Prodoctor erken gebelik testi

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.038
208
Kızlar Trendyoldan 6lı prodoctor erken gebelik testi almıstım bir kaç gündür üst üste yapıyorum hiç ikinci çizgi çıkmadı ama dün gece de yapmıştım sabah baktığımda ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm, sizce dikkate almalımıyım? Kuruma çizgisi olsa diğerlerinde neden çıkmamıştı. Bu marka hakkında bilgisi olan yazabilir mi

Kızlar Trendyoldan 6lı prodoctor erken gebelik testi almıstım bir kaç gündür üst üste yapıyorum hiç ikinci çizgi çıkmadı ama dün gece de yapmıştım sabah baktığımda ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm, sizce dikkate almalımıyım? Kuruma çizgisi olsa diğerlerinde neden çıkmamıştı. Bu marka hakkında bilgisi olan yazabilir mi
Canım ben uzun zamandır kullanıyordum kuruma çizgisi bile çıkarmazdı ama geçen hafta kurumayı bırak silik çizgi çıkardı ona da güvenim kalmadı ha bu hepsi yanlışı gösteriyor anlamına tabiki gelmez ama gergin düzenli yapıp koyulaşma olmadıysa demekki yok demektir bide foto varsa at bi bakayım

Canım ben uzun zamandır kullanıyordum kuruma çizgisi bile çıkarmazdı ama geçen hafta kurumayı bırak silik çizgi çıkardı ona da güvenim kalmadı ha bu hepsi yanlışı gösteriyor anlamına tabiki gelmez ama gergin düzenli yapıp koyulaşma olmadıysa demekki yok demektir bide foto varsa at bi bakayım
foto yok kuzum sabah işe gelirken bakmıstım öyle. Yani diğer ikisinde sabah baktığımda bile yoktu silik çizgi, ama bunda sabah ince bir silik çizgi çıktı

yani reglim hep düzensizdir en son 30 eylülde olmustum. Evet letu kullandım 16sında yumurtamın çatlamakü zere oldugunu söylemişti doktorum ilişki takvimi belirlemişti.
Eğer 16 17 18 Ekim degerlendirdiyseniz o zaman catladıysa tabi Şuan testte çıkar birliktelikten en erken 10 gün ile 14 gün arasında varsa eğer çıkıyor canım

Ben de aynı testlerle gebeliğimi öğrendim. Silik Veya kuruma çizgisi hiç çıkarmadı. Pozitifi gördükten sonra koyulaşması vs hep doğruydu. İdrarı çok fazla beklettiyseniz belki ondandır belki de doğrudur 🌸 yarın ilk idrarla tekrar denersiniz

Yalancı pozıtıf cıkarıyor dedıklerı bu testle gebelıgımı öğrenmıstım daha oncesınde hep negatıftı hıc yalancı pozitif gormemıstım prodoctor kullandıgımda kuruma çizgisi denen seyde yoktu negatıf olduğu dönemlerde

Kızlar bende uzun zamandır kullanıyorum ama bende geçenlerde çıkardı yalancı pozitif fotoğraf ekleyemedim Şuan ama ekleyebilirsem eklerim

Yalancı pozıtıf cıkarıyor dedıklerı bu testle gebelıgımı öğrenmıstım daha oncesınde hep negatıftı hıc yalancı pozitif gormemıstım prodoctor kullandıgımda kuruma çizgisi denen seyde yoktu negatıf olduğu dönemlerde
evet ilk ilk ikisinde hiç bir şey çıkmaması ama sonuncuda silikte olsa cıkması biraz kafamı karıstırdı. Ama bir gece bekletilmiş test silik çıktı işte

Her şey yolundaydı yumurtam güzel gelişmişti çatlama iğnesi vermemişti doktorum kendi çatlayacak demişti, rahim duvarın kalın güzel demişti, her şey olumluydu bu sefer güzel haberi alırım inşallah dua edin olur mu

Her şey yolundaydı yumurtam güzel gelişmişti çatlama iğnesi vermemişti doktorum kendi çatlayacak demişti, rahim duvarın kalın güzel demişti, her şey olumluydu bu sefer güzel haberi alırım inşallah dua edin olur mu
İnsallah hamilesinizdir benim 1. Cocugum tedavıyle oldu 2. Ye Hiç ummadığım bir zamanda hamıle kaldım suan yeniyim hamıle duası kabul olur derler sıze dua edecegım ☺️

X