• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun PKO için sattığı kürü kullanan varmı???

ddiiiddeemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
219
0
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar ben pko hastasıyım bebek istiyorum.ibrahim saraçoğlu sitesinde pko hastaları için bir kür satıyormuş 1 aylık kullanım yeterli diyor kullananlar varsa ne sonuç aldıklarını paylaşırlarsa sevinirim bende almayı düşünüyorum.

bende de pko var daha önceden yasmin kullanıyordum çocuk istemediğimizden. fakat geçen ay dr a gittim çocuk istiyoruz artık diye testler yapıldı yummurtlama yok progesteronum 0,3 çıktı ve klomen başlayacağız dedi artık klomen kullanıcam. adetin 3. günü başla dedi adet zamanım gelsi olmadım bir kaç gün geçti şimdi 3 gündür süren hafif pempe sabki kana bolca su katılmış gibi bir akıntım okuyor günlük pedlerle geçiştiriyorum adet oldummu olmadımmı onu anlayamadım hapa başlayımmı bilemiyorum başına böyle bişey gelen varmı? sizce adet mi oluyorum hapa başlayımmı lütfen cevap verin

dediğim bitkisel kür soğan kürü ile beraber kullanılan bişey hatta sonrasındada incir kürü yapılıyor zaten soğan küründen haberim yok değil ama ben ibrahim saraçoğlunun olduu için almayıda istiyorum deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim çok faydası olur

didemcim böyle bi topiği açtığını görünce çok sevindim bende de pko var ve 2 kezde düşük yaptım. şimdi sonuçlarını bekliyorm aynı zamanda dinleniyorumda. bu kürü almayı bnde düşündüm ama bu kür ile ilgili hiç bi yorum görmeyince onun sitesinde vazgecer gibi oldum.. ama kullanan arkadaslar deneyimlerini yazarsa sevinirim.. böyle bi topik açtıgın için saol cnm

didemcim böyle bi topiği açtığını görünce çok sevindim bende de pko var ve 2 kezde düşük yaptım. şimdi sonuçlarını bekliyorm aynı zamanda dinleniyorumda. bu kürü almayı bnde düşündüm ama bu kür ile ilgili hiç bi yorum görmeyince onun sitesinde vazgecer gibi oldum.. ama kullanan arkadaslar deneyimlerini yazarsa sevinirim.. böyle bi topik açtıgın için saol cnm

rica ederim cnm Allah şifa versin inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz.Her yerden şifa aradığımız için açtım bu topiği kullananlar oldugunada inanıyorum eninde sonunda birileri çıkıcak inancım sonsuz almadan önce görüşlerini bildirecek arakadaşlar varsa bekliyoruz .

bu adama hastayım kızlar soğan kürü mükemmel ablamda birsürü kist çıktı zorla kaynatıp veriyoruz 2 aydır adet görmüyordu 3 gün önce oldu sanırım kistler azaldı doğum kont hapıda aldı 7 günlük bişey ama o yaradı sanmam soğan yaradı içenler memnun herkes ameliyattan dönenler var sitesinde okuyun

Back