Prodoctor erken gebelik testi silik çizgi

Tekrar test deneyin bence regl tarihiniz nedir en son

Bugün bile yaptım yine pozitif.. yarın randevum var Klomen isteyeceğim doktordan 8 ayı geçti korunmayalı artık
Merhaba,bizimle bu ay eğerki olmazsa 7 ay olmuş olcak malesef,klomen ne için isticeksiniz ne işe yarıyor

gebelik için işte. Bu arada gebeyim bugün öğrendim henüz 3 haftalık. Hayıt tohumu kullanın isterseniz çok faydasını gördüm ben gerçekten içtiğim sırada hamile kalmışım

gebelik için işte. Bu arada gebeyim bugün öğrendim henüz 3 haftalık. Hayıt tohumu kullanın isterseniz çok faydasını gördüm ben gerçekten içtiğim sırada hamile kalmışım
Nerden edinebiliriz nasıl ne şekilde kullanırız yardımcı olur musun

Bugün bir daha yaptım ve çooook ince bir çizgi var gibi

Eklentiler

• IMG_371B3EF0-5D9E-4D6E-8F07-A5944FEA51EC.webp
    9 KB · Görüntüleme: 92
Kan da 0 dı nasıl sonra pozitif oldu

Bende aynı durumdayım sonucunuz ne oldu kan verdim 2.0 çıktı

Bende aynı durumdayım sonucunuz ne oldu kan verdim 2.0 çıktı
Merhaba daha sonra sağlık ocağında kan verdim 0 çıktı daha sonra adetim geçti 5 gün adetim geçince gayet umutsuz bir şekilde test yaptım 4 test de belirgin pozitif çıktı hemen acilde kan verdim 32.72 ydi, daha sonra iki gün sonra tekrar kadın doğumda kan verdim 32.70 e düşmüş. Kimyasal gebelik geçiriyorum, umudumu yitirmiş kolum kanadım kırılmış bir şekildeyim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah… Testimi de ekliyorum buraya

Eklentiler

• IMG_0020.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_9992.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 63
umudunu yitirmeee topla kendini umut her zaman Allahtan doktor ne derse desin Herşey rabbimin bir tek “ol” demesine bakıyor gecikiyorsa güzelleştiriyor bende 3 yıldır bekliyorum evliliğim 4 seneyi geçti hala sabrediyoruz

Gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah öyle de olur

Merhaba benimde böyle silik çıktı bugun yumurta üstünden 10 gün geçti markası prodoctor yalancı silik olabilir mi ?

Eki Görüntüle 3583647
Merhaba benimde böyle silik çıktı bugun yumurta üstünden 10 gün geçti markası prodoctor yalancı silik olabilir mi ?
Umutlandırmak istemem ama bende de böyle vardı hatta sağlık ocağında nasıl olduysa beta 0 çıktı ki ben 5 tane yaptım test aynısı çıktı. Daha sonra kendi haline bıraktım bir hafta sonra tamamen pozitife döndü. Prodoctor beni yanıltmadı umarım sizi de yanıltmaz

İnşallah ya çok sağolun inşallah pozitiftir bugun yunurtlamayla beraber 10. Gündü yapmak istedim gözle görülür bi çizgi var kuruma çıkarmıyormuş bendede pkos var 3 senedir olmuyor emin olamadım hiç

Eklentiler

• 573E8DE3-53C7-4965-A501-61F4811B1CD4.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…