Bence başka doktorlara da gitmelisin ben 1 sene kaybettim doktor yüzünden umudunu kaybetme en azından başka doktorlara da git aklında kalmaz bakarsın nasibin başka doktorun vesilesiyle gelcektir
Estağfurullah birbirimize destek olmalıyız belki birimizin diğerimize duası kabul olcaktır hiçbişey tesadüf değildir canını hiç sıkma o kadar hikaye duydum ki kısır dedikleri insanlar hatta Allah korusun kanser olup ameliyat olup tek yumurtalıkla hamile kalanlar var rabbimden asla ümit kesme bende 4 yıldır neler yaşadım bi de benim malesef eşimin ailesi ve eşimle çok imtihan oldum çocuk konusunda yaşamadığım sıkıntı kalmadı laf söz ama asla onların dedikleri umrumda olmadı ben hep Allah'ım veren de sensin ben kimseden medet ummuyorum yalnız senden istiyorum hakkımda düşünülen laf edilen şeyleri sen biliyosun nasibimi bana kavuştur onlardan hakkımı al diye dua ettim 4 yıldır hala yok ama rabbimin bir bildiği vardır diyorum üzülürsün illa ki ama kalbinden hep iyi dilekler geçir insanız üzülürüz bunalırız ama vazgeçme sakın