Problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin dayısı hakim
Kadına ulaşılması gerekmez 10 senelik ayrı yaşama durumunda.

Ki ne olursa olsun adam evli, kağıt üstünde de olsa evli ve anneniz metres hayatı yaşıyor. Bunun öylesi böylesi yok.
Bakın annemden de o adamdan bana ne mesafeli konusuyoduk o olaydan sonra mümkün değil onların hayatı beni ilgilendirmiyor ne olduğuda ilgilendirmiyor benim bildiğim o daha fazlasını bilmiyorum ben hakim değilim savcı degilim boş boş konusuyorsunuzya

Eşimin dayısı hakim
Kadına ulaşılması gerekmez 10 senelik ayrı yaşama durumunda.

Ki ne olursa olsun adam evli, kağıt üstünde de olsa evli ve anneniz metres hayatı yaşıyor. Bunun öylesi böylesi yok.
Bakın annemden de o adamdan bana ne mesafeli konusuyoduk o olaydan sonra mümkün değil onların hayatı beni ilgilendirmiyor ne olduğuda ilgilendirmiyor benim bildiğim o daha fazlasını bilmiyorum ben hakim değilim savcı degilim
Bencilce yorumda bulunmak niye benim anneligim sizi ne ilgilendirir çocuğum zor şartlarda değil 1 aydir bu problem var ömür boyu böyle değil çocuğumun arkadaşları var gayet sosyal baba ilgi sevgisindende mahrum değil kimseyi cagirmadik kendileri geldi bu olaydan haberim yoktu eşimin yanında olan bir durum oynuyorlarmis çocuğa oda yapmak oyuncak almak diyorsunuz şunu bi beyninize sokun elimden gelen herseyi yapıyorum herseyi herseyi iyi bi anne olmak için geleceği için boş boşsa bomboş konuşmayın!!!!!!!!!

Ben kendi çapımda kendi fikrimce mükemmel bi anneyim diyorum
Çocuğunuzun ihtiyacı olduğu zamanlarda baba ilgisinden mahrum bırakıyorsunuz. Garip garip insanlarla muhatap edip tacize uğramasına sebep oluyorsunuz. Mükemmellik dediğiniz tam olarak ne oluyor acaba.

Çocuğunuzun ihtiyacı olduğu zamanlarda baba ilgisinden mahrum bırakıyorsunuz. Garip garip insanlarla muhatap edip tacize uğramasına sebep oluyorsunuz. Mükemmellik dediğiniz tam olarak ne oluyor acaba.
Ya siz manyakmisiniz calisilmak zorunda delimisiniz ya siz baba ilgisi var zaten herseyi var her konuda ilgileniyorum herseyini yapıyorum niye böyle saçma sapan konuşuyorsunuz çıldıracağım ya cikmis gelmis bir sürü insan içinde ne yapılabilir benim gönlüm olmadı esim bisey demedi geldiler artık diye

Evine hiç gelemeyen insanlar var çalışmak zorunda kalıp onların çocukları napiyo siz hayati pespembe mi yaşıyorsunuz ben 14 yaşında başladım çalışmaya anne babam bakmadı ona rağmen sorumluluk sahibi bi insan oldum hep elimden gelen herseyi yaptığım halde bu nasıl tavır

İşte çocuk yapmayacaksınız o zaman.

Anlayamadim hepsini ama benim takildigim bir sey var. Kocan 20 saatmi calisiyor
Yazik degilmi ya. Sende calissan o adamda normal saatlere dönse?
C Calcifer dedigi gibi annen resmen metres hayati yasiyor

İşte çocuk yapmayacaksınız o zaman.
Kardeşim ben niye cocuk yapmayim ne sebeple benim eşim 1 aydir böyle diyorum normalde akşam 5 te evde çocuğuyla vakit geçiriyor laf olsun diye konuşmayın bi çocuğa verilebilecek herseyi sağlıyorum maddi manevi neyin derdindesiniz mukemmel misiniz

Anlayamadim hepsini ama benim takildigim bir sey var. Kocan 20 saatmi calisiyor
Yazik degilmi ya. Sende calissan o adamda normal saatlere dönse?
C Calcifer dedigi gibi annen resmen metres hayati yasiyor
Ben çalışmıyorum çocuğumu kreşe veremem versemde kreş saati iş saati uymaz çalıştığım kreşe gider bunun yerine çocuğuma kendim bakmam daha mantikli esim geçici bi süre böyle çalışıyor sürekli değil sabit işi mesleği var muhasebeci kendisi

Heeee manyağım ben, calisilmak zorundaysa girin işe çalışın. Adamın yükünü hafifletin. O da çocuğuna kırk yılın başında vakit ayırmak zorunda kalmasın. Bir de 20 saat calisilipta ama işi kolay diyebileceğiniz bir iş yok.

Anneyi Cagirmamissiniz konunuzdan zorda olsa o kısmı anladık. Ama bu yaşa kadar annemizin huyunu anlamadınız mi ne diye duyuruyorsunuz ki. Çocuk bu ister ama siz babasıyla vakit geçirmesi için ortam bile ayarlamiyorsunuz. Onu istedi gelsin, bunu istedi gelsin ..

Ben annesiz babasız büyüdüm çocuğum akraba bilsin diyorsunuz. Sizi annesiz bırakan kadın mi cocugunuza anane olacak acaba.

Eşinize bir şey diyemiyorum zaten. Adam konu başında haklıydı da çocuğu tacize ugradiginda tirsip sustugu anda o da sizinle aynı konuma düştü.

Yoo 4 yaşındaki çocuğa kendiniz bakmaniz hiç mantıklı değil.

Benim babamda hafta içi yoktu hafta sonu gelirdi kızınız yaşındaydım. Geldiğinde çok güzel ilgilenirdi. Ama hergün yoktu işte. O özlemin ne olduğunu biliyorumannemde mükemmeldi ama babam hep yanımızda değildi. Asıl siz pesbembe düşüncelerinizi bir kenara bırakın da çocuğunuzun babasından mahrum kaldığını kabul edin.

1 ise giremem çünkü hiç bir kreş 10 saat 12 saat bakmaz
2 hayatımız hep böyle değil genelde 3 muz yapariz herseyi gönlüm yoktu kızım istedi olan oldu
3 annem değil zaten görmek konuşmak istediğim annemin himayesindeki kardeşlerim onunla konuşmayınca onlarla konuşmuyor
4 esim 4 4luk bi insan değil elinden geleni yapıyor o adamın kötü bi davranışını görmedik annemle ollan konusu harici çocuklu torunulu bir insan ne düşünüp böyle hiç bisey demeden durabildi anlam veremiyorum o yüzden küsüm esimle tarsiyorum 3 gundur

Size gelince insanların hayatını bu kadar kolay yargılamayın bilmediğiniz bir çok şey olabilir

Kreş ayı gelse dahi kreşe verecek param yok şuan ve anneye çok düşkün bi çocuğum var ve diyorumku çocuğumla dolu dolu vakit geçiriyorum aldığım oyuncaklar bile yasa göre gelişim ve bir ok oyun kendini geliştirici aktiviteler de bulunuyoruz

Ben elimden geleni yapıyorum kreş 12 saat bakamaz 10 saat bakamaz

Çocuk eylülde anaokuluna gidecek. O zaman ne yapacaksınız? Yine çalışmayıp eşinizin günde 20 saat çalışmasına göz mü yumacaksınız? E okul yarım gün, sonra ne olacak? Ya da anaokuluna ne gerek var ben mükemmel anne olarak evde yeterim çocuğuma mı diyeceksiniz? Peki ilkokul? Çocuğun masrafları arttıkça eşiniz 24 saat mi çalışmaya başlayacak?

bilginiz olsun benim gönderdiğim kreş sabah 7:30 aksam 19:00 arası çalışıyo. çoğu da öyle zaten. kendinizi neye inandırmak istiyorsanız ona göre yaşıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…