- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:ecrin_bebek:
canim ikinci cizgi ilki kadar koyu mu cikti her seferde?
ikinci cizgi zaten hep cikar silik de olsa. onemli olan ilki kadar koyu olmasidir. bir de hep ayni saatte mi yaptin? ovualsyon tetslerini gunduz saatleri icinde 6-7 gibi yapmanizi tavsiye ederim.
Canim bunu bilmiyoruz. Yurtdisina geldik 2 sene icin. burada testler vs cok pahali diye yaptiramadik. gidene kadar deneyelim olmazsa TR de yaptiririz dedik. ama yani aylar gectikce ve hamile kalamadikca insanin gerginligi stresi artiyor.
gidince hamile olmama ragmen esimden test isteyecegim. cunku kendisi 1.5 paket sigara iciyor ve bundan olabilir diye dusunuyorum. bari bu sayede sigarayi birakir hic olmazsa.
çiçekçik ve sabırsız umarım hayırlı haberlerinizi alırız. bayram ederiz valla bir beklerken iki hamiş haberi süper olur..... sonuçları bekliyoruz. bir an önce yazın...
merhaba kızlar az önce kahverengi akıntım geldi regli oluyorum yani akşama yada yarına kırmızılar gelmiş oldu yanii artık preseedle ikinci deneme yapıcam öyle görünüyorr. bana şu siteyi özelden bi arkadaşım atabilirmi yaa lütfen :)))