- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun, Rabbim bu gece edilen duaları kabul etsin, ona açılan elleri boş döndürmesin inşallah, amin.
Kızlar ben de p.tesi operasyon geçirdim ve gebeliğim sona erdi, maalesef pek kolay olmadı sonrası, yeni yeni toparlanıyorum, inşallah en kısa sürede iyileşip aranıza katılıcam ben de, artık ilk reglimi bekliyorum hayırlısıyla, hepinizi öpüyorum.
Kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun, Rabbim bu gece edilen duaları kabul etsin, ona açılan elleri boş döndürmesin inşallah, amin.
Kızlar ben de p.tesi operasyon geçirdim ve gebeliğim sona erdi, maalesef pek kolay olmadı sonrası, yeni yeni toparlanıyorum, inşallah en kısa sürede iyileşip aranıza katılıcam ben de, artık ilk reglimi bekliyorum hayırlısıyla, hepinizi öpüyorum.
Regaip kandilinizi kutlar, tüm dualarınızın Allah katına ulaşıp, kabul olmasını dilerim…
anjelik çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. bilhassa soğuk almamaya çalış....
geçmiş olsun arkadaşım..Allahım hakkında hayırlı olanı versin inşallah..en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amin
saol çiçekcim, inşallah toparlıycam, sen nasılsın?