Prodoctor gebelik testi kullananlar bakabilir mi?

Kafam cok karıştı bide ben pek bilgi sahibi değilim anlayamadım ilk 10 15 dkkada cizgi olustu ama inanilmaz silik 35 dkkda falan bayagi belirdi simdi 3 saat oldu pembe ve belirgin napsam bilemedim daha adetimede var neyse en iyisi umutlanmamak gibi bosvereyim sanirim sonucunda uzulecegim
İlk 30 dk sonraı geçersiz sayılıyor o çizgi ilk 10 dk da çıktıysa doğru olabilir eger eczaneden alınmışsa İnternet değilde

Arkadaslar merhaba yumurtlama donemimi degerlendirdim bugun beklenen adetime 7 8 gun var dayanamadim prodoctor marka test ile ilk idrarla test yaptim 2.cizgi cikti ve 1 saat gecince dahada belirginlesip koyulasti ama bu benim ilk testim ve kuruma cizgisi mi bilmiyorum bu marka kullanip 1 saat bekleyince test kurudugunda 2.cizgisi cikanlaryani kuruma cizgisi gorenler var mi bana yardimci olun lutfen
Regl oldun mu acaba

Canlar niye israrla ayni test ile test yapiyorsunuz birsürü baska marka var bu hep yaniltiyo galiba ama cizgiler cok belirgin negatif olmasl mümkün degil erken gebelik testiyse yaniltma payi olabilir..

X