Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin yaşadıkların daha acı allah hayırlısıyla hüzünsüz acısız bir gebelik nasip etsin birtanem sanayesyes inşallah hayırlısıyla hamişsindir, dualarımız seninle güzelim, bizi haberdar et.
Durucum gerçekten garip yaa, bizde alerji testi falan yapılmadı, 2 yıl nedensiz bekledik, o kadar aşılamalar falan kar etmedi, tam tüp bebek tedavisine başlıyacağımız ay hamile kaldığımı öğrendim kendiliğimden o da 13 haftalıkken beni terketti, nisanda tüp bebek dedik hamile kaldım ama gebelik çok yavaş geliştiği için 9 haftalıkken son verildi, nasipte olmayınca olmuyor işte, ben de biraz dinlenip sonra preseedle deniycem, doktorlar ve tedaviler o kadar yoruyorki insanı olması bile mucize aslında:kedi:
İnşallah temmuzda olur starsuzie, deneyip de ilk ay hamile kalan çok kişi okudum internette, belki şans bize de gülerkaydirigubbakcemile2
Canım senin yaşadıkların daha acı allah hayırlısıyla hüzünsüz acısız bir gebelik nasip etsin birtanem sana
hastanedekiler kan alırken daha erken dediler ama yinede yapalım 1 haftada belli olur genelde diyolar kanda..
inşallah canım...6 yıllık evliyiz son 2 aydır çoçuk istiyoruz..
korundugumuz için çok pişmanım çokkk
isteyincede olmuyor işte böyle
az önce aradım hast. negatif dediler çok kötü hissediyorum kendimi inşallah sizlerin sonuçları pozitif çıkar dualarınız için desteğiniz için saolun..
arkadaslar negatif sonuc alan arkadaslarima uzuldum ama ne yapiyoruz? pes etmiyoruz. cunku bebek isi kismet isi. hic beklemediginiz bir anda cikip geliveriyor.
gene size israrla ovulasyon testi kullanmanizi oneriyorum. adetleriniz tam duzenli olsa bile.neden mi? cunku stres yapiyorsunuz ve yumurtlamaniz 2-3 gun de olsa gecikiyor. 15. gun yumurtlayacaginiza atiyorum 18. gun yumurtluyorsunuz. bu durumda 29 gunde bir adetiniz geliken otomatikmen 32 gund ebir geliyor. siz aradaki 3 gunu gecikme olarak algilayabilirsiniz ama aslinda gecikme degil. yumurtlamadan sonraki 14 gun otomatik isliyor., ister 7. gun yumurtla. ister 27. uzerine 14 gun koyacaksin reglini beklemek icin.
gecenlerde buradan bir arkadasi ornek vermek istiyorum. 28 gunde bir regl olur sasmaz. ama ovulasyon testleri ile de gene de yumurtlamasini tespite basladi, belki stresten belki mevsimsel olarak 18. gun yumurtladi ve aynen edigim gibi 18. gun regli gelmeyince gecikti diye bana mail atti. ama zaten benim 18. gun yumurtladigini, 3 gun yumurtlamasinin geciktigini de da yazdigi icin daha onceden dedim ki bak insallah hamilesinir ama senin reglin gecikmemis. iste su tarihte gelir ve tam da dedigim gun geldi.
demek istedigim bu sekilde reglinizin gecikip gecikmediginden de min oluyorsunuz. yani bostan yere reglim gecikti demiyorsunuz.
benim regllerim 32 gunde hic sasmazdi. ama stresten dolayi bir sey oldu. karma karisik oldu. bir keresinde tam 16 gun gecikti. ben saniyorum ki reglim gecikiyor megersem o ay yumurtlamam gecikmis. o zamanlar sicaklik olcme konusunda vs daha yeniyim. Allah'ta sicakligimi olcmustum ve regl oldugumda donup sicakligima baktim. sahiden de taaa 28. gun mu ne yumurtlamisim. 32 gunden sonra bosuna beklemisim. hamileyim diye bosuna umutlanmisim.
naber kizlar? pazar günü diger topiklerde kimse olmazken burasi fikir fikir:)
UMUDUNUZU YITIRMEYIN; ALLAH'TAN ÜMIT KESILMEZ
:))))))))
diger tarafta kimse yoda ondan:) mehalim vardi az önce. ben iyiyim ne olsun. gazim var, adetim yaklastikca olur bu genelde. 3 günüm var azten. sanirim bu ayda bos gecti. hayirlisi olsun. Allah yüzümüzü elbet güldürecek:)
hayra yoralim canim ama herzamanki belirti. anlasildi durumum. ins dönünce asilamaya gitcem. hayirlisi olsun, gec olsunda güc olmasin:)