problem erkek kardesımın eşi.

gelin akılsızmış baştan ben lüks düşkünüyüm diyememiş.
valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo artı bin puan kardes sana bencede zengın aıle sandı geldı cok ultra yapamayınca boyle mıllete ozenıo olanlara kuruyo

Gelininiz rahatlıktan kendine dert arıyor herhalde.ugrasma sende he de gec.sende hata onu bu kadar taktıgın için.

Senin yerinde olsam azıma geleni söylerim kardeşim kimse benden değerli değil senin iki haklı lafına kardeşini boşayacaksa durmasın gitsin iyi olup görüşmeyeceğime kötü olup hakkını veririm enazondan başım rahat olur

bak sende ben gıbı dusunuyorsun helal yani

bak sende ben gıbı dusunuyorsun helal yani
Kimseye eyvallah etme herkes işine geldiği gibi yaşamayı biliyosa sende öyle yap çevir yüzünü bırak konuşmasınlar ailenede bakmaz o kişi ilerde şimdiden böyleyse çemkiriyorsa oyüzden hakkını ver susma bidaha

tesekkurler evlımısın bu tarz seyler yasıyormusun

Gelininizi bir uzman psikoloğa götürün bence. Halleri hiç normal değil

siz ne yaparsanız yapın bu takıntılı tip her zaman bir problem çıkaracak.hiç takmadan düğününüze odaklanın

Bana kızmayın ama. Ben sizi hatirladim gevenki konunuzdan ondan yazdim eski konunuz yuzunden hatırlatacak degilim ama simdi orda zamaninda babamlar abime neler yapti az aglasam banada isteidgim yatak odasıni alir diyordunuz simdi gelin konu olunca yok bohça yapmamis die birikmos diyorsunuz okadar ic mimat tutan kardesinize ev ceyiz alan insan sirf bohça mi yapmayacak hadi yapmadi diyelim insan iyi seyleri görür oyuzden iki bohcanin lafini etmezdu l

Bana kizmayin ama bu biraz şuna benzemis cok zengin olup 100 milyarlik dugun yapilip düğünden sonra size ev araba alınıp sizin 2 bilezige laf etmenize benziyor.
Dediigm gibi diger konunuzu sonuna kadar okumuştum yorum yapmamıştım normalde pek yazmam ama dikkatimi cektigi ivin yazdım bir oyle diyorsunuz bir ailem saglikli iyi ruh halinde degil diyorsunuz cözemedim bu işi

konu niye yarım?

Konunun devami nerde ?

Konunun yarısından fazlası uçmuş
Konu silinmis ama ikinci sayfada K kedi annesi fundy alıntı yapmis sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…