Profesyonel fotograf makinesi

SoniaBlade

gülümse :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
18
Arkadaslar merhaba cok gereksiz bir dert olabilir ama hiç fotograflarda guzel çıkmıyorum bu yüzden sorun benim icin telefon kamerasında çekilen fotograflarda cok farklı çıkıyorum aynada daha cok beğeniyorum kendimi. Daha önce profesyonel kamerayla cekim yapmadım (vesikalik hariç). Eğer aranızda boyle kameraya sahip olanlar var mı varsa diğer kameralara gore nasıl görüntü elde ediyorsunuz. Gercekten dedikleri gibi daha güzelse ondan alicam son care. Gerçi bazı kızlar her kamerada guzel çıkıyo ornek: Barbara Palvin

Arkadaslar merhaba cok gereksiz bir dert olabilir ama hiç fotograflarda guzel çıkmıyorum bu yüzden sorun benim icin telefon kamerasında çekilen fotograflarda cok farklı çıkıyorum aynada daha cok beğeniyorum kendimi. Daha önce profesyonel kamerayla cekim yapmadım (vesikalik hariç). Eğer aranızda boyle kameraya sahip olanlar var mı varsa diğer kameralara gore nasıl görüntü elde ediyorsunuz. Gercekten dedikleri gibi daha güzelse ondan alicam son care. Gerçi bazı kızlar her kamerada guzel çıkıyo ornek: Barbara Palvin
İnsan gözü 576 Mp imiş eğer bu mp de bir fotograf makinesi üretilseydi bir fotografın boyutu 2 gb olurmuş :) öyle okumuştum geçenlerde.
Sırf güzel çıkmak için mi profesyonel makine alacaksınız yoksa fotografcılık merakınız mı var?

Aynada güzel görünmenin sebebi kendine farklı bi açıdan bakıyor olman. Fakat fotoğraflarda nasıl çıkıyorsan, kişiler de seni öyle görüyor maalesef. Profesyonel fotoğraf makinem var ama çok detaylı çekim yapıyor. Yüzümdeki gözenekler bile belli oluyor bazı çekimlerimde. Photoshop programlarından yardım alabilirsin resimlerini düzenlemek için..

İnsan gözü 576 Mp imiş ğer bu mp de bir fotograf makinesi üretilseydi bir fotografın boyutu 2 gb olurmuş :) öyle okumuştum geçenlerde.
Sırf güzel çıkmak için mi profesyonel makine alacaksınız yoksa fotografcılık merakınız mı var?

Evet fotoğrafçılığa meraklıyim bu sene okulun fotograf kulubüne de üye olucam tabi en önemlisi hiç guzel fotografım yok telefonumda bile 10 tane anca var onları da face e falan koymam :(

Evet fotoğrafçılığa meraklıyim bu sene okulun fotograf kulubüne de üye olucam tabi en önemlisi hiç guzel fotografım yok telefonumda bile 10 tane anca var onları da face e falan koymam :KK43:
Bu kadar mükemmelliyetçi olmayın yahu, fotograftaki güzellik kalıcı değil sonucta, insanlar sizi yine oldugunuz halde görecekler, ki eminim bence güzelsinizdir :)
Eğer profesyonel makineyi hobi anlamında kullanacaksanız alın tabi ki ama sırf kendinizin güzel resimlerini cekmek icinse bence gereksiz.

Aynada güzel görünmenin sebebi kendine farklı bi açıdan bakıyor olman. Fakat fotoğraflarda nasıl çıkıyorsan, kişiler de seni öyle görüyor maalesef. Profesyonel fotoğraf makinem var ama çok detaylı çekim yapıyor. Yüzümdeki gözenekler bile belli oluyor bazı çekimlerimde. Photoshop programlarından yardım alabilirsin resimlerini düzenlemek için..

Hayır insanlar baskasını aynadaki görüntüsüyle görür kamera görüntüyü daha farklı acıdan gösterir bu yüzden cogu kişi fotograf çekilmeyi sevmez ben mesela ne zaman çeksem ya yamuk bir ağız ya da odaklanmış burunla karşılaşıyorum :D benim derdim yüzümün yapısını guzel göstermesi. Buyuk gözenekler cilt lekeleri gibi sorunum yok Allah'tan :)

Bu kadar mükemmelliyetçi olmayın yahu, fotograftaki güzellik kalıcı değil sonucta, insanlar sizi yine oldugunuz halde görecekler, ki eminim bence güzelsinizdir :)
Eğer profesyonel makineyi hobi anlamında kullanacaksanız alın tabi ki ama sırf kendinizin güzel resimlerini cekmek icinse bence gereksiz.[/QUOT
Canım napayim artık o kadar sıkıldım ki cirkin fotograflardan belki kaliteli cekim yaparsam daha farklı olur onu merak ediyorum :(

Canım napayim artık o kadar sıkıldım ki cirkin fotograflardan belki kaliteli cekim yaparsam daha farklı olur onu merak ediyorum :KK43:
Kaliteli çekim elbette ki çok asil görüntüler çıkarıyor ortaya böyle çekimler yapan bir kaç arkadaşım var ama genelde çekim yaptıkları mekanlar falan da böyle değişik oluyor, terkedilmiş ev falan böyle antin kuntin yerler :)
Fotografcılık için de kullanacaksan al bir dene bence eminim cok fark edecektir ;)

Hayır insanlar baskasını aynadaki görüntüsüyle görür kamera görüntüyü daha farklı acıdan gösterir bu yüzden cogu kişi fotograf çekilmeyi sevmez ben mesela ne zaman çeksem ya yamuk bir ağız ya da odaklanmış burunla karşılaşıyorum :D benim derdim yüzümün yapısını guzel göstermesi. Buyuk gözenekler cilt lekeleri gibi sorunum yok Allah'tan :)
Canım bi izle istersen :)

prof. makinada kesinlikle mükemmel çıkıyosun ben de fotojenik olan birisi değildim ama prof. ile çekildikten sonra bağımlılık yapıyo foto çekilmek, gerçi şu anda telefonlarda bi sürü program efektle çekiliyo millet onlarda da çok hoş çıkıyolar ama kendileri gibi çıkmıyolar o ayrı

prof. makinada kesinlikle mükemmel çıkıyosun ben de fotojenik olan birisi değildim ama prof. ile çekildikten sonra bağımlılık yapıyo foto çekilmek, gerçi şu anda telefonlarda bi sürü program efektle çekiliyo millet onlarda da çok hoş çıkıyolar ama kendileri gibi çıkmıyolar o ayrı

İste aradığım cevap :D :D merak ettigim de buydu zaten sagol canım en kısa zamanda profesyonel makine almalıyım :)

İste aradığım cevap :D :D merak ettigim de buydu zaten sagol canım en kısa zamanda profesyonel makine almalıyım :)

kesinlikle almalısın ben de bi kaç ay sona nikon 3200 almayı düşünüyorum ayrıca telde çekilen fotolar telefonda süper net oluyo ama pcye attığında kalitesi çok farklı oluyo en iyisi prof. makina

Back