- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
çok sevindim cnm ben niye adet oldum istanbuldayken doktora gittim adet düzensizliği için tahlil istedi bide rahim filmi salı günü onları yaptıracam inş. senin test niye bi pozitif bi negatif çıktı inş. pozitiftir cnm yarın kan tahlili yapsana kesin sonuçu öğrenirsin ttatlım
Valla bilmiyorum niye öyle çıktı. Aslında kendimi de kandırmak istemiyorum ama bu gün yaptığım testin idrar bölmesine idrar damlatıyordum alttan çıkıyorduBenim başıma gelir herhalde böyle bir şey. Dediğim gibi kendimi avutmak istemiyorum. Kan testine de gittim sağlık ocağına adetin 10 gün geçsin dediler. Çarşıya gittim orda da öyle dediler. Sinirlenip eve geldim. Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için
inş.test bozuktur cnm hakkında hayırlısını versin RABBİM adetin geçtimi senin cnm
yok bat 26 eylül. ama 24 ünde de gelebilir diye düşünüyorum. Fakat 3-4 gündür kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi ama olmadım daha. Normalde böyle ağrımazlar hatta ağrısız bir adet dönemi geçiririm genelde. Sadece ilk gün sızlar kanama başlayınca o da kalmaz.
hamileliktede böle ağrılar olabiliyomuş seninkide inş. hamileleik belirtisidir kendini yorma bikaç gün sonra tekrar test yap inş. pozitif sonucu alırsın cnm
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz
Ya ben hep bu söylüyorum geç olsun güç olmasın. Bizler de vücutlarımızı iyi hazırlayalım ki rahat tutunsunlar bebişler
Ben yavaşta kaçıyorum çok uykum geldi. Yarın görüşürüz canım
haklısın cnm ama ben 9 yıldır bekliyorum onu artık fazla bekletmesin ama hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlat nasip etsin RABBİM
Allah büyüktür elbet bize de bir şeylerden nasip edecektir. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar alırız kucağımıza inşallah umudumuzu yitirmeyelim. Tedavi süreci çok yıpratıyor insanı. Sen daha iyi bilirsin, böyle uzun süre tedavi olup umudu yitirenler oluyor tedaviyi bırakıyorlar baktın hamile kalıyorlar.
kadınsı olmak gayet güzel bişey ben çocuksuyum meselaherşeyden önce yüzünüzde olumsuzluk olduğunu düşünmekten vazgeçin bence
göz altı kapatıcı olarak ne önerirsin morluklar belirgin cilt kuru...
mrb. 19 yaşındaym ben de cildim pembe beyaz . ama sıcakta güneşte kıpkırmızı oluyrm. hernekadar cilt doktorlarına gttysem de güneş kreminden başka öneri geitrmediler. bioderma nın güneş kremini kullanıyrm ayrıca kızarık ciltler için olan nemlendiricisini de sensibioar bu ürünler sizce nasıl? ayrıca pudra kullnsam cildimin beyaz durması için . 19 yaşında olduum için erken mi blmyrm. tavsiyeleriniz bekliyrm.
merhaba
burnumdaki siyah noktaları nasıl geçirebilirim
bir de yanaklarım biraz gözenekli nasıl sıkılaşabilir
özellikle doğal ürünlerle..
öncelikle teşekkür edrim bizlere yardımcı olduğunuz için..makyaj malzemelerinin kullanım ömrü nekadardır çok merak ediyorum..
şu iki renk gölgeli farı bir türlü yapamıyorumvideoda bulamadım güzelce anlatan..
iyi geceler benim soruma cevap verirseniz sevinirim küçükken su çiçeği geçirmişim o izleri kaybetmem için ne yapabilirim bende bepanten kullansam cildime iyi gelirmi acaba nefret ediyorum o izlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?