• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRODOCTOR GEBELİK TESTİ?

Selamm, benim de sizinki gibi oldu bu ay, reglim bitti 4. Gün yumurtladım normalde döngüm de uzun 32 gün o yüzden ekstra erken benim için. Ben de bat tan geri saymiyim diyordum çatlamadan sayayım diye düşündüm doğru düşünüyorum değil mi siz de öyle yapacaksınız sanırım. Bugün 7 gün olduysa hemen hemen aynı dönem yumurtlamışız sizle 😊 ben kendimi tutup 13 şubat gibi falan yapayım diyordum ama bakalım hayırlısı
Evet bende öyle yapacağım en az 1hafta daha bekleyeceğim 10 u gibi yaparım 🥹 ilk defa adet sonrası yumurtladım bilmiyorum bu sefer böyle oldu bu sefer tutsun lütfennnn🩷

Evet ben 2 yıldır deniyorum 🥹 ilk olacak nasip olursa duanız da yer verdiğiniz için teşekkür ederim🩷 ben de akışına bıraktım ama içimde ki duygulara hakim olamıyorum işte.. Rabbim bu sefer güldürür umarım :)
Ah o duygular insanın içi içine sığmıyor öyle bir istek ki deli gibi istiyor insan. Allah İnşaAllah yüzünü güldürür. Bebeğine kavuşursun. Sonra tebessüm ile bugünleri hatırlarsın. Sen de senin gibi olanları tecrübelerini paylaşırsın🥹

Ah o duygular insanın içi içine sığmıyor öyle bir istek ki deli gibi istiyor insan. Allah İnşaAllah yüzünü güldürür. Bebeğine kavuşursun. Sonra tebessüm ile bugünleri hatırlarsın. Sen de senin gibi olanları tecrübelerini paylaşırsın🥹
İnşallah inşallah çok istiyorum 2 yıldır burdaa okumadığım konu yok umarım bende bi bebek sahibi olur burdakilerle paylaşırım çok içten amiiinnn🤲

Evet bende öyle yapacağım en az 1hafta daha bekleyeceğim 10 u gibi yaparım 🥹 ilk defa adet sonrası yumurtladım bilmiyorum bu sefer böyle oldu bu sefer tutsun lütfennnn🩷
Ben hiç bilmiyorum çünkü ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim. 3. Ay olacak bizim denememiz ben ilk 2 ay tamamen telefondaki uygulamaya göre denedim. İlk ay kist oldu yumurtam çatlamamış dev şekilde büyüyüp kiste döndü. Neyse allahtan bi acayiplik olduğunu anlayıp erkenden gittim doktora da çözüldü. Geçen ay dediğim gibi uygulamaya göre denedik muhtemelen alakasızmış benim yumurtlama. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim çok şaşırdım bu kadar erken olmasına açıkçası.

Ben hiç bilmiyorum çünkü ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim. 3. Ay olacak bizim denememiz ben ilk 2 ay tamamen telefondaki uygulamaya göre denedim. İlk ay kist oldu yumurtam çatlamamış dev şekilde büyüyüp kiste döndü. Neyse allahtan bi acayiplik olduğunu anlayıp erkenden gittim doktora da çözüldü. Geçen ay dediğim gibi uygulamaya göre denedik muhtemelen alakasızmış benim yumurtlama. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim çok şaşırdım bu kadar erken olmasına açıkçası.
İşte her kadının döngüsü bir olmuyor telefondakiler ortalama tarih veriyor, gebelik düşünen birinin yumurtlamayı bizzat takip etmesi önemli 🤲 umarım gönlünüzdeki sizi bulur🌸🩷

Back