- 22 Temmuz 2022
- 146
- 121
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zofer bende kullandım 8 mg ama olmuyor o da fayda etmiyor ancak serumla verilirse zofer rahat ediyorum canım. 12 dediler olmadı 14 dediler tık yok 16.haftayı bekliyorum bende belki o zaman kesilir her hafta umutlanıyorum işte. Bazen 1 gün iyi oluyorum enerjik hissediyorum ondan sonra bi pik yapıyor kendimi toparlayamıyorum Allah yardımcımız olsun. Çok zor gerçekten yaşayamam bilemez.Benim 6. Hafta birden hayatima girdi bulantilar dunyam karariyordu gunde bir zofer 4 prilam ile biraz baskılamaya basladimistim suan 14+2 deyim hergun hala gunde bir defa kusuyorum zoferi biraktim gerçi 3 haftadir o ilacı kullanmak istemiyorym ama prilama devam
Kızımda da çok hafif bulanıyordu midem 10/15 gün sürdü ama hiç kusmadım yedim içtin gezdin çalıştım hatta. Ama bunda 2 aydır yatıyorum bulantılardan kafamı kaldıramıyorum afedersiniz kendi tükürüğünü yutkunurken bile midem bulanıyor. Geçmeyecek gibi doktorum binde bir 9 ay süren oluyor çok nadir dedi. Senin de 2 haftaya geçer merak etme dedi. Bende o nadir olanlardan birisi olabileceğini düşünüyorum. Zaten beni bişey buldu mu tam buluyor. Oofff offf keşke dayanabilsem. Bütün yazı sıcaktır yatarak geçirdim. Oturduğum yerde sırılsıklam oluyordum. Çok moralim bozuk. İnşallah benim 16.haftada biter okullar açılıyor kızıma bakamıyorum onun için daha çok üzülüyorum sürekli kötü besleniyor benim yüzümden be kahvaltı hazırlayabiliyorum ne kafamı kaldırabiliyorum. Çocuk kuru kuru şeyler yemekten hasta olacak. Allahım sen yardım et bize18. haftamda bulantilarim bitti çok şükür. Bünyeden bünyeye hatta hamilelikten hamileliğe bile çok degisiyor.Ilk hamileliğimde 6.aya kadar kusmuştum. Bu ona göre daha çabuk bitti.Ama yine de ilk zamanlarım çok şiddetli gecti.Biliyorum çok sinir bozucu bir durum ama biraz dişinizi sıkın ve geçeceğine inanın.Soyle dusunun bulantilar kesildikten sonra gebeliğin altin cagini yaşayacaksınız. Keyifle yiyip iceceksiniz.
Ayrica daha önce bir doktordan duymuştum bulantı demek sağlıklı gebelik demektir diye.
Şanslısınız size etki ediyor bana hiç etki etmedi keşke etseydi de bende rahat etseydim birazda olsa. Gerçekten tükenmişlik sendromuna girdim bu yüzdenBenimde yedinci hafta bulanmaya başlamıştı... İçiyorum birer tane aç karna. Sabahları bulaninca genelde. Bakıyorum gündüz rahatssam gece içmiyorum. Gecede bulantım olursa içiyorum yatmadan. Bence çok güzel ilacmis. İlk baş halsizlik yaptı fakat alışınca vücut geçti
İnşallah en kısa sürede rahatlarsıniz. Ben ilk gebeligimde hiç ilaç kullanmamistim. O zamanlar prilam yoktu ya da ben bilmiyordum hatırlamıyorum. 14 yıl oldu. Bir de çalışıyordum. Afedersiniz ise giderken yolda, otobüslerde kusa kusa gidiyordum işe. Zor tabi ama bence 9 ay sürmez olumlu düşünmeye çalışın. Kızınız için de endişe etmeyin bir şey olmaz bir süreliğine bir durum sonuçta.Kızımda da çok hafif bulanıyordu midem 10/15 gün sürdü ama hiç kusmadım yedim içtin gezdin çalıştım hatta. Ama bunda 2 aydır yatıyorum bulantılardan kafamı kaldıramıyorum afedersiniz kendi tükürüğünü yutkunurken bile midem bulanıyor. Geçmeyecek gibi doktorum binde bir 9 ay süren oluyor çok nadir dedi. Senin de 2 haftaya geçer merak etme dedi. Bende o nadir olanlardan birisi olabileceğini düşünüyorum. Zaten beni bişey buldu mu tam buluyor. Oofff offf keşke dayanabilsem. Bütün yazı sıcaktır yatarak geçirdim. Oturduğum yerde sırılsıklam oluyordum. Çok moralim bozuk. İnşallah benim 16.haftada biter okullar açılıyor kızıma bakamıyorum onun için daha çok üzülüyorum sürekli kötü besleniyor benim yüzümden be kahvaltı hazırlayabiliyorum ne kafamı kaldırabiliyorum. Çocuk kuru kuru şeyler yemekten hasta olacak. Allahım sen yardım et bize
Merhaba bişi sormak istedim her gün gittiğiniz zaman serum taktılar mı gerçekten özel miydi acaba bide bana da serum iyi geldi ama tekrar takmazlar diye gitmek istemiyorum ama bulantılara da dayanamıyorumArk merhaba , benim ikinci hamileliğim ilkinde 40 haftada dahil kustum bulantım oldu hergün onzyd ilaç aldım günlük 8 mg bazen de 12 ya da 16 mg aldım ek olarak her gün serum takıldı 20. Haftam da ameliyat geçirmem gerekti kendi sağlık sorunlarım dan dolayı , ilk çocuğum çok şükür sağlıkla doğdu , şuan yine hamileyim 23 hafta falan yine bulantılarım var onzyd kullanıyorum , ek olarak akşam 2 tane prilam içiyorum , hem ilaç kullanmış hem hamile hamile amileyat olmuş biri olarak söylüyorum çok şükür bi sorun olmadı Allah ın izniyle bu çocuğum da olmaz inşallah yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum ve hissediyorum işk hamileliği ve bulantısı olanlar için söylüyorum doğunca herşeyi unutuyorsunuz herşey geçiyor gidiyor hatırlamıyorsunuz bile mis kokusu ilaç oluyor , herkese sağlıkla kucaklamayı diliyorum
Ben de aynı durumdayım epeydir eşime yaklaşamıyorum,inanılmaz koku hassasiyeti oluştu,prilam ı günde 3 almaya başladım bakalım nası olacakHerkese merhaba, ben de 12. Haftama girdim. Mide bulantısı yaşıyorum çok kötüyüm. Doktorum bana da prilam verdi. Sabah ve akşam aç karna içmemi söyledi. Aile hekimi de eğer çok daha artarsa bulantı 8 saat arayla bu ilacı 3’e çıkartabilirsiniz dedi. Sabah boş mide bile bulantı kusma yaşıyorum. Kendi kokumdan, eşimden, herkesten ve her şeyden tiksindim Allahım inşallah hemen geçer