Bugün bile yaptım yine pozitif.. yarın randevum var Klomen isteyeceğim doktordan 8 ayı geçti korunmayalı artıkÇok üzgünüm prodoctor bu ara hep yalancı çıkarıyor. Üzülmeyin şöyle düşünün yeni bir süreç başladı her sonuçta üzülüyoruz biliyorum ama yapacak bişey yok malesef. İnşallah önümüzdeki ay güzel haberleri alırsınız
Çok saçma bide pozitif yani sizin kaç gün geçti reglBugün bile yaptım yine pozitif.. yarın randevum var Klomen isteyeceğim doktordan 8 ayı geçti korunmayalı artık
Bat yarın.. yani ben 4 gün önceden başlamıştım yapmaya testi. Hepsi silik çizgi çıktı ve bide utanmadan günden güne koyulaştı. Test yapma sebebim de aşırı derecede bel ve kasık ağrısı mide bulantısı, ve diğer bütün gebelik belirtilerini taşımamdı. Oldukça emindim artık yerleşme kanamasını bekliyordum resmen…Çok saçma bide pozitif yani sizin kaç gün geçti regl
Bende regl oldum söylemiştim productor bu ay bende de yalancı verdi diye malesef testlere inanmak bizi mahvediyorArkadaşlar toplanınbu ayda olmadı, üstüne üstlük o kadar emindim ki bu sefer. Bütün belirtilerim vardı testim güvenilirdi. Ama değilmiş beta 0 çıktı ağlamaktan helak oldum artık.
Gerçekten çok yoruldum artık…Bende regl oldum söylemiştim productor bu ay bende de yalancı verdi diye malesef testlere inanmak bizi mahvediyor
Bildiğimiz regl olduğunuz demi dolu dolu kanama varBat yarın.. yani ben 4 gün önceden başlamıştım yapmaya testi. Hepsi silik çizgi çıktı ve bide utanmadan günden güne koyulaştı. Test yapma sebebim de aşırı derecede bel ve kasık ağrısı mide bulantısı, ve diğer bütün gebelik belirtilerini taşımamdı. Oldukça emindim artık yerleşme kanamasını bekliyordum resmen…
Yok yok hayır daha günüm yarın gelecek ben testleri erken yaptım belirtileri taşıdığım için (Prodoctor). Ama işte dünden önce kan vermiştim buraya da yazdım beta bakıldı bugün sabah çıkmış sonuç 0 diyor yani gebelik yok. Belirtilerim vardı, testlerim pozitifti ve günden güne koyulaştı. Ama işte kanda 0 çıktı yani yine testler tarafından aldatıldım. Regl yarın ama bilmiyorum bakalım gelip giden olacak mı. Doktor randevusu aldım yarın oraya gideceğim.Bildiğimiz regl olduğunuz demi dolu dolu kanama var
Yani testlerde silik çizgi çıkıyorsa silik bile değil belli ama ince bir çizgi, kanda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum hiç değilse bi 10 civarı bile çıkardı ama 0 ne yazık kiYok yok hayır daha günüm yarın gelecek ben testleri erken yaptım belirtileri taşıdığım için (Prodoctor). Ama işte dünden önce kan vermiştim buraya da yazdım beta bakıldı bugün sabah çıkmış sonuç 0 diyor yani gebelik yok. Belirtilerim vardı, testlerim pozitifti ve günden güne koyulaştı. Ama işte kanda 0 çıktı yani yine testler tarafından aldatıldım. Regl yarın ama bilmiyorum bakalım gelip giden olacak mı. Doktor randevusu aldım yarın oraya gideceğim.
Yani benim ilk hamileliğimde silik çıkmıştı kan vermiştim negatifti bir hafta sonra vermiştim pozitif görmüştüm yalancı pozitif gibi bu tarz şeylerde olabiliyor. Regliniz gelmezse bir hafta kadar geç döllenme ihtimalide var ama yarın az buçuk doktor size bilgi verir zaten hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYok yok hayır daha günüm yarın gelecek ben testleri erken yaptım belirtileri taşıdığım için (Prodoctor). Ama işte dünden önce kan vermiştim buraya da yazdım beta bakıldı bugün sabah çıkmış sonuç 0 diyor yani gebelik yok. Belirtilerim vardı, testlerim pozitifti ve günden güne koyulaştı. Ama işte kanda 0 çıktı yani yine testler tarafından aldatıldım. Regl yarın ama bilmiyorum bakalım gelip giden olacak mı. Doktor randevusu aldım yarın oraya gideceğim.
Aaa kanda çıkmamış mıydı var mı testinizin fotoğrafıYani benim ilk hamileliğimde silik çıkmıştı kan vermiştim negatifti bir hafta sonra vermiştim pozitif görmüştüm yalancı pozitif gibi bu tarz şeylerde olabiliyor. Regliniz gelmezse bir hafta kadar geç döllenme ihtimalide var ama yarın az buçuk doktor size bilgi verir zaten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Malesef yok ya. Ama evet kanda çıkmadı ama ikna olmadım çünkü zaten beklemediğim bir hamilelikti ve yaşadığım belirtiler daha önce hiç bilmediğim şeylerdi o yüzden bir hafta sonra tekrar yalan dolan acilden kan verdirdim ve sonuç pozitiftiAaa kanda çıkmamış mıydı var mı testinizin fotoğrafı
Allah allah şaşılacak bir şey ya, acaba tekrar mı kan versem bende ikna olmadım yediremedim kendime sürekli e nabıza girip bakıyorumMalesef yok ya. Ama evet kanda çıkmadı ama ikna olmadım çünkü zaten beklemediğim bir hamilelikti ve yaşadığım belirtiler daha önce hiç bilmediğim şeylerdi o yüzden bir hafta sonra tekrar yalan dolan acilden kan verdirdim ve sonuç pozitifti
Önce bir günün gelsin hatta geçsin o zaman dene bence awox markayla falanAllah allah şaşılacak bir şey ya, acaba tekrar mı kan versem bende ikna olmadım yediremedim kendime sürekli e nabıza girip bakıyorum
Tamamdır çok teşekkür ederimÖnce bir günün gelsin hatta geçsin o zaman dene bence awox markayla falan
Merhaba,prodoctor bana da silik çıkartıyor sizin mesajınızı gördüm sizin testleriniz nasıldı hemen ni çıkıyorduCanım anında pozitif verdi yalancı çıktı bizzat yaşadım
Çizgi göremedim ben ama 6 gün erken olmuş dayanırsanız regl gecikmesi bekleyin dayanamazsanız bir iki gün kala yapın daha iyi olurKızlar benim de testime bakar mısınız? Regliye 6 gün var
Banada silik çıkartmıştı,prodoctor hemde ilk 10 dakikada bugün predictor ile yaptım negatif tertemiz bembeyaz.Kızlar bence en iyi test predictor ya.kuruma çizgisi dahi yok bembeyaz net çıkartıyor kafa karışıklığı çok yaşatıyor diğer testler.Kızlar benim de testime bakar mısınız? Regliye 6 gün var
Prodoctor banada silik çıkarıp yanılttı. Predictor bide awoxu da tavsiye ederim kuruma falan hiç çıkarmıyor kaç kere kullandım gram yanıltmadıBanada silik çıkartmıştı,prodoctor hemde ilk 10 dakikada bugün predictor ile yaptım negatif tertemiz bembeyaz.Kızlar bence en iyi test predictor ya.kuruma çizgisi dahi yok bembeyaz net çıkartıyor kafa karışıklığı çok yaşatıyor diğer testler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?