- Konu Sahibi Matematika
8 haftalık gebeliğimde yaşadığım bulantı ve kusma sorunum sebebiyle izmirde eczanemin tavsiyesi ile 5 gün önce PrimaBella marka hamile saati satın aldım. Saati kullanım klavuzunda anlattığı şekilde kullandım. 4-5 saatin sonunda saatin takılı olduğu sol kol bileğimde kaşıntı ve kızarıklık başladı. Saati çıkararak sağ koluma taktım. 1 saat bile geçmeden sağ kol bileğimde de kızarıklık olunca hemen çıkardım. Akabinde bileklerim geceleri uyuyamayacağım kadar kaşınmaya başladı ve kızardı. Doktoruma gösterdim, fotoğrafladık. Gebeliğim sebebiyle krem veremeyeceğini söyledi. Alerjiden yara olmuş olan bileklerimin fotoğraflarını ürünün tek yetkili distribitörü olan onko kocsel isimli firmaya 2 gün önce mail attım, iade etmek istediğimi belirttim, cevap bile vermediler. Eczane aracılığıyla firma bana ulaştı, fotoğrafları ıstediler, gönderdim. İade almaya yanaşmadıklarını farkettim. Sorun çözülmez ise dava açmayı düşünüyorum hamilelerin sağlığıyla oynandığı için. Günlerdir kaşıntısını çekiyorum ve bileklerim korkunç bir halde.
Tüketicimiz ile iletişime geçilerek mağduriyeti ve şikayeti giderilmiştir!
Hamileliğin ilk 3 ayında daha sık görülen “Hamilelik Bulantı ve Kusmasında” ilaçsız tedavi seçeneği sunan PrimaBella, Sağlık Bakanlığı’na kayıtlı ve FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı bir tıbbi cihazdır.
Etkinliği, yapılan bilimsel çalışmalarla desteklenmiş olan PrimaBella, kullanımı kolay, güvenilir bir cihazdır ve PrimaBella hem Anne hem de bebeğiniz için güvenlidir.
Amerika’dan ithal PrimaBella, Amerika başta olmak üzere Avrupa ve Asya’da birçok ülkede 1 milyonun üzerinde tüketici tarafından kullanılmaktadır.
PrimaBella’yı kullanmadan önce cihaz ile birlikte kutu içerisinde bulunan jelin, bileğin iç kısmına kullanma kılavuzunda tarif edilen şekilde ve yeterli miktarda sürülmesi önerilir.
Uzayan kullanım süresi ve PrimaBella’nın kolda kalış süresine bağlı olarak jel yenilenmelidir (ortam sıcaklığı jelin kurumasına yol açabilir). Kuru ciltlerde jel daha sık uygulanabilir, eğer aşırı duyarlı bir cildiniz varsa, her kullanımda bilek değiştirebilirsiniz. Aksi takdirde deride sürtünmeye bağlı olarak alerjik reaksiyonlar veya deri reaksiyonları görülebilir.
Tüm bu uyarılar PrimaBella kutusunun içerisinde yer alan “bilgilendirme kılavuzunda” da yer almaktadır.
Bu olasılıkları ortadan kaldırmak ve güvenli kullanım sağlamak için PrimaBella’yı satın almadan önce uygulama yapmak isteyen hamileler için demo ürünleri kliniklerde ve yetkili eczanelerde bulunmaktadır.
Demo ürününe ulaşamadığınız eczane ve klinikler için de Onko Koçsel İlaçları ile irtibata geçerek demo cihazının klinik ya da eczaneye ulaştırılması talep edebilirsiniz.
Sinir uyarımı yöntemi esasıyla çalışan Primabella, vücut dış yüzeyine uygulanan, herhangi bir kimyasal etken madde içermeyen, güvenli kullanımı ile hamilelikteki bulantı ve kusma semptomlarının hafifletilmesi ve giderilmesinde yardımcı olacaktır.
Konu ile ilgili detaylı bilgi için her zaman firmamız ile iletişime geçebilir veya primabella.com.tr internet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Sağlıklı ve bebeğinizle mutlu günler dileriz.
PrimaBella™