• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr.Hakan Kaya Isparta Özel Hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Konuşmaların üzerinden epey zaman geçmiş ama bende okuduğumda hem üzüldüm hemde hocaya haksızlık yapmalarına şaşırdım bende onun hastalarından biriyim ve önce Allahın izniyle sonra da Hakan hocanın vesilesiyle anne oldum dün ikiz bebeklerim oldu çok şükür..siz nasıl görmek isterseniz öyle bakıyorsunuz hoca tedavisini yapiyo elinden gelenin en iyisini ama ol emri Allaha ait ondan izin çıkmadıysa nerde yapılırsa yapılsın zaten olmaz .. sorumlu tutulmak başarısız kabul etmek ve bir kiside olmadi diye kötü yorum yapmak ve yararlanacak insanların önüne geçmek ne kadar doğru bir davranış tartışılır.. Hakan hoca başarılı hastasını strese sokmamak için elinden geleni yapan bir doktor evet az konusuyo ama öz konusuyo siz bilinçli sorular sorun hepsinin cevabı mevcut hocada ama sizi gereksiz ve tedirgin edecek bilgiye de bogmuyo sonuçta hiç birimiz tip eğitimi almadık kulaktan dolma bilgimizle yol alamayız o yüzden böyle doktorlara ihtiyacımız var başarılı merhametli ve bilinçli ben çok memnunum ve hamileligimin başından sonuna kadar kim doktorun dediklerinde övgüyle ve samimi bir şekilde tavsiye ettim herkese burda da tavsiye ederim nasip edecek olan Rabbim vesile Hakan Hoca bunu bilerek yola başlamak lazım sonuçta....

Konuşmaların üzerinden epey zaman geçmiş ama bende okuduğumda hem üzüldüm hemde hocaya haksızlık yapmalarına şaşırdım bende onun hastalarından biriyim ve önce Allahın izniyle sonra da Hakan hocanın vesilesiyle anne oldum dün ikiz bebeklerim oldu çok şükür..siz nasıl görmek isterseniz öyle bakıyorsunuz hoca tedavisini yapiyo elinden gelenin en iyisini ama ol emri Allaha ait ondan izin çıkmadıysa nerde yapılırsa yapılsın zaten olmaz .. sorumlu tutulmak başarısız kabul etmek ve bir kiside olmadi diye kötü yorum yapmak ve yararlanacak insanların önüne geçmek ne kadar doğru bir davranış tartışılır.. Hakan hoca başarılı hastasını strese sokmamak için elinden geleni yapan bir doktor evet az konusuyo ama öz konusuyo siz bilinçli sorular sorun hepsinin cevabı mevcut hocada ama sizi gereksiz ve tedirgin edecek bilgiye de bogmuyo sonuçta hiç birimiz tip eğitimi almadık kulaktan dolma bilgimizle yol alamayız o yüzden böyle doktorlara ihtiyacımız var başarılı merhametli ve bilinçli ben çok memnunum ve hamileligimin başından sonuna kadar kim doktorun dediklerinde övgüyle ve samimi bir şekilde tavsiye ettim herkese burda da tavsiye ederim nasip edecek olan Rabbim vesile Hakan Hoca bunu bilerek yola başlamak lazım sonuçta....
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler dilerim :) tedavi sürecinizden bahseder misiniz? Isparta’da mı yaşıyorsunuz? İlk denemeniz mi? Yaşınız kaç? Benim ailem Isparta’da, ben ameliyatımı Hakan beyde oldum 1 aylık rapordan sonra Balıkesir’e döndüm, Hakan bey bu ay hemen tedaviye başlayalım demişti ama ben hemen yeniden rapor almak istemediğim için bir ay daha beklemeyi düşünüyorum. Benim ilk deneyimim olacak ve şehir dışından gidip kalmam gerekicek. Hakan hocada tüp bebek yaptıranlara kadınlar kulübünde çok ulaşamadım, Bu sebeple kararsızım.

Antalya'yı ben de ilk düşünüyordum hatta bir dr tavsiye etmişlerdi ama daha sonra çevremden birçok öğretmen arkadaş Hakan beye gidip olumlu sonuç alınca biraz araştırdım hatta yeni arkadaşlar edindim ve Hakan beyle ilgili olumsuz hiçbir yargı yok neredeyse bu anlamda hem bak sen aşılama diyorsun benim durumum aşılamayı geçti 2 negatif aşılamam var artık aşılamayı gözüm kaldırmıyor :KK14: umut her zaman var her ay yeniden başlar ama çökünce kalkmak zor oluyor malum Rabbim herkesin yüzünü güldürsün bu arada sen de haziranda gidince sonuçlarını yazar mısın takip ederim ve fikir edinmiş olurum:KK34:
Memnun kaldi niz mi hakan bey den. Sanirim farkli bir teknik uyguluyormjs

gitmedim ben canım, burda da kimseden cevap alamayınca, kararsız kaldım.. Balıkesir’de yaşadığım için Isparta’dan vazgeçtim.. sen Isparta’da mı yaşıyosun?
Alanya da yasiyorum. Cok kararsizim. Zift yöntemi uyguluyormus. Gebelik orani artiyor sanirim bu uygulamada bilemedim

Ben de bilemiyorum canım, yaptıran tanıdığım yok. sadece burda bi arkadaşımın tanıdığı Hakan beye yaptırmış bu yöntemle bebeği olmuş öyle anlatmıştı ama ben tanımadığım için bilemiyorum..

Merhaba arkadaşlar, ben Alanya'da oturuyorum Antalya'da tüp bebek merkezi ararken çevremdeki üç kişininde ilk denemede tutan tüp bebeklerini Isparta'da Isparta Özel Hastanesinde Prof.Dr.Hakan Kaya ya yaptırdıklarını duydum sizlere sormak istedim, bu doktora giden var mı? Bana yardım edin nolur :KK43:
Ben de alanya da yaşıyorum hakan beye gitmeyi düşünüyorum siz gittiniz mi memnun kaldınız mi

Bana yardımcı olur musunuz ben de hakan beye başlayacağım. Bu zift yöntemi nasıl oluyor .hem yumurta toplama da hem de yumurta yerlestirilirken 2 kere mı anestezi alınıyor. Hastanın durumu nedir bu arada yaşınız kaç ben 38 yaşındayım zift yöntemi ben de ise yarar mı sizce

Bende ocak ayında transfer oldum ama malesef benim de olumsuz oldu. Ve transfer sonrasi da cok acı çektim

Back