kizlar geldimmmm...
HAMIS KALAN TUM ARKADASLARI TEBRIK EDERIM. ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN.
ben de seninle aynı fikirdeyim.modern isim koyucaz diye saçma sapan isimler türettiler.ben de klasik isimlerden yanayım aslında.isimlerinde bi modası var.ne bileyim bi ara herkes kızına merve oğluna emre ismini koydu mesela.etraf merveden emreden geçilmiyodu.zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.önemli olan senin beğenmen.ben de sana birkaç isim önereyim:hande ismini çok severim mesela.anlamı gülücük demek.elif ,ceren ,nil isimleri de hoşuma gider.bi arkadaşımın kızının adı da sueda,o ismide çok beğenirim.Yok canim neden kizayim. Ama tam tersi ben de modern isimlerden hic mi hic hoslanmiyorum. Hele degisik isim koyacagim diye verilen uydurma veya hakikaten degisik isimler beni deli ediyor.
Bir de o isimler o kadar moda ki su an, herkes Naz, Duru, vs vs koyuyor.
Ben biraz klasikciyim. Ayse Fatma benim cok hosuma gider. Ailede cok.
Eda da hamim hanim olsun,. Edali hoc bir bayan olsun diye koymak istedim.
Berfin de kar tanesi, kardan gelen, kardelen demek. anlami cok hoz. Kizimla ozdeslestiriyorum.
Bilmiyorum henuz:) varsa fikirleriniz paylasin, sevinirim.
Bademcim çok sevindim canım...Allah hayırlı haberlerini almayı da nasip etsin...
kibele çok soru soruyorum ama canım benim regl bugün bitiyor . ovülosyon testine yarın başlıyımmı.. çok aldım zaten.. birde ben hep gün aşırı deniyordum.. ozaman bu ay dediğin gibi yapayım. silik çizgiyi gördüğüm an preseedi kullanmaya başlayım ...
ben de seninle aynı fikirdeyim.modern isim koyucaz diye saçma sapan isimler türettiler.ben de klasik isimlerden yanayım aslında.isimlerinde bi modası var.ne bileyim bi ara herkes kızına merve oğluna emre ismini koydu mesela.etraf merveden emreden geçilmiyodu.zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.önemli olan senin beğenmen.ben de sana birkaç isim önereyim:hande ismini çok severim mesela.anlamı gülücük demek.elif ,ceren ,nil isimleri de hoşuma gider.bi arkadaşımın kızının adı da sueda,o ismide çok beğenirim.
canım, hoşgeldin.opuyorumnanaktan
Kibelecim hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin.
sınavında başarılar.
neyse müsait olduğunda görüşmek üzere..
Özlemle kontak kuramadım daha doğrusu ben onun özeline mesaj attım ama bana dönmedi.
verdiğin tel numarası da iş teliymiş, yarın gündüzden arayacağım..
merak ediyorsan bilgin olsun istedim..,
allah bebişine de sağlıkla kavuşmanı dilerim.
eda çok güzel isimmiş bence de .
berfin de Türkiye için dediğin gibi biraz ideolojik olur ama sen beğeniyorsan ..
Canim ya sana ovulasyon testine hemen baslamamani oneririm. cunku koyu cizgi cikmadikca stres yapiyor. tahmini adet gununden 3-4 gun once yapmaya baslasan iyi olur. cunku inan stres yumurtlamayi etkiliyor ve geciktiriyor.
kac gunde bir oluyorsun? duzenli midir?
Bu arada wannababy bak gordun mu senin bebis bu sefer siki tutundu. Hani dusukten vs korkuyordun ya:) Allah tamamina erdirsin canim. nequelencim senin de oyle.
Hele bir dogumlariniz yaklassin dogum icin de bol sut icin vs tavsiyelerim olacak:)