Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler inşallah benimde incir kürüne gerek kalmaz ama nedense bu ay hiç umudum yok allah hepimizin muradını versin
beni de listeye eklermisiniz mart ayında başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay ilk kez preseed kulladım bakalım sonuca göre haziranda tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız umarım kullanan herkesin yüzü güler...
inşallah canım benim de incir kürünü yapmamda ki 16. gün ve ben açıkçası bir sonraki 21. günü yapmayı düşünmüyorum yumurtlama zamanımdan beri acayip kasık ağrıları çekiyorum çatladığı içinmi üşüttüğüm içinmi yoksa kist oluştuğu içinmi anlamadım bu yüzden kürü kullanmayı 21 gün bitince bırakıcam. umarım hepimiz hayırlı haberler alırız.
ben birde birşey sorucam ben ovulasyon testi falan yapmadım yaklaşık olarak preseedi kullanmaya başladım en son kullandığım gün ve bir gün öncesi şiddetli sağ yumurtalığımda ağrı oldu batma oldu sanırım yumurtlama zamanımdı kaçırmamışımdır değil mi? gerçi ağrılar ara ara devam ediyor umarım geçer
canım bende incir kürü uyguluyorum ama 15, gün bıraktım geçen ayda öyle yapmıştım.. ama bendede çok ağrı yaptı..geçen ayki reglimde her zamankine göre farklı oldu.. bu iyimi bilmiyorum..içimi temizledi diye düşünüyorum.. şimdi bile ağrım var.. şişkinlik hissi kasıklarda ağrı.... umarım hayra alamettir..sendede şişkinlik yaptımı....
merhaba arkadaşlar, ben de bu ay ilk kez preseed kullandım. listeye adımı eklerseniz sevinirim.allah isteyen herkese bebeklerini vesin....
arkadaşlar nasıl oluo bu preseed
inş. ilk ve son olur.... bebişin gelir sana..
kızlar reglime 7 gün kaldı inşallah presedle tutturmuşuzdur bu ay...aksi halde tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay...cuma günü memleketime yani ankaraya gidiyorum...bu kadar rahat giremem herhalde kk ya... ama sonuçtan sizleri haberdar ederim...hatta ilk paylaşacağım yerlerden biri burası olur herhalde.... sevgilerle...
aay canım inşallah hamiş kalmışsındır. haberlerini dört gözle bekliyoruzz.
Bu preseeed eczanelerde satılıyormu nerden alabilirim:sm_confused: