- 8 Eylül 2022
- 22
- 8
-
- Konu Sahibi roseesedefff
Fotoğraf ekle bakalım canım
Fotoğraf ekle bakalım canım
Siz kuruma cizgisidir dedikten sonra ben heveslenmek istemedigim icin testi cope atacaktim sonra isim vardi unuttum az evvel cope atmak icin elime aldim ve test bayagi pembe 2.ciz duruyor kuruma cizgisi pembe olur mu resim yukleyecegim bakar misinizCanım kuruma çizgisine benziyor zaten çok erken bu kadar erken çıkmaz bence 3 4 gün kala tekrar yap. İnşallah gebesindir.
Bende senin gibi7-8 gün kala yaptım aynı böyle çıktı. Tekrar 3-4 gün kala yaptığımda çıkmadı inşallah hamilesindir sen
Kafam cok karıştı bide ben pek bilgi sahibi değilim anlayamadım ilk 10 15 dkkada cizgi olustu ama inanilmaz silik 35 dkkda falan bayagi belirdi simdi 3 saat oldu pembe ve belirgin napsam bilemedim daha adetimede var neyse en iyisi umutlanmamak gibi bosvereyim sanirim sonucunda uzulecegimBende senin gibi7-8 gün kala yaptım aynı böyle çıktı. Tekrar 3-4 gün kala yaptığımda çıkmadı inşallah hamilesindir sen
Canım, bende senim gibiydim gittim kan verdim en iyisi sende kan ver kafan karışıksa anlayabiliyorum seniKafam cok karıştı bide ben pek bilgi sahibi değilim anlayamadım ilk 10 15 dkkada cizgi olustu ama inanilmaz silik 35 dkkda falan bayagi belirdi simdi 3 saat oldu pembe ve belirgin napsam bilemedim daha adetimede var neyse en iyisi umutlanmamak gibi bosvereyim sanirim sonucunda uzulecegim
Negatif sonuc alacagimi biliyorum hissediyorum canim hamile olsam illa bi sekilde hissederdim diye düşünüyorum suan 2.cizgi bi sekilde var ve bnde hamileymisim hissi yok en guzeli uzulmemek bosuna yardimin icin tesekkurlerCanım, bende senim gibiydim gittim kan verdim en iyisi sende kan ver kafan karışıksa anlayabiliyorum seni
Bunda da pozitif gibi duruyor canım. Sen ya gidip kan ver ya da yarın sabah ilk idrarla tekrar yap.Siz kuruma cizgisidir dedikten sonra ben heveslenmek istemedigim icin testi cope atacaktim sonra isim vardi unuttum az evvel cope atmak icin elime aldim ve test bayagi pembe 2.ciz duruyor kuruma cizgisi pembe olur mu resim yukleyecegim bakar misiniz
İlginc valla demekki bida bu markayi kullanmayacagiz herkes sikayetci en guzeli sabirla beklemek hepimize en kisa surede nasip olsun insallahBende dün aynı marka testle yaptım böyle çıktı sevindim sabah tekrar yaptım negatifti
Canım bende bu testten yaptım cok net iki çizgi çıktı ama kan sonucum negatif çıktı.Pek güvenme derim.Baska bir test yap ondada çıkarsa o zaman kan verirsinSiz kuruma cizgisidir dedikten sonra ben heveslenmek istemedigim icin testi cope atacaktim sonra isim vard i unuttum az evvel cope atmak icin elime aldim ve test bayagi pembe 2.ciz duruyor kuruma cizgisi pembe olur mu resim yukleyecegim bakar misiniz
Anladim canim zaten olumsuz bir sonuc olacagini biliyordum hevesim yoktu Allah hayirlisini nasip etsinCanım bende bu testten yaptım cok net iki çizgi çıktı ama kan sonucum negatif çıktı.Pek güvenme derim.Baska bir test yap ondada çıkarsa o zaman kan verir
Canım bende bu testten yaptım cok net iki çizgi çıktı ama kan sonucum negatif çıktı.Pek güvenme derim.Baska bir test yap ondada çıkarsa o zaman kan verirsin
Ne kuruması net bi sekilde gorunuyo erken testlerde kuruma çizgisi olmaz görmemek için gör olmak lazım ihmal etmeyin kan verin hayırlı olsunAnladim canim zaten olumsuz bir sonuc olacagini biliyordum hevesim yoktu Allah hayirlisini nasip etsin
Canim valla testi çöpe bile attim bu prodoctor herkesi yaniltmis herkes hamile sanip negatif oldugunu gormus buyuk ihtimal benimde oyle o sebepten bekleyecegim adet gelecek mi gelmezse kan verecegim 1 haftaya nasip diyelimNe kuruması net bi sekilde gorunuyo erken testlerde kuruma çizgisi olmaz görmemek için gör olmak lazım ihmal etmeyin kan verin hayırlı olsun
Himm olabilir başka marka alsan kaset test al yada inşallah vardirCanim valla testi çöpe bile attim bu prodoctor herkesi yaniltmis herkes hamile sanip negatif oldugunu gormus buyuk ihtimal benimde oyle o sebepten bekleyecegim adet gelecek mi gelmezse kan verecegim 1 haftaya nasip diyelim
Adetime daha 7 gun var kaset testte cikma ihtimali cok cok dusuk 2 3 eczaneye baktik buralarda hep prodoctor var neyse artik 1 hafta sabredeyim kan testi canim tesekkurler ilgin icinHimm olabilir başka marka alsan kaset test al yada inşallah vardir