- 2 Şubat 2019
- 2
- 1
- 1
- 36
Konuşmaların üzerinden epey zaman geçmiş ama bende okuduğumda hem üzüldüm hemde hocaya haksızlık yapmalarına şaşırdım bende onun hastalarından biriyim ve önce Allahın izniyle sonra da Hakan hocanın vesilesiyle anne oldum dün ikiz bebeklerim oldu çok şükür..siz nasıl görmek isterseniz öyle bakıyorsunuz hoca tedavisini yapiyo elinden gelenin en iyisini ama ol emri Allaha ait ondan izin çıkmadıysa nerde yapılırsa yapılsın zaten olmaz .. sorumlu tutulmak başarısız kabul etmek ve bir kiside olmadi diye kötü yorum yapmak ve yararlanacak insanların önüne geçmek ne kadar doğru bir davranış tartışılır.. Hakan hoca başarılı hastasını strese sokmamak için elinden geleni yapan bir doktor evet az konusuyo ama öz konusuyo siz bilinçli sorular sorun hepsinin cevabı mevcut hocada ama sizi gereksiz ve tedirgin edecek bilgiye de bogmuyo sonuçta hiç birimiz tip eğitimi almadık kulaktan dolma bilgimizle yol alamayız o yüzden böyle doktorlara ihtiyacımız var başarılı merhametli ve bilinçli ben çok memnunum ve hamileligimin başından sonuna kadar kim doktorun dediklerinde övgüyle ve samimi bir şekilde tavsiye ettim herkese burda da tavsiye ederim nasip edecek olan Rabbim vesile Hakan Hoca bunu bilerek yola başlamak lazım sonuçta....