- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
- #1.041
merhaba,yüzümde gözenekler çıkmaya başladı,günlük makyajda fondöten pudra kullanmıyorum,garnier 3ü bir arada ürününü almıştım,1 hafta hergün uyguladım yüzüme,t bölgem hariç cildim kuru,her hafta kil maskesi yapıyorum acaba fayda yerine zararı mı dokundu yaptıklarımın.bir de yüzümde renk dengesizlikleri var,özellikle elmacık kemiklerimle,ağzımın etrafı.elmacık kemiklerimde lekerle beraber kırmızılıklar var,ağzımın etrafı da sarı gibi duruyor,ne koyu ne açık tenliyim.göz çevremde de lekeler olduğu için kötü görünüyor yüzüm.rengi dengeleyebilecek ve gözeneklerimi kapatacak bir öneriniz var mı,kullandığım ürünlere devam etmeli miyim sizce,teşekkürler.
merhaba gözlerim küçük gözlerimi büyük göstermek için ne yapmalıyım ve göz altlarım çok mor ya kapatıcıda sürüyorum ne renk daha iyi kapatır beyaz tenliyim birde elma yanaklıyım allık ne renk kullanmalıyım ay son sorum göz kapaklarım çok buyuk degıl ne renk sursem buyuk durur çok soru sordum kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim:)
bir sorum daha olacak; kirpiklerim hem seyrek hem kısa yaşım 33 daha uzamama imkanı var mıdır? önerebileceğiniz rimel nedir?
benm cildim karma ve gözeneklerim çok geniş.. özellikle de sivilce izleri ve çukurlarıyla ilgili problemim var..dermaroller uygulamayı düşünüyorum buun için doktora gittm fakat soru işaretlerim var acaba faydası olur mu zararı olur mu falan diyesizin bilginiz varsa yada önerebileceğiniz bişey yardımcı olursanız çok sevinicem ? :2:
canım gözeneklerini sıkılaştırmak için banyodan sonra kil maskesi yapacaksın ardından soda ile yıkayacaksın.. en son olarak gül suyu ile nemlendireceksin.. bunu haftada 1 yapabilirsin... ve birde Soda + Limon suyu= 1 şişe soda ve 1 limonu sıkıp donduruyoruz , her sabah 1 adet bu küpten yüzümüze sürünce gözenekleri sıkılaştırıyor..
yüzdeki renk bozukluğu içinse ; 1 tatlı kaşığı yoğurt ve 1 cay kaşığı karbonatı karıştırıp dudak ve göz çevresi hariç tüm yüze sürüp kurumasını bekleyeceksin.. kuruduktan sonra ovarak çıkaracaksın... ılık su ile durulayıp nemlendiriyosun.. bunu da haftada 1 yapman yeterli
benim cildim yağlı artık sivilce yok ama gözenekler geniş gözümün üstüne far sürsem yağdan rahat edemiyorum kalem çeksem kalem akıyor bu soda limonu deneyim diyeyim diyorum ama tüm gün etkili olurmu acaba bildiğiniz gözenek kapatıcı bir işlem yada marka var mı
fontöten sürünce sanki gözeneklerim daha da belli oluyor este lauderın almıştım hem esmerleştirdi hemde zaten yağlı iyice parladım benim gibi cildlere fondöten mi pudra mı
merhaba,
dudaklarımın üstünde kendiliğinden beyaz bir çizgi var. daha doğrusu normalde herkeste olan dudak hattı bende çok belirgin. ayrıca dudaklarım da kalın.
ruj sürdüğümde, hat çizgisinden dolayı sanki dudaklarımın üstü çok tüylüymüş gibi duruyor. lütfen bir fikir verin ne yapabilirim?
yıllardır hep özenerek ruj alırım. öyle kenarda dururlar. sadece ten rengi ya da çok açık pembe kullanabiliyorum. ama ben kırmızı da sürmek istiyorum
merhaba ben bi türlü gözümün üstüne kalem çekmeyi ve Eyeliner çekemyi beceremiyorum bunun bir püf noktası varmıdır ?
merhaba mineral makyaj ürünleri hakkında bilginiz var mı ben jane iradale kullanıyorum devam etmelimiyim ?
çok teşekür ederim eksik olmayın sağolun....
rimelde m.a.c markası alın mümkünse eğer o markayı bulamazsanız tekin acara sorun mutlaka bulursuuz orada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?