- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- Konu Sahibi Kelebek 65
Genelde doz ayarı ve laboratuvar önemli diyorlar bende doktordan ilgi beklemeden sürece devam edeceğim ama bahçeci çok yoğun bir yer talep fazla olduğu için böyle sanırım bugun paylaşım yapmış mehmetbey 100 opu yapmış mesela 1 haftada waow denilecek bir rakam bu denemeden bilemeyiz başımıza ne geleceğini bn laboratuvarının iyi old. Düşündüğüm için bir şans vereceğim. Sizi etkilemek istemem isterseniz gidin görüşüp karar verin ama dediğim gibi ön görüşme malesef yok. Memnun kalanlarla görüştüğümde hepsinin dediği çok yoğun pek ilgi bekleme diyorlar fakat dr işinde iyi diyorlar laboratuvar da keza öyleymiş karar senin canım
Aynn Instagram da çok yoğun gozukuyor zaten bahçeci labaratuvari iyi bende duydum zaten ben şuan gitmeyecem vandayiz biz üçüncü deneme olacağı için iyi düşünmek istyrm ben Eylül gibi başlamayı düşünüyorum aklımda Diyarbakır bahçeci zeki akkumda var herhalde ya Diyarbakır yada cem Çeliği dusunecem teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürüGenelde doz ayarı ve laboratuvar önemli diyorlar bende doktordan ilgi beklemeden sürece devam edeceğim ama bahçeci çok yoğun bir yer talep fazla olduğu için böyle sanırım bugun paylaşım yapmış mehmetbey 100 opu yapmış mesela 1 haftada waow denilecek bir rakam bu denemeden bilemeyiz başımıza ne geleceğini bn laboratuvarının iyi old. Düşündüğüm için bir şans vereceğim. Sizi etkilemek istemem isterseniz gidin görüşüp karar verin ama dediğim gibi ön görüşme malesef yok. Memnun kalanlarla görüştüğümde hepsinin dediği çok yoğun pek ilgi bekleme diyorlar fakat dr işinde iyi diyorlar laboratuvar da keza öyleymiş karar senin canım