Preseed kullananlar

4 gün kaldı..Midem kötü olmaya başladı...:çok üzgünüm:
Heyecandan sanırım....

Hatta 3 buçuk gün...

bencede bademcim kendini dinleme benim bi hafta kala reglime başım dönmeye başladı midem yandı kasıklarımda batmalar falan derken dün regli oldum hemde fena sancılı oldum:KK43:( yani belkide daha önceden de olan belirtilerdii malesef şimdi daha çok dinlediğimiz için kendimizi bize farklı geliyor azıcıkta psikolojik , ben regliyim ve başım deli gibi dönüyor şu anda muhtemelen tansiyonum düştü.

inşallah bu ay çok çok mutlu olursun.

bencede bademcim kendini dinleme benim bi hafta kala reglime başım dönmeye başladı midem yandı kasıklarımda batmalar falan derken dün regli oldum hemde fena sancılı oldum:KK43:( yani belkide daha önceden de olan belirtilerdii malesef şimdi daha çok dinlediğimiz için kendimizi bize farklı geliyor azıcıkta psikolojik , ben regliyim ve başım deli gibi dönüyor şu anda muhtemelen tansiyonum düştü.

inşallah bu ay çok çok mutlu olursun.

Kasıklarımda batma yok.Sadece midem kötü...

4 gün kaldı..Midem kötü olmaya başladı...:çok üzgünüm:
Heyecandan sanırım....

Hatta 3 buçuk gün...

canim bencede kendini dinleme. rahat ol yoksa adet gelecekse bile daha sancili geliyor. tecrübeyle sabit:)

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

merhaba arkadaşlar;
sayfaların hepsini okuyamadım..okuduğum kısımlarda da bu ürünü nerden temin ettiğinizi göremedim..rica etsem temin ettiğiniz yeri benim özelime yazarmısınız?

2 gün önce adet oldum..bu ürünü ne zaman kullanmaya başlamalıyım..adetim şu ara düzenli değil geçen ay kimyasal gebelik geçirdim,adetim tam bir düzene girmedi...
sağ tüpüm de yok,sanırım ben bu ürünü iki ay denemeliyim mirmirmirmir

yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Normalde adet günüm yarın ama bazan bir kaç gün sekebiliyor..Cumartesiyi bekleyeceğim...

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Normalde adet günüm yarın ama bazan bir kaç gün sekebiliyor..Cumartesiyi bekleyeceğim...
canım bence de hamiş olabilirsin büyük ihtimalle.çünkü çizgi renkli çıkmış

Badeeeemmmm ben goruyorummmm..

yarin tekrarla. koyulasmasi lazim....

Bademcim eger sen de dogal yolla hamis kalirsan, tup bebek parasini senden isterim ha:)Sevcan'dan da asilama parasini isteyecem:)

Saka saka arkadaslar siz hamie kalin, bu benim icin en buyuk mutluluk. Ben sevinince bebegim de seviniyor. anne karninda o da bir hayra vesile oluyro. cidden insallah Badem cok umutlandim. umarim hamilesindir ve test seni yaniltmaz.

Kizlar badem ikinci testi yapmis. o da pozitif. simdi koyacak resmini.

Son düzenleme:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel
11-badem

canimmm listeye seni de ekledim, bayagi hamilesin yaaa. darisi basimiza insallah :teytey:

Badem sen de ilk denemede tutanlardansin. Darisi diger arkadaslarin basina insallah. cok sevindim. cok cok cok.

Remi koyamiyor. bizi bekleyin anacigim. koyacagiz resmi insallah. hem de bu sfeer Preseed'in testi ile yapmis. preseedin testine ben cok guveniyorum. ben de onla yapmistim.

X