlerim var gözlükde kullanıyorum ayrıyeten göz kalemi arıyorum özelliklede siyah ve turkuaz yeşil tonları alıyorum ya akıyor hemen her yerime bulaşıyor yada kaliteli veya kalitesiz çoğu ürün alerji yapıyor gözlerime özelliklede güneşe çıkınca yaşarır ve ağlamaya başlıyorum resmen makyaj falanda kalmıyor banabir kalem önerin lütfen cidddi paralar verdim kalemlere ya hediye oldu yada benim kız renkli kalem ben ne alayım akmayn dağılmayan ve alerji riski yaratmıcak((((((
ayrıyeten koyu bir cilt rengim var koyu buğday denilen tondayım güneş koruyucusu ne önerirsiniz yaz kış kullanıyorum ben makyaj altı olarakda oldukça seviyorum
kızım açık tenli açık buğday 4 yaşında onada ne önerirsiniz ben şu an SE..M.D ve N.V.A adlı markaları kullallnıyorm ikimizede ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?