Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden biktiniz? Bende ayni durumdan biktim da. Benim ki zevkimin yarıda kalmasından. Prezervatif dusunuyoruz galiba şu tirtikliyi denerizPrezervatif temizlik ve kolaylık geri çekilmek gerçekten bende bıktım
Aynen öyle koştur koştur git sil temizle hiç sevmiyorumOkey nirvana da his kaybı yaşamadım. Geri çekilmede seviştikten sonra koştur koştur banyoya temizlenmeye gitmek çok sıkıntı. Prezervatif rahatlık. İş bitti oh uzan soluklan sonra banyoya
Ben en zevkli anda yarida kalmaktan orgazm olamamaktan biktim. Temizlik söz konusu değil benim icin. Geri cekme onun isteği ben icimde olsun istiyorum. O zaman tam birleşmeyi hissediyorum. Bazen icime bosadigi da oluyor ertesi gun hapı alıyorum. Bilmiyorum diğer kadinlarda benim gibi mi ben icime bosalsin istiyorum hep.geri çektiği zaman ben iliskiden bir sey anlamıyorum kendimi kullanılmış hissediyorum.Siz neden bıktınız ki erkekler daha cok muzdarip bu konudan
Ya birak pis kalsin bende titiz biriyim ama asla iğrenmiyorum. Koşturup temizleyen o yani i şeyden sonra temizlik umrunda olmamali insanin. O temizledikce bei sinir oluyorum kari kılıklı diyorum zaten.Aynen öyle koştur koştur git sil temizle hiç sevmiyorum
Ben en zevkli anda yarida kalmaktan orgazm olamamaktan biktim. Temizlik söz konusu değil benim icin. Geri cekme onun isteği ben icimde olsun istiyorum. O zaman tam birleşmeyi hissediyorum. Bazen icime bosadigi da oluyor ertesi gun hapı alıyorum. Bilmiyorum diğer kadinlarda benim gibi mi ben icime bosalsin istiyorum hep.geri çektiği zaman ben iliskiden bir sey anlamıyorum kendimi kullanılmış hissediyorum.
dümdüz doğum kontrol hapı kullanmak varken ertesi gün hapı kullanmak bedeninize yapabileceğiniz en büyük ihanet, kötülük . O yılda max 2 defa mı ne kullanılabilen bi ilaç. İğneler var spiraller var bi sağlık ocağına gidip danışın hangisi uygun.. O zaman tam birleşmeyi hissediyorum. Bazen icime bosadigi da oluyor ertesi gun hapı alıyorum.
Bence ertesi günü hapı kullanmaktansa spiral taktirsaniz daha iyi vücudunuza zarar vermeyinBen en zevkli anda yarida kalmaktan orgazm olamamaktan biktim. Temizlik söz konusu değil benim icin. Geri cekme onun isteği ben icimde olsun istiyorum. O zaman tam birleşmeyi hissediyorum. Bazen icime bosadigi da oluyor ertesi gun hapı alıyorum. Bilmiyorum diğer kadinlarda benim gibi mi ben icime bosalsin istiyorum hep.geri çektiği zaman ben iliskiden bir sey anlamıyorum kendimi kullanılmış hissediyorum.
Etrafa bulaşıp kuruyor. Vücudumdan kazıyarak çıkartıyorumYa birak pis kalsin bende titiz biriyim ama asla iğrenmiyorum. Koşturup temizleyen o yani i şeyden sonra temizlik umrunda olmamali insanin. O temizledikce bei sinir oluyorum kari kılıklı diyorum zaten.
Hic bekletme şansım olmadigi icin bilmiyordum. O zaman cok haklısınız.Etrafa bulaşıp kuruyor. Vücudumdan kazıyarak çıkartıyorum
Evli değilim. Diğer konularda erkek arkadasim bana güvenmiyor. İlaci icmezsin diyor. İğneler kilo yapiyormus internetten arastirdim. Spiralle de cok tanidigim var hamile kalan.dümdüz doğum kontrol hapı kullanmak varken ertesi gün hapı kullanmak bedeninize yapabileceğiniz en büyük ihanet, kötülük . O yılda max 2 defa mı ne kullanılabilen bi ilaç. İğneler var spiraller var bi sağlık ocağına gidip danışın hangisi uygun.
Cok teşekkür ederim.Sen spiral taktir en guzeli madem icine bosalsin istiyorsun yarim kalmak istemiyorsun senin tek cozumun spiral
evli olmamakla ilaç kullanmak arasında herhangi bir bağlantı kuramadım Eertesi gün hapıyla korunduğunu sanman çok üzücü. İlerde çocuk sahibi olamayabilirsin bile. Hormonlarını, üreme sağlığını, psikolojini mahvediyorsun.Evli değilim. Diğer konularda erkek arkadasim bana güvenmiyor. İlaci icmezsin diyor. İğneler kilo yapiyormus internetten arastirdim. Spiralle de cok tanidigim var hamile kalan.
Ben en zevkli anda yarida kalmaktan orgazm olamamaktan biktim. Temizlik söz konusu değil benim icin. Geri cekme onun isteği ben icimde olsun istiyorum. O zaman tam birleşmeyi hissediyorum. Bazen icime bosadigi da oluyor ertesi gun hapı alıyorum. Bilmiyorum diğer kadinlarda benim gibi mi ben icime bosalsin istiyorum hep.geri çektiği zaman ben iliskiden bir sey anlamıyorum kendimi kullanılmış hissediyorum.
ben bizim kadınlarımızdaki bu cahil cesaretini hiç anlamıyorumertesi gün hapı, bir doğum kontrol yöntemi değildir. lütfen acilen bir hekime başvurarak bunu anlatın. zira ertesi gün haplarının bir kadının ömründe kaç kez kullanılması gerektiği ile ilgili uzmanlarca tayin edilmiş bir sınır vardır. sağlığınızla oynuyorsunuz.
Cok haklisiniz hakikaten arastirmadim. Cevremde de bu konulari konusabilecegim kiz arkadasim da yok. İnternetten de hiç bakmadim. Hakikaten de eskiye nazaran psikolojim de son derece bozuk.ben bizim kadınlarımızdaki bu cahil cesaretini hiç anlamıyorum
kadın ertesi gün haplarını şeker gibi yutmuş merak edip araştırmamış bile zararı var mı yok mu diye
lütfen bundan sonra özellikle haplar ilaçlar konusunda dikkatli olunCok haklisiniz hakikaten arastirmadim. Cevremde de bu konulari konusabilecegim kiz arkadasim da yok. İnternetten de hiç bakmadim. Hakikaten de eskiye nazaran psikolojim de son derece bozuk.