Preseed kullananlar

hay allah yanlış anlamışım oda hazır kullanmış.. e ne yapıyım şimdi kibele canım tüpü 6 ya bölüyüm dimi en mantıklısı.. şırıngada bir tuhaf ya sanırım yukarı çekip tüpü içine sıkacağız

bu arada kibele senin yazını okuyarak almaya karar verdim bende canım...

kibele çok soru soruyorum ama canım benim regl bugün bitiyor . ovülosyon testine yarın başlıyımmı.. çok aldım zaten.. birde ben hep gün aşırı deniyordum.. ozaman bu ay dediğin gibi yapayım. silik çizgiyi gördüğüm an preseedi kullanmaya başlayım ...

ben de seninle aynı fikirdeyim.modern isim koyucaz diye saçma sapan isimler türettiler.ben de klasik isimlerden yanayım aslında.isimlerinde bi modası var.ne bileyim bi ara herkes kızına merve oğluna emre ismini koydu mesela.etraf merveden emreden geçilmiyodu.zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.önemli olan senin beğenmen.ben de sana birkaç isim önereyim:hande ismini çok severim mesela.anlamı gülücük demek.elif ,ceren ,nil isimleri de hoşuma gider.bi arkadaşımın kızının adı da sueda,o ismide çok beğenirim.

Kibelecim hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin.
sınavında başarılar.
neyse müsait olduğunda görüşmek üzere..

Özlemle kontak kuramadım daha doğrusu ben onun özeline mesaj attım ama bana dönmedi.
verdiğin tel numarası da iş teliymiş, yarın gündüzden arayacağım..
merak ediyorsan bilgin olsun istedim..,

allah bebişine de sağlıkla kavuşmanı dilerim.
eda çok güzel isimmiş bence de .
berfin de Türkiye için dediğin gibi biraz ideolojik olur ama sen beğeniyorsan ..

Arkadaşlar merhaba,Hafta sonu şehir dışındaydık,yeni geldik eve..Gitmişken progesteron testi yaptırayım dedim.Dün adetimin 21. günüydü..Bu sonuca bakılarak yumurtlama olup olmadığına bakılıyormuş..Dr sonuç 3 ten yüksekse yumurtlama vardır demek dedi..Eğer 5 ten yüksek olura yumurtlama durumu iyi,8 den yüksekse çok kaliteli yumurtlama olmuş demekmiş..Günlerdir yumurtladım mı yumurtlamadım mı stresi yaşıyordum..Sonucum 10,85 çıktı..İyi yani çok şükür..Yumurtlamışım...:asigim:

Bademcim çok sevindim canım...Allah hayırlı haberlerini almayı da nasip etsin...

Canim ya sana ovulasyon testine hemen baslamamani oneririm. cunku koyu cizgi cikmadikca stres yapiyor. tahmini adet gununden 3-4 gun once yapmaya baslasan iyi olur. cunku inan stres yumurtlamayi etkiliyor ve geciktiriyor.

kac gunde bir oluyorsun? duzenli midir?

Ben de Ceren'i cok begenirim. ama esim dudak buktu. ikimizin de hosalanacagi bir isim olmasi gerek.

Ozgu dedim ben cok begenirim Ozgu'yu. O'nu da begenmedi.

elcin dedi. Bana da elcin hic sevmedigim birini hatirlatiyor.

canım, hoşgeldin.opuyorumnanaktan

hosbulduk canlarim. Cok tesekkur ederim. Cok uzun oldu degil mi?

Ban'imi acin diye mail attim. Yasakli degilsiniz ki diye cevap geldi. Ben mi aylardir hayal goruyorum kapsama alani disinda diye. Ve benle yazisan daha Turkce nesil kullanilir bilmeyen kisiye ya hic ceza vermemisler ya da benden once bitmis cezasi. Tekrar yazdim. Susmamak lazim.

Her neyse..

Nequelencim Ozlem konusunda tesekkur ederim. Halen benim icimdedir kaybolan paketi. Ne yapsam da telafi etsem diye dusunuyorum. Insallah ulasirsin. ben sana ozelden mail adresini vereyim. belki oradan senle kontak kurar.

Bademcim yumurtlamis olmana sevindim. hadi bakalim su topikte iki kisiyi bekliyoruz sanirim. Bir arkadas ptz bekliyordu, biri de sensin yakin zamanda.

Bu arada wannababy bak gordun mu senin bebis bu sefer siki tutundu. Hani dusukten vs korkuyordun ya:) Allah tamamina erdirsin canim. nequelencim senin de oyle.

Hele bir dogumlariniz yaklassin dogum icin de bol sut icin vs tavsiyelerim olacak:)

düzenli canım 29 günde bir oluyor kesin 16 . günü çatlıyor.. ben akıntılardan anlıyorum.. birde daha önce takip yaptırmıştım..

Iremcim o zaman sakin yumjurtlama testine erken baslayip da stres vs yapma. 16. gune kadar gez toz. dusunme. 13. gun baslarsin yapmaya. 14 veya 15. gun cikar. 16. gun de cikabilir. testinin kalitesine bagli. 13-15-16 ve 17. gunleri iyi degerlendir. preseed ile degerlendir. gelecek aya kalsin diye cimrilik yapma:) bu aydan olsun.

Bu arada wannababy bak gordun mu senin bebis bu sefer siki tutundu. Hani dusukten vs korkuyordun ya:) Allah tamamina erdirsin canim. nequelencim senin de oyle.

Hele bir dogumlariniz yaklassin dogum icin de bol sut icin vs tavsiyelerim olacak:)

evet canım, yavrum minik savaşçı çıktı. Rabbim'in izniyle sonuna kadar savaşıp, sağlıcakla kucağıma atlar.opuyorumnanaktan

seninde az kalmış hayırlısıyla. gittiğinde 20. haftalarda falandın. bebişi büyütüp döndün.kaydirigubbakcemile3

bu arada niye banlandin sen ya? burdan yazması sakıncalıysa özelden ulaşabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…