türkolog meraba tatlım...öncelikle hayırlı olsun hamileliğin,çok sevindim senin adına.Allah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...Hakan Hoca benim eski doktorumdu...eski dediğim 6 ay önceki falan.Onunla bi aşılama denememiz olmuştu ama düşükle sonuçlandı malesef...daha sonra da tüp bebek istedik ama maddi olarak devlet yardımı almak için s.d.ü tıp fakültesinde başladık şimdi.benim de eşimin hareketlilik sorunu var.Senin sıfır hareketlilikle olmuş sanırım...hangi ilaçları kullandın,kaçıncı gün transfer yapıldı öğrenebilir miyim?bi de toplam ne kadar ücret ödediniz ilaçlara ve hastaneye?2000 dolardı 3-5 ay önce,hala aynı mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prof.Dr.Hakan Kaya Isparta Özel Hastanesinde tüp bebek yaptıranlar
- Konu Sahibi turkolog
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?türkolog meraba tatlım...öncelikle hayırlı olsun hamileliğin,çok sevindim senin adına.Allah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...Hakan Hoca benim eski doktorumdu...eski dediğim 6 ay önceki falan.Onunla bi aşılama denememiz olmuştu ama düşükle sonuçlandı malesef...daha sonra da tüp bebek istedik ama maddi olarak devlet yardımı almak için s.d.ü tıp fakültesinde başladık şimdi.benim de eşimin hareketlilik sorunu var.Senin sıfır hareketlilikle olmuş sanırım...hangi ilaçları kullandın,kaçıncı gün transfer yapıldı öğrenebilir miyim?bi de toplam ne kadar ücret ödediniz ilaçlara ve hastaneye?2000 dolardı 3-5 ay önce,hala aynı mı?
merhaba canım teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah evet hakan hocanın halen 2bin dolar tabi biz il dışından geldiğimiz için biraz daha fazla tuttu 6bin tl oldu ama canım ilaçları raporlu alabilirsen hastaneye 2bin dolar verince diğer tüp bebek merkezleriyle aynı paraya denk geliyor üç aşağı beş yukarı eczacını iyi secmelisin cünkü ilaç parasını indirimli yapabiliyorlar Hakan hoca bana gonal-f, menogon ve ovitrelle kullandırttı transfer için aynı gün yumurta toplandı ve döllenip geri bırakıldı transferden sonrada crinone jel,folbiol,elevit ve purunol kullandım önce Rabbim nasip etti tabi ama Hakan hoca vesilemiz oldu ona güvenim sonsuz inşallah sen de hayırlısıyla kavuşursun meleğine
Canim hakkinda hayirlısi olsun insallah melegine kavusursun tez zamanda ben bu gun hamile oldugumu ogrendim once Allahin izniyle.sonra Hakan hocanin vesilesiyle yuzum guldu bu gun evim bayram yerine dondu Allah dilegen herkese nasip etsin insallahh :)
canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canim mevlam tum dileyenlere nasip etsin insallahhcanım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba.. Hakan Hocayı ilk defa geçen hafta bir televizyon programında tanıdım...Hakkında araştırma yaptım ve burdan da hasta yorumlarını okudum...Ben de ona gitmeyi, tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum..Merak ettiğim bir konu var, kaç gün veya kaç hafta lazım tüp bebek aşamalarının hepsi için?
İnsallah sende bebegine kavusursun Hakan Hoca en iyi tercih emin ol bir kere gorussen ne demek istedigimi anlarsin soyle soylleyeyim eger adetten 1gun oncesinde gidebilirsen hem esine hem sana test yapar benim hormin testim ve hsg vardi bana test yapmadi ama esim sperm verdi sonrada ilk adet gununde gidersin ilaclara baslatir ilaclara basladigin andan itibaren 12gun icinde hersey tamam oluyor eger il disindan gidiyosan benim gibi ilaclari kullanmak icin evinede donebilirsin ben ilaçlara basladim ve yumurta takibi icin cagirildigimda orda kaldim 4gun kaldik ve cok sukur bebegimizle geri donduk darisi basina :)Merhaba.. Hakan Hocayı ilk defa geçen hafta bir televizyon programında tanıdım...Hakkında araştırma yaptım ve burdan da hasta yorumlarını okudum...Ben de ona gitmeyi, tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum..Merak ettiğim bir konu var, kaç gün veya kaç hafta lazım tüp bebek aşamalarının hepsi için?
İnsallah sende bebegine kavusursun Hakan Hoca en iyi tercih emin ol bir kere gorussen ne demek istedigimi anlarsin soyle soylleyeyim eger adetten 1gun oncesinde gidebilirsen hem esine hem sana test yapar benim hormin testim ve hsg vardi bana test yapmadi ama esim sperm verdi sonrada ilk adet gununde gidersin ilaclara baslatir ilaclara basladigin andan itibaren 12gun icinde hersey tamam oluyor eger il disindan gidiyosan benim gibi ilaclari kullanmak icin evinede donebilirsin ben ilaçlara basladim ve yumurta takibi icin cagirildigimda orda kaldim 4gun kaldik ve cok sukur bebegimizle geri donduk darisi basina :)
Teşekkür ederim bilgi için..Ben haftaya randevu aldım gidip görüşecem..Ama tüp bebeği 5 ay sonra yaptırmayı planlıyorum..Eğitimimden dolayı yurtdışında yaşıyorum..O yüzden ne kadar zaman gerektiğini bilmek istiyordum..5 sene önce bir defa yaptırdıydım tüp bebek ama hatırlamıyorum nasıl oldu, kaç gün sürdü...Bu defa önceden kendimi ruhen, bedenen hazırlamak istiyorum sonra...O yüzden önceden doktorla görüşüp bilgi almam gerekiyor..
Teşekkür ederim bilgi için..Ben haftaya randevu aldım gidip görüşecem..Ama tüp bebeği 5 ay sonra yaptırmayı planlıyorum..Eğitimimden dolayı yurtdışında yaşıyorum..O yüzden ne kadar zaman gerektiğini bilmek istiyordum..5 sene önce bir defa yaptırdıydım tüp bebek ama hatırlamıyorum nasıl oldu, kaç gün sürdü...Bu defa önceden kendimi ruhen, bedenen hazırlamak istiyorum sonra...O yüzden önceden doktorla görüşüp bilgi almam gerekiyor..
Bende iki ay oncesinde gidip gorustum ve doktora tamamen guvendim sonrasinda direkt ilac tedavisine baslayacagim sekilde adet olduum anda gittim insallah sen de benim.gibi guzel bir sonuc alirsin yalniz bu bildigin tup bebek yonteminden cok farkli bir tarz. Basarisida bu yuzden daha fazla diye dusunuyorum hakkinda hayirlisi sonucunu yazarsan sevinirim :)
Bende iki ay oncesinde gidip gorustum ve doktora tamamen guvendim sonrasinda direkt ilac tedavisine baslayacagim sekilde adet olduum anda gittim insallah sen de benim.gibi guzel bir sonuc alirsin yalniz bu bildigin tup bebek yonteminden cok farkli bir tarz. Basarisida bu yuzden daha fazla diye dusunuyorum hakkinda hayirlisi sonucunu yazarsan sevinirim :)
çok farklı bir tarz derken nasıl bir farklılık bu? anlatabilirmisiniz biraz. Birde bu tedavi süreci çalışan bayanların sık sık izin almasını gerektirirmi ki
Bodrumda yaşıyorum. Burdan Ispartaya 8 saat yol.. Ama içimde büyük bir ümitle gittim ve dün Hakan hocayla görüştüm..Gerçekten iyi bir doktor ve en önemlsi de alçakgönüllü bir insan..Hikayemi anlattım..Ve sorularımı sordum. Hepsine de güzelce cevap verdi. Bana sağlık problemlerimden ve yaşımdan dolayı şansımın %15 olduğunu ve her geçen gün bu şansımın azaldığını söyleyerek bir an önce tüp bebek yaptırmamı önerdi..Ben, hocam eğitimimden dolayı yurtdışında yaşıyorum, uçak biletimi aldım gitmem lazım, 4 -5 ay sonra gelip yaptırmayı planlıyordum dedim. Hakan hoca da, 4- 5 ay zaman kaybı, şansını zorluyorsun ve bir kadın için eğitim değil aile ve çocuk önemlidir dedi..Kafam iyice karıştı..Çok üzüntülüyüm ve kararsızım..Bir tarafta yıllarımı verdiğim eğitimim, diğer tarafta içimde bitip tükenmeyen çocuk isteği ve özlemi..Dünden beri ağlamaktan gözlerim şişmiş nerdeyse kapanacak..
Türkolog, canım benim, sana sormam gereken ve öğrenmek istediğim bir kaç özel şey var..Özelden mesaj yazamadım..Sen yazabiliyorsan bana telefonunu yazabilir misin? Tabi sakıncası yoksa senin için.
Türkolog, canım benim, sana sormam gereken ve öğrenmek istediğim bir kaç özel şey var..Özelden mesaj yazamadım..Sen yazabiliyorsan bana telefonunu yazabilir misin? Tabi sakıncası yoksa senin için.
çok farklı bir tarz derken nasıl bir farklılık bu? anlatabilirmisiniz biraz. Birde bu tedavi süreci çalışan bayanların sık sık izin almasını gerektirirmi ki
doktorla ilk görüşmenin ardından 12 gün içinde her türlü işlem bitmiş oluyor ama ben 12. günün ardından kan testi vermeye gidinceye kadar yerimden kalkmadım yani bir on gün de öyle yattım işlemin farklılığı da şöyle yumurta toplamanın olduğu gün spermde alınıp mikro enjeksiyon yapılıyor ve aynı gün göbekten tüplere bırakılıyor bu yüzden farklı diyorum bence diğer tüp bebek yöntemlerinden daha başarılı bir yöntem
Bodrumda yaşıyorum. Burdan Ispartaya 8 saat yol.. Ama içimde büyük bir ümitle gittim ve dün Hakan hocayla görüştüm..Gerçekten iyi bir doktor ve en önemlsi de alçakgönüllü bir insan..Hikayemi anlattım..Ve sorularımı sordum. Hepsine de güzelce cevap verdi. Bana sağlık problemlerimden ve yaşımdan dolayı şansımın %15 olduğunu ve her geçen gün bu şansımın azaldığını söyleyerek bir an önce tüp bebek yaptırmamı önerdi..Ben, hocam eğitimimden dolayı yurtdışında yaşıyorum, uçak biletimi aldım gitmem lazım, 4 -5 ay sonra gelip yaptırmayı planlıyordum dedim. Hakan hoca da, 4- 5 ay zaman kaybı, şansını zorluyorsun ve bir kadın için eğitim değil aile ve çocuk önemlidir dedi..Kafam iyice karıştı..Çok üzüntülüyüm ve kararsızım..Bir tarafta yıllarımı verdiğim eğitimim, diğer tarafta içimde bitip tükenmeyen çocuk isteği ve özlemi..Dünden beri ağlamaktan gözlerim şişmiş nerdeyse kapanacak..
Allahım inşallah sağlıkla evladının müjdesini verdiğin günleri de göstersin tabi veririm canım umarım bir nebze olsun faydam dokunabilir
- 30 Ağustos 2014
- 98
- 67
- 18
Ne yaptınız ben bu ay gitmeyi düşünüyorum en etkili ve kısa zamanda tedavi işlemi bitiyorHakan kayayi bend duydum ama kararszm