- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
size tavsiyem allıkta iki rengi karıştırarak kullanmanız,biraz belirgin pembe tonu( fuşyaya kaçan tonu ) ile hafif kahve tonunu,allık fırçasına önce pembe sonra kahve ile karıştırarak sürün.ruj rengine gelince de doğal olan bir pembe ya da sadece parlatıcı sürmeniz iyi olur sizin için.
mrb ben açık buğday tenliyim ruj ve allıkta ne renkleri öneririsiniz bir de düşük göz kapaklarına nasıl bi makyaj uygulanmalı şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba, bir soruda ben sormak istiyorum..makyaja meraklıyım yapmayıda çok seviyorum.fakat yıllar önce akne tedavisi gördüğümden artık fondöten gibi ağır malzemeler kullanmak istemiyorum..yüzümde çok abartı olmamakla beraber sivilce lekeleri var,sadece pudra ile çok net kapanmıyor tabii , ne önerirsiniz..bana clinique leke kapatıcı fondöten gibi bişey önerdiler sadece lekelere sürülen ama çok memnun değilim, siz ne önerirsiniz ?ayrıca ankara da çalıştığınız biryer var mı? teşekkürler...aklinialirimsmile
Kirpik çoğaltmak için ne önerirsiniz ???????????????
güneş koruyucu kullanırken nemlendirici kullanacak mıyım? beyaz tenliyim kaç faktör almam gerekio? bu verdiğiniz tarif ne işe yarıyor? yüzümde leke yok zaten fondoteni sadece aynı ton olması için sürüyorum yoksa sadece göz altıma kapatıcı sürüyorum ama fondoten günlük makyaj için fazla olduğu için kullanabileceğim bir şey var mı?
ii geceler size bir sorum daha olacaktı flormar markasını nasıl buluyorsunuz perfect coverage adlı fondöteni kullananlar çok memnun olduklarını söylüyorlar sizin bi bilginiz var mı çok teşekkürler
iyi geceleer.önerdiğiniz bi rimel var mı kirpiklerim az ve kısa,
cildiniz çok kuru ise nemlendirici kullanabilirsiniz.Beyaz tenlilere 50 faktör güneş koruyucusu daha uygun.verdiğim tarif lekeleri giderme de çok iyi işe yarar ve o tarifi haftada 1 yada 2 kez kullanabilirsiniz.fondöteni günlük makyajda kullanmanızı önermiyorum.cildin hava alması gerekir ve fondöten özelliklede bu sıcak havalarda cilde çok kötü etki eder.
çok soru sordum bıkmadan cevaplandırdığınız için teşekkür ederim... a.s.
makyaj malzemesi için marka öneriyor musunuz?
güneş kremi olarak sizce ne kullanmalyım karma bi cildim ver ve güneş kremi göz çevresine sürüluyorumu ?
bana göz altı kapatıcısı ne tavsıye edersınız bıde gozlerımın altında yag bezelerı var onu cogaltamayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?