Prima Premium Care nasıl memnunmusunuz?

gunseda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
31
12
3
Prima aktif kullanıyorum ben. Bu premium care olanı anlamadım geçen markette kampanya vardı ama tam ne özelliği olduğunu bilmediğim için değiştirmek istemedim bezimizi

Ben ilk başta prima ile başladım ikinci paket olarak 156lik kutu alıp kullanmaya başladığımda pişik yaptı.bundan sonra premium care kullanmaya başladım şimdilik bir sıkıntı yok .içi primaya göre daha pamuksu ve kuru tutmasi daha uzun süreli sıvı kakayida daha çok emiyor

Yigenime kullaniyoruz memnunuz . Pisik sorunu yok ama ikinci cisi beklemeden degistiriyoruz .

Bebeği sık sık değiştirirsen pişik yapmaz diye düşünüyorum..premium care diger yeni bebek bezine göre bence daha yumuşacık ve de pamuksu..göstergesi sayesinde de en azından unutma şansın yok..bebişler pişik olmadan değişir..

Ben de premium kullandım Göbek bağı oyuntulu olduğu için. Ama baktım onu da katlıyorum, büyük geliyor çünkü, normal Prima aldım bitince. Islak mendilimiz de prima. Her pislettiğinde değiştiriyorum uykuda olsa bile. Pişik kremimiz de sebamed. Şu an 10 günlüğüz, bi sıkıntımız yok çok şükür. Komşumun bebeğinde pişik yapmış Prima, can bebe kullanmış iyi gelmiş. Cilde göre de farkediyor demekki

Premium care göbek oyuntulu demişsiniz diğer yeni bebekte yok mu oyuntu acaba?

ben doğumumdan bu yana prima care kullandım. prima aktif de denedım ama care kadar emıcı degıl gıbı geldı bana. onda topak topak oluyor bez. bırde gece prima care ı 8 ıncı aydan sonra 1 defa degıstırıyordum o da yeterlı oluyordu. bu arada hıc pişik yapmadan o donemı atlattık cok sukur. paylaşmak ıstedim. sevgıler

Reactions: Rup
Teşekkür ederim çok sağolun :)

Ben çok memnunum çok emici çok rahat inanılmaz yumuşak.
Fakat göbek bağı oyuntusu çok saçma resmen amaçsız bir reklam çünkü hiç bir mantığı yok bezi bağladığında orası zaten bebeğin göbeğini yukarısında kalıyor. ovalce kesmişler reklam yapıyorlar.
diğer bezlere göre pişik yapmıyor ben o yüzden çok memnunum.

Huggies, canbebe, molfix ve prima aktif kullandım. Ama hiçbirinden prima premium care kadar memnun olmadım. Daha ince, pişik yapmıyor ve diğerleri kadar sızdırmıyor. Hatta bez hakkında görüşlerimi kendi blogumda paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebegim 3 aylik ve dogdugu gunden bu yana prima premium care kullaniyordum, indirime giren prima aktif dikkatimi cekti ondan almistim prima kalitesine guvenerek fakat hic memnun kalmadim, emici gucu careye gore daha az.paket biter bitmez tekrar careye donucem her acidan daha guzel. Tavsiyem premium care

Kesinlikle molfix tek geçerim...iki cocugumdada molfix kullandım bir kez pisik olmadılar.sızıntı olmadı.gece tak saBaha kadar değiştirme hiç bişe yok.primaya gelince iki saate bir bez değiştirdim.sızıntı cabasi..kokuyu dışarıya veriyor aktif paketinde..bezin içinde pamuk az olduğu için hemen doluyor.her hafta bez almak lazım primada.buda aylık iyi bir bütçe ayırmak demek..

Doğduğundan beri premium care kullanıyoruz bi sıkıntı olmadı başka bi bez hiç kullanmadım o yüzden karşılaştırmıyorum ama anında değiştiriyorum ben kakada özellikle

bebek 4 kilo olunca yen'i doğan bezi oluyor mu biz biraz önce aldık bezimizi ama şimdi 4 kilo ve uzeri diyor doktor acaba yen'i doğanı kullanabiliyor mu oyle kilolu olunca

4 aylık olduk ilk günden beri kullanıyorum çokta memnunuz değiştirmeyi hiç düşünmem

Premium care 1 ve 2 numarayi kullandık ancak Yenidoğanda bile arada sızıntı oldu ayrıca çiste de kakada da acayip kötü kokutuyor. Gostergesinin bence pek bi anlamı yok çünkü bez sisiyor islandiginda bunların dışında inceliği ve yumuşak oluşu güzeldi... Bakalım bi daha gorusecek miyiz seninle prima:)aktif bebeği merak ediyorum doğrusu ama nasip artık...

prima care gerçekten bir numara... ıslak mendil olarak da üstüste uni baby dışında birşey kullanırsak kesin pişiyor bizimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…