Teşekkür ederim cevabınız için, günde kaç tane ve ne zaman içiyorsunuz?Ben kullandım zaten diğer bulantı ilaçlarının aksine hamilelere özel yapılmış bi ilaç mesela zofer çok ünlüdür ama o kemoterapi gören hastalara özel bi ilaç aslında. Benim bulantılarım çok ağır olduğu için bende etkisi az oldu yani en ağır ilaçlar bile bana fayda etmemişti. Şu an 8. Ayım tabi inşallah bebeğe zararı olmamıştır kesin konuşamam ama güvenilir bi ilaç diye düşünüyorum
Teşekkür ederim cevabınız için, günde kaç tane ve ne zaman içiyorsunuz? Maalesef eşim bebeğin sağlığı konusunda benden daha endişeli, belki de benim ne kadar çok zorlandığımı tam olarak anlayamıyorBen kullandım, iyi bir ilaç zaten 1 kere içince 2 gün bulanmıyordu benim midem. Şu doktorun verdiği ilaçları kullanmamayı da ben anlamıyorum, doktor bebeğe zarar verecek şeyi neden versin? Hamilelik boyunca daha bir sürü ilaç kullanmak zorunda kalacaksınız eşiniz kendini şimdiden alıştırsın ilaç kullanma fikrine. Hamileliğiniz hayırlı olsun bu arada.
Teşekkür ederim cevabınız için, günde kaç tane ve ne zaman içiyorsunuz? Maalesef eşim bebeğin sağlığı konusunda benden daha endişeli, belki de benim ne kadar çok zorlandığımı tam olarak anlayamıyor
Merhaba bana da doktor bugün verdi. 13.haftadayim hala geçmedi çünkü bulantı. Çok mu uyku yapıyor? Zaten günde 14 saatten az uyuyamiyorumBen kullandım 6.aydan sonra
Valla bulantıyı eşin değil sen çekiyorsun ama fe la kettttt uyku yapar başını kaldırsmazsın
Prilam dr ye bağlı bir sorun yaşadınız mı doğum sonrası?Ben kullandım zaten diğer bulantı ilaçlarının aksine hamilelere özel yapılmış bi ilaç mesela zofer çok ünlüdür ama o kemoterapi gören hastalara özel bi ilaç aslında. Benim bulantılarım çok ağır olduğu için bende etkisi az oldu yani en ağır ilaçlar bile bana fayda etmemişti. Şu an 8. Ayım tabi inşallah bebeğe zararı olmamıştır kesin konuşamam ama güvenilir bi ilaç diye düşünüyorum
Prilam dr ye bağlı bir sorun yaşadınız mı doğum sonrası?
Ben şuan 3 buçuk aylık hamileyim. 2 aydır kullanıyorum. Dün bırakayım dedim fena oldum. Daha ne kadar kullanabilirim bilemiyoru
Hayır herhangi bir sorun yaşamadık çok şükürPrilam dr ye bağlı bir sorun yaşadınız mı doğum sonrası?
Ben şuan 3 buçuk aylık hamileyim. 2 aydır kullanıyorum. Dün bırakayım dedim fena oldum. Daha ne kadar kullanabilirim bilemiyorum.
Ben 15.haftadayim iki aydır kullanıyorum. Bir an önce geçse şu bulantilar bırakılamaz. İnşallah uzun süreli kullanımdan ötürü sıkıntı yasamamissinizdir.Ben kullandım 6.aydan sonra
Valla bulantıyı eşin değil sen çekiyorsun ama fe la kettttt uyku yapar başını kaldırsmazsın
Merhaba baya olmuş siz yazalı sma merak ettim bulantılarınız ne zaman geçti ben de 14+1 haftadayım 6.haftadan beridir bitmek bilmeyen bulantım var ne içtiysem fayda etmiyor yine de günde 2 defa kusuyorum bulantılarım sabahtan akşam yatana kadar devam ediyor. Sabah kalkıyorum yine aynı terane. Gerçekten artık her gün ağlıyorum psikolojim çok bozuldu. 12 den sonra geçer dediler hiç geçmiyor ömür boyu kalacakmış gibiBen 15.haftadayim iki aydır kullanıyorum. Bir an önce geçse şu bulantilar bırakılamaz. İnşallah uzun süreli kullanımdan ötürü sıkıntı yasamamissinizdir.
Benim 6. Hafta birden hayatima girdi bulantilar dunyam karariyordu gunde bir zofer 4 prilam ile biraz baskılamaya basladimistim suan 14+2 deyim hergun hala gunde bir defa kusuyorum zoferi biraktim gerçi 3 haftadir o ilacı kullanmak istemiyorym ama prilama devamMerhaba baya olmuş siz yazalı sma merak ettim bulantılarınız ne zaman geçti ben de 14+1 haftadayım 6.haftadan beridir bitmek bilmeyen bulantım var ne içtiysem fayda etmiyor yine de günde 2 defa kusuyorum bulantılarım sabahtan akşam yatana kadar devam ediyor. Sabah kalkıyorum yine aynı terane. Gerçekten artık her gün ağlıyorum psikolojim çok bozuldu. 12 den sonra geçer dediler hiç geçmiyor ömür boyu kalacakmış gibiinşallah sizinkisi geçmiştir bana umut olursunuz
18. haftamda bulantilarim bitti çok şükür. Bünyeden bünyeye hatta hamilelikten hamileliğe bile çok degisiyor.Ilk hamileliğimde 6.aya kadar kusmuştum. Bu ona göre daha çabuk bitti.Ama yine de ilk zamanlarım çok şiddetli gecti.Biliyorum çok sinir bozucu bir durum ama biraz dişinizi sıkın ve geçeceğine inanın.Soyle dusunun bulantilar kesildikten sonra gebeliğin altin cagini yaşayacaksınız. Keyifle yiyip iceceksiniz.Merhaba baya olmuş siz yazalı sma merak ettim bulantılarınız ne zaman geçti ben de 14+1 haftadayım 6.haftadan beridir bitmek bilmeyen bulantım var ne içtiysem fayda etmiyor yine de günde 2 defa kusuyorum bulantılarım sabahtan akşam yatana kadar devam ediyor. Sabah kalkıyorum yine aynı terane. Gerçekten artık her gün ağlıyorum psikolojim çok bozuldu. 12 den sonra geçer dediler hiç geçmiyor ömür boyu kalacakmış gibiinşallah sizinkisi geçmiştir bana umut olursunuz