• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PrimaBella Hamile saati

Matematika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
22
23
88
İzmir
8 haftalık gebeliğimde yaşadığım bulantı ve kusma sorunum sebebiyle izmirde eczanemin tavsiyesi ile 5 gün önce PrimaBella marka hamile saati satın aldım. Saati kullanım klavuzunda anlattığı şekilde kullandım. 4-5 saatin sonunda saatin takılı olduğu sol kol bileğimde kaşıntı ve kızarıklık başladı. Saati çıkararak sağ koluma taktım. 1 saat bile geçmeden sağ kol bileğimde de kızarıklık olunca hemen çıkardım. Akabinde bileklerim geceleri uyuyamayacağım kadar kaşınmaya başladı ve kızardı. Doktoruma gösterdim, fotoğrafladık. Gebeliğim sebebiyle krem veremeyeceğini söyledi. Alerjiden yara olmuş olan bileklerimin fotoğraflarını ürünün tek yetkili distribitörü olan onko kocsel isimli firmaya 2 gün önce mail attım, iade etmek istediğimi belirttim, cevap bile vermediler. Eczane aracılığıyla firma bana ulaştı, fotoğrafları ıstediler, gönderdim. İade almaya yanaşmadıklarını farkettim. Sorun çözülmez ise dava açmayı düşünüyorum hamilelerin sağlığıyla oynandığı için. Günlerdir kaşıntısını çekiyorum ve bileklerim korkunç bir halde.

Tüketicimiz ile iletişime geçilerek mağduriyeti ve şikayeti giderilmiştir!

Hamileliğin ilk 3 ayında daha sık görülen “Hamilelik Bulantı ve Kusmasında” ilaçsız tedavi seçeneği sunan PrimaBella, Sağlık Bakanlığı’na kayıtlı ve FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı bir tıbbi cihazdır.
Etkinliği, yapılan bilimsel çalışmalarla desteklenmiş olan PrimaBella, kullanımı kolay, güvenilir bir cihazdır ve PrimaBella hem Anne hem de bebeğiniz için güvenlidir.

Amerika’dan ithal PrimaBella, Amerika başta olmak üzere Avrupa ve Asya’da birçok ülkede 1 milyonun üzerinde tüketici tarafından kullanılmaktadır.

PrimaBella’yı kullanmadan önce cihaz ile birlikte kutu içerisinde bulunan jelin, bileğin iç kısmına kullanma kılavuzunda tarif edilen şekilde ve yeterli miktarda sürülmesi önerilir.
Uzayan kullanım süresi ve PrimaBella’nın kolda kalış süresine bağlı olarak jel yenilenmelidir (ortam sıcaklığı jelin kurumasına yol açabilir). Kuru ciltlerde jel daha sık uygulanabilir, eğer aşırı duyarlı bir cildiniz varsa, her kullanımda bilek değiştirebilirsiniz. Aksi takdirde deride sürtünmeye bağlı olarak alerjik reaksiyonlar veya deri reaksiyonları görülebilir.
Tüm bu uyarılar PrimaBella kutusunun içerisinde yer alan “bilgilendirme kılavuzunda” da yer almaktadır.

Bu olasılıkları ortadan kaldırmak ve güvenli kullanım sağlamak için PrimaBella’yı satın almadan önce uygulama yapmak isteyen hamileler için demo ürünleri kliniklerde ve yetkili eczanelerde bulunmaktadır.
Demo ürününe ulaşamadığınız eczane ve klinikler için de Onko Koçsel İlaçları ile irtibata geçerek demo cihazının klinik ya da eczaneye ulaştırılması talep edebilirsiniz.
Sinir uyarımı yöntemi esasıyla çalışan Primabella, vücut dış yüzeyine uygulanan, herhangi bir kimyasal etken madde içermeyen, güvenli kullanımı ile hamilelikteki bulantı ve kusma semptomlarının hafifletilmesi ve giderilmesinde yardımcı olacaktır.

Konu ile ilgili detaylı bilgi için her zaman firmamız ile iletişime geçebilir veya primabella.com.tr internet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sağlıklı ve bebeğinizle mutlu günler dileriz.
PrimaBella™

öncelikle çok geçmiş olsun hem gebelik bulantıların hem de buna çare arayayım derken yaşadığın sorunlar için..
ben ilk gebeliğimde resmen öldüm öldüm dirildim 3 ay hayatla olan tek bağım serum hortumlarıydı :((
bu prima bellanın reklamını görünce içimde bi heyecan oldu allahım çaresini bulmuşlar diye ama senin yazını görünce moralim bozuldu vallahi

8 haftalık gebeliğimde yaşadığım bulantı ve kusma sorunum sebebiyle izmirde eczanemin tavsiyesi ile 5 gün önce PrimaBella marka hamile saati satın aldım. Saati kullanım klavuzunda anlattığı şekilde kullandım. 4-5 saatin sonunda saatin takılı olduğu sol kol bileğimde kaşıntı ve kızarıklık başladı. Saati çıkararak sağ koluma taktım. 1 saat bile geçmeden sağ kol bileğimde de kızarıklık olunca hemen çıkardım. Akabinde bileklerim geceleri uyuyamayacağım kadar kaşınmaya başladı ve kızardı. Doktoruma gösterdim, fotoğrafladık. Gebeliğim sebebiyle krem veremeyeceğini söyledi. Alerjiden yara olmuş olan bileklerimin fotoğraflarını ürünün tek yetkili distribitörü olan onko kocsel isimli firmaya 2 gün önce mail attım, iade etmek istediğimi belirttim, cevap bile vermediler. Eczane aracılığıyla firma bana ulaştı, fotoğrafları ıstediler, gönderdim. İade almaya yanaşmadıklarını farkettim. Sorun çözülmez ise dava açmayı düşünüyorum hamilelerin sağlığıyla oynandığı için. Günlerdir kaşıntısını çekiyorum ve bileklerim korkunç bir halde.

Primabella, Sağlık Bakanlığı ve Amerika FDA tarafından onaylanmış Amerika’dan ithal edilen ve etkinliği klinik düzeyde yapılan çalışmalarla kanıtlanmış tıbbi bir cihazdır. Gebeliğin ilk trimestrinde görülen bulantı ve kusma semptomlarının giderilmesine yardımcı ilaçsız bir seçenek olan PrimaBella kullanımı kolay ve güvenilir bir üründür. Cihaz ile birlikte kutusunda bulunan jel yeterli miktarda uygulama alanına sürülerek cihaz takılır ve çalıştırılır. Cihaz çalıştırıldığında, uzayan kullanım süresine bağlı olarak(2 saat ve sonrası) jel yenilenmez(ortamın sıcaklığı jeli kurutabilir) ise deride sürtünmeye bağlı, kullanıcı hatası kaynaklı olarak alerjik reaksiyonlar ve deri lezyonları baş gösterebilir. Her tıbbi üründe olduğu gibi bilinçli kullanım kişinin sorumluluğundadır. Bunun yanı sıra kutu üzerinde kauçuk alerjisi olan kişilerin kullanması durumunda benzer reaksiyonların oluşabileceği bilgisi kullanıcılarla paylaşılmaktadır. Bu olasılıkları ortadan kaldırmak ve güvenli kullanım sağlamak için cihazı satın almadan önce uygulama yapmak isteyen hastalarımız için demo ürünleri yetkili eczanelerde bulunmaktadır. Demo ürününe ulaşamadığınız eczane ve klinikler için de Onko Koçsel ilaçları ile irtibata geçerek demo cihazının klinik ya da eczaneye ulaştırılması sağlanmaktadır. Nöromodülasyon yöntemi esasıyla çalışan Primabella, vücut dış yüzeyine uygulanan, herhangi bir kimyasal etken madde içermeyen güvenli kullanımı ile hamilelikteki bulantı ve kusma semptomlarının hafifletilmesi ve giderilmesinde yardımcınız olacaktır.

PrimaBella™ nasıl çalışır?

PrimaBella™ cihazın iç kısmından yayılan nöromodülasyon (sinir uyarımı) sinyalleri ile medyan siniri uyarır.

Yayılan nöromodülasyon (sinir uyarımı) sinyalleri beyindeki bulantı ve kusma merkezine ulaşır.

Gastrik ritmi bozulmuş mideye, bulantı ve kusma merkezinden, düzenleyici nöromodülasyon (sinir uyarımı) sinyalleri iletilir. Böylece, bulantı ve kusmanın önüne geçilir.

Gebelik Bulantı ve Kusması nedir?

Gebelikte bulantı ve kusma gebeleri %80'e varan oranlarda etkilemektedir.¹
Semptomlar günün herhangi bir saaatinde yaşanabilir, hatta tüm gün sürebilir.²

Gebelikte yaşanan bulantı ve kusma, gebenin psikolojik, sosyal ve ekonomik
yaşantısı üzerinde olumsuz etkilere sahiptir.³

Gebelikte yaşanan bulantı ve kusma nedeniyle;
%55 gebe kendini depresif hissetmektedir.
%49 gebe eşleri ve aileleriyle ilişkilerinin olumsuz yönde etkilendiğini belirtmektedir.
Eşlerin %55'i günlük hayatlarının olumsuz yönde etkilendiğini belirtmektedir.
%78 gebe iş gücü kaybı yaşamaktadır.
%47 gebe işteki verimliliğinin azaldığını belirtmektedir.

Konu ile ilgili detaylı bilgi için her zaman firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.
Sağlıklı ve bebeğinizle mutlu günler dileriz.

Merhaba bende bu urunu kullaniyorum prima bella doktorum onerdi hicbir yan etkisi olmadigini soyledi benimde ilgimi cekti ve aldim 4 haftadir kullaniyorum cok memnunum sabahlari uyanmak istemezdim simdi uyanir uyanmaz ilk isim prima bellayi koluma takmak bu surecte en buyuk yardimcim oldu:)

Merhaba bende bu urunu kullaniyorum prima bella doktorum onerdi hicbir yan etkisi olmadigini soyledi benimde ilgimi cekti ve aldim 4 haftadir kullaniyorum cok memnunum sabahlari uyanmak istemezdim simdi uyanir uyanmaz ilk isim prima bellayi koluma takmak bu surecte en buyuk yardimcim oldu:)

Selamlar, ben de reklamlarını görüp doktoruma sordum, onun da önerisiyle kullanmaya başladım. İlk başlarda bende de bir çekince vardı acaba işe yarar mı diye ama şu an gayet iyiyim.

ben de primabella yı duyduğumda internetten araştırdım ve youtube da kadın doğum hekimlerinin de yorumlarını dinledim, primabella yı aldım ve çok memnunumm:49::49::49:

Kızlar ben de 8 haftalık hamileyim. Bulantı ve kusmam aşırı değil ama yine de sürekli yatarak geçiriyorum bu süreci. Bu bileklikten almak istiyorum ama ne kadar etkili olduğunu da merak ediyorum açıkcası. Lütfen kullananlar biraz daha detaylı yazabilirler mi? Ne durumdayken, ne kadar ilerleme yaşadınız?

Kızlar ben de 8 haftalık hamileyim. Bulantı ve kusmam aşırı değil ama yine de sürekli yatarak geçiriyorum bu süreci. Bu bileklikten almak istiyorum ama ne kadar etkili olduğunu da merak ediyorum açıkcası. Lütfen kullananlar biraz daha detaylı yazabilirler mi? Ne durumdayken, ne kadar ilerleme yaşadınız?

Bende doktorumun önerisi ile deneyerek aldım bu ürünü ve resmen ayağa kaldırdı beni. Eskiden o bulantılara dayanamıyordum ve kusmalardan dolayı iş yaşamımda günlük hayatım da çok etkileniyordu. Primabella mucizem oldu önce kusmalarım azaldı sonra da bulantılarda bile rahatlamamı sağladı. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
Hem bebeklerimiz ilaçların yan etkisine maruz kalıp zarar görmüyorlar hem de bize iyi bir hamilelik süreci sağlıyor.

7 haftalik hamileyim calisiyorum bulantilarimdan oturu yasam kalitem dustu bugun burada yazilan yorumlari okuyunca hemen eczaneden temin ettim aldigim gibi bulantilarim farkedilir derecede azaldi oneren arkadaslara tesekkur ediyorum.

Bende aldım ilk 2 gün hiç kusmadım bulantım yok denecek kadar azdı. Ama şimdi yine başladı gün boyu kusmasamda sabah akşam bulantım çok oluyor. Yine yemek yiyemiyorum. Bide pili bitince saat çöp oluyor bunu duyunca da çok şaşırdım. Herşeye rağmen ilk zamanlarımdan çok daha iyiyim. Umarım bulantılar geçene kadar pili bitmez:KK43:

Hamileyken almıştım bu ürünü o zamanlar çok aşırı midem bulandığı için yorum yapmaya bile halim yoktu o kadar yani şimdi 9 aylık bebeğim.. Ozamanlar şiddetli bulantım vardı defalarca serum takmışlardı bir umut bu ürünü almıştım ama bende hiç işe yaramadı açıkçası.. Düşünenler varsa yazmak istedim.. Az önce ürünü evde görünce ona verdiğim para aklıma geldi boşuna verdim dedim hatta o Yüzden yorum yazmak istedim

Dikkat ederseniz ben kullandım iyi geldi diye mesaj yazanların hepsinin 2 şer 3 er mesajı var ve bunu yazmak için girip çıkmışlar. Bu ürün işe yaramıyor arkadaşlar denendi yalan dolan.

Back
X