Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok saol iyiyim ben de uğraşıyorum iş yerindeyim güyya ama burdan alamıyorum kendimi:)))
umarım sende iyisindir biran önce toparlayıp sağlığına kavuşursun canımm:Saruboceq:
ben hala çoraplayım kızlar ve iş yerinde belime şal bağlıyorummm alkisalkisalkis
Kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun, Rabbim bu gece edilen duaları kabul etsin, ona açılan elleri boş döndürmesin inşallah, amin.
Kızlar ben de p.tesi operasyon geçirdim ve gebeliğim sona erdi, maalesef pek kolay olmadı sonrası, yeni yeni toparlanıyorum, inşallah en kısa sürede iyileşip aranıza katılıcam ben de, artık ilk reglimi bekliyorum hayırlısıyla, hepinizi öpüyorum.
kızlar preseedin kople paketinden almıştım, içersinde 2 tane ovulasyon,2 tane gebelik,6 tane preseed jel çıktı..ama bana garip gelen şey ovulasyon gününü bulmak için 5 kit kullanmak gerekiyormuş,buna neden 2 tane koymuşlar anlayamadım valla..ben şimdi 3 tane daha mı alcam kafamçokkarıştı fisfisfis
Canım ben öğle bişey duymadım.Eğer yumurtlama gününü tahmini yaklaşık olarak herkezin değişir fakat genelde 14.gün olur 2tane bile yeterli. Ben ilk sefer piyasada uyduruk ucuz satılandan 10 adet almıştım yine de tespit edemedim.Fakat kaliteli ürünlerde 11.ve 13.günü yaptığımda yeterli oluyor. Umarım yardımcı olmuşumdur. Rastgele :)
:teytey:alkisalkisalkis:teytey:alkisalkisalkis tebrik ederim arkadaşım..
valla bu sıcakta kapalı ayakkabı giyiyorum bende sürekli,herşey meleklerimizin sağlıkla gelmesi için :asigim:
Çiçeksin merhaba canım. nasılsın var mı sen de bir gelişme..?
kızlar preseedin kople paketinden almıştım, içersinde 2 tane ovulasyon,2 tane gebelik,6 tane preseed jel çıktı..ama bana garip gelen şey ovulasyon gününü bulmak için 5 kit kullanmak gerekiyormuş,buna neden 2 tane koymuşlar anlayamadım valla..ben şimdi 3 tane daha mı alcam kafamçokkarıştı fisfisfis
evet canım yaa sorma ben birde laboratuvar ortamındayım sıcaklık 20 derce hırkam falan var iş yerinde :)))) artık öyle yaşda ilerledikçe dahada dikkat ediyor insan aah aaah anacım derdi küçükken atlet giy taşa basma bebişin olmaz bak diyede insan sonradan anlıyor tabii
Canım eğer adetin düzensizse yada her ay aynı tarihlerde yumurtlamıyo insan onun için benceiki az şirket sana o tür bi kombinasyon istediğin için öyle göndermiş tabii ama test elinde fazla olursa hem tam tarihi tutturman kolay olur hem de preseed'i tam zamanında kullanmış olursun ben 45 ovulasyon+ 5 erken gebelik testi sipariş ettim 2 aydır kullanıyorum ki ilk ay daha fazla kullandım(erken tarihlerde test yapmaya başladım)hala da elimde en az 3 ay yetecek kadar test var.Kargo ücreti yok ve sigortalı fiyatı da çok uygun istersen özelden adresi veriym sipariş et
Canım ben öğle bişey duymadım.Eğer yumurtlama gününü tahmini yaklaşık olarak herkezin değişir fakat genelde 14.gün olur 2tane bile yeterli. Ben ilk sefer piyasada uyduruk ucuz satılandan 10 adet almıştım yine de tespit edemedim.Fakat kaliteli ürünlerde 11.ve 13.günü yaptığımda yeterli oluyor. Umarım yardımcı olmuşumdur. Rastgele :)
kızlar şu sitenin adresini banada özelden atabilirmisiniz malum bu ay regli olursam bi kere daha alıcam mecbur
İnşallah yanılıyosundur arkadaşım
adet olmassın ve bu ay kavuşursun bebişine
benimde daha 10 gün var adetime ama
şimdiden kasık ağrılarım başladı ne yazıkkimafoldumben
aaay canım benim inşallahhh
ama daha 10 gün var ve kasık ağrısı normal yumurtlamandan dolayı devam ediyor olabilir birde dikkat et üşütme inşallah sende alırsın tez zamanda hamiş haberini canım inşallahh :Saruboceq: