Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selamlar,
Preseedi ilk defa bu ay kullandim. Kullananlar listesindeyim ben de :))) Dun adet gunumdu fakat olmadim. Normalde adetten birkac gun once ufak lekelenmelerim olurdu hep, onlarda yok. Ayrica bacagimin arkasida tuhaf bir agri, cekilme uyusma gibi birseyler var. Goguslerim sis ama agrim yok. Arada bir kasiklarima kramp giriyor. Insallah hamileyimdir. Arkadaslar noolur dua edin bana a.s. Umarim bir preseed mucizesi daha yasariz bu topikte
Allah hepimize yardim etsin
Nehircim geçmiş olsun, inşallah temmuzda topikte hamile patlaması yaşıycaz demedi deme :)
Kibelecim nasılsın canıııım? Ben düğüne gidicem az sonra oynayıp dağıtıcam :)
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
ben bu ay pre seedi ilk defa kullanmıştım
ama bu ay olmadı ne yazıkki adetim başlamak üzere
bi dahaki tekrar deniycem şansımı
inşallah ozaman tutar bebişim
Herkese selamlar,
Preseedi ilk defa bu ay kullandim. Kullananlar listesindeyim ben de :))) Dun adet gunumdu fakat olmadim. Normalde adetten birkac gun once ufak lekelenmelerim olurdu hep, onlarda yok. Ayrica bacagimin arkasida tuhaf bir agri, cekilme uyusma gibi birseyler var. Goguslerim sis ama agrim yok. Arada bir kasiklarima kramp giriyor. Insallah hamileyimdir. Arkadaslar noolur dua edin bana a.s. Umarim bir preseed mucizesi daha yasariz bu topikte
Allah hepimize yardim etsin
benim yerime de oyna. en son San Diego'da bir Turk restoranina gittik. kucucuk bir yer. Encinitas'ta. plastik masa sandalye falan. demesin mi kadin aksama dansoz var diye. yabanci elektrik elektronik muhendisi bir kiz dansozluk yapiyormus zevk icin. Amerikali. E oturup izleyelim dedik. Aman Allah'im ne meme var ne bri sey. ayaklar legen gibi. Allah affetsin. dislek. yani nerde bizim yuvarlak hatli koca memeli dansozlerimiz. tulunu bir o tarafa savurtuyor bir bu tarafa. alaka yok oynamaktan. ben gectim karsisina bir oynadim bir oynadim. esim de cekti:) oynamak gobek atmak nasilmis gosterdim.
o yuzden diyorum benim icin de oyna.
Bu arada kizlar stres atmak icin evde oynamak birebir. ben ne zaman aklima bebek gelse acar shakira falan oynardim kafamdan atmak icin. hamile kalmaya calisirken. ise yaramis olabilir. bu arada hamile kalmaya calisirken kkya da girmedim o ay.
canim ben arkadaslara bir link attim. sadecemeyra, starsuzi veyakadrish28 den attigim linkleri iste. insallah hamilesindir gerek kalmaz. ama olursa onlar Tr ye gonderi yapiyor hem de free shipping. 3-4 gunde geliyor. ben kullandim memnun kaldim.
çok sağol cnm. Sadecemeyra,starsuzie,kadrish28 sizde kibelenin ovulasyon testi için attığı linkler duruyor mu , varsa gönderebilir misiniz?
Tşk, selamlar...
canim nasip isi bence. gece gündüz burada olan ve hesap kitapla hamile kalanlarda var. sadece kendini degil baskalarini düsüneceksin. yani kendini unutup baskalarina yöneleceksin.
tasincaz ya burdan, burlarda hep yagmurlu. hava güzelken balkonun keyfini cikariyim kocisle. sana iyi geceler canim. bende seni sefiyorum yaw a.s.