- 29 Ocak 2020
- 2.081
- 3.196
- 133
Onu bilemem o zaman kan verin bence benimde silik çıkmıştı böyle pozitifti var gibi yaniAma benim döngüm 35 güne 1 oluyor ben oğlumda da adet olmadan öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilemem o zaman kan verin bence benimde silik çıkmıştı böyle pozitifti var gibi yaniAma benim döngüm 35 güne 1 oluyor ben oğlumda da adet olmadan öğrenmiştim
Var :)Eki Görüntüle 3508115
Kızlar merhaba şuan test yaptım 5 dk oldu ve sonuç böyle sizce var mı ?
Sonucun cıktı mı kuzuEki Görüntüle 3508115
Kızlar merhaba şuan test yaptım 5 dk oldu ve sonuç böyle sizce var mı ?
Evet ama negatif ama anlamadım prodoctor iyi diye biliyordumSonucun cıktı mı kuzu
Daha adetime 13 gün var acaba yumurtlama dışında hamile kalınmıyor mu kiSonucun cıktı mı kuzu
Daha varmış testi yapınca dedım herhalde günün yaklaştıDaha adetime 13 gün var acaba yumurtlama dışında hamile kalınmıyor mu ki
Ya cidden mı Allah Allah ben sana bir gebelik testi önereceğim alacaksan da onu al en azından hayal kırıklığı olmaz üzülmek yok bak bu testten alırsan erken gebelik testi falan çalmana gerek yok bir de sen o testi eczaneden mi aldın yoksa herhangi bir uygulama üzerinden miEvet ama negatif ama anlamadım prodoctor iyi diye biliyordum
Yumurta 24 saat canlı kalır 2 3 gün önceki ilişkiden hamile kalabilirsin ama yumurtlama olmadan kalamazsinDaha adetime 13 gün var acaba yumurtlama dışında hamile kalınmıyor mu ki
Adete 13 gün varmış daha hamile nasıl çıksın 1 haftasını adete say 1 hafta olmuş de sen yumurtlama daha mevcut geçen aydan kaldı desek daha koyu çıkardı 1 aylıktan fazla gebelik olması lazım test yalancı pozitif çıkarmış buYa cidden mı Allah Allah ben sana bir gebelik testi önereceğim alacaksan da onu al en azından hayal kırıklığı olmaz üzülmek yok bak bu testten alırsan erken gebelik testi falan çalmana gerek yok bir de sen o testi eczaneden mi aldın yoksa herhangi bir uygulama üzerinden mi
Onu yazmamıs o acıklamayı bugun yazmıs ben dün cvp vermısım oyle yazılsa bende bılırım cıkmacagını ztn o sekıldede yorum yaptım neyseAdete 13 gün varmış daha hamile nasıl çıksın 1 haftasını adete say 1 hafta olmuş de sen yumurtlama daha mevcut geçen aydan kaldı desek daha koyu çıkardı 1 aylıktan fazla gebelik olması lazım test yalancı pozitif çıkarmış bu