Prodoctor marka gebelik testinde 1 saat sonra çıkan pembemsi çizgi kuruma çizgisi midir kimisini yanıltmış kimisi doğru çıkmış yaşayan var mı?

Kbra24938

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
4
1
26
Erken gebelik testi prodoctor marka test daha önce yaptım ancak kuruma çizgisi dahi çıkmadı 3 gün geciktim aylar sonra yaptım 2 3 dk bekledim dağılmış gibiydi 2.çizgi çıkmaz diye düşünerek koydum bir kenara daha sonra aklıma düştü ve çöpe atayım derken baktığımda pembemsi 2.çizgi silik şekilde gördüm tabiki göz yanılması sandığım için emin olamadım tedavi görüyor eşim bende vitamin alıyorum sadece artık oluruna bırakmıştım tesadüf başıma geldi sizce kuruma çizgisi olabilir mi fotoğraftan biraz daha pembemsi çok iyi çekmiyor telefon

Aynı şeyi yaşadım hamile olduğumu öğrendim,regl gecikmesinin 3.gününde bu markayla test yaptım 1 saat sonra aynı böyle çıktı.Ertesi gün test yaptım 10 dk da böyle çıktı.Ertesi gün bir daha yaptım 2 dk da bu şekilde çıktı.Bu marka da hiç kuruma çizgisi görmedim

Ne güzel kavuşmuşsunuz miniğinize darısı bana ve bekleyen herkese ben daha önce hep negatif gördüğüm için hiç emin olamıyorum 4 yıl oldu çizginin renginden bile şüphe duyar oldum ama inşallah sizin gibi mutlu haberi alırım

Sizin de durdukça pembeleşme oldu mu göz yanılması değilse

Bende Trendyoldan 3 lü almıştım geçen ay hamile değilken yapmıştım negatifti ama bu ay hamile olduğum zaman bunu ve laboquick markasını yaptım prodoctor negatif çıkardı laboquick pozitif çıkardı

Ben bu testleri hiç anlayamadım ki ya yanıltmış ya doğru çıkmış o yüzden insan emin de olamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…