Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün bende sipariş verdim preseed.. bir de bunu deneyelim dedim banada yardımcı olursanız sevinirim. -badem- hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Bademcim yumurtlamis olmana sevindim. hadi bakalim su topikte iki kisiyi bekliyoruz sanirim. Bir arkadas ptz bekliyordu, biri de sensin yakin zamanda.
polikistik over durumuyla ilgili pek bir şey bilmiyorum ki canım..:sm_confused:
Iremcim o zaman sakin yumjurtlama testine erken baslayip da stres vs yapma. 16. gune kadar gez toz. dusunme. 13. gun baslarsin yapmaya. 14 veya 15. gun cikar. 16. gun de cikabilir. testinin kalitesine bagli. 13-15-16 ve 17. gunleri iyi degerlendir. preseed ile degerlendir. gelecek aya kalsin diye cimrilik yapma:) bu aydan olsun.
polikistik over yani bir tür yumurtlama bozukluğu hastalığı, zaten duphastonu da onunla ilgili olarak kullanıyorum canım...
ben bu sabah regl oldum senağlama
bu ay nasıl bir yol takip etsem bilmiyorum. arkadaşlar durumumu kısaca özetliycem, tavsiyelerinize ihtiyacım var liiütfen beni yalnız bırakmayın:
1. polikistik over hastasıyım,
2. korunmayı bırakalı 1 yıl oldu, 8 aydır duphaston kullanıyorum, 3 aydır özellikle çalışıyoruz.
3. bu ay preseed'i ilk kez kullandım.
4. şu ana kadar geçen ay ve bu ay 2'şer kez yumurtlama testi yaptım ama net bir sonuç alamadım, (cimrilik yaptım fazla kullanmadım)
5. adaçayı, hayıt, vs... çok düzenli olmamakla birlikte kullanıyorum.
özetle durumum bu, bana fikir verirseniz, sevinirim, çünkü buna ihtiyacım var... sevgiler..
Canim birincisi cimrilik yapmakla iyi etmemissin. simdi o gunlerde kullandiklarin da bosa gitti. hem de polikistik overken bence siki takip etmeliydin.
ikincisi canim adacayi hayit ve beraber kullanma. hatta hoc kullanma. ben de zamaninda kullandim cok pisman oldum. adetlerim karman corman oldu. sana tavsiyem sogan suyu kuru var. arattir sitede bulursun nasil yapildigini. o iyi geliyormus. ayrica bir de corekotu bal tarcin da yumurtalari guzel buyutuyor. ben kullanmis faydasini gormustum. 22. gunlerde yumurtlarken 17. gun yumurtlamistim. cabuk gelisiyorlar. ama abartmamak lazim. ben gunde 1 tatli kasigi vs yiyordum.
canım adaçayı da yumurtlamaya iyi geliyormuş diye duydum ben amma yanlışmı?
Canim birincisi cimrilik yapmakla iyi etmemissin. simdi o gunlerde kullandiklarin da bosa gitti. hem de polikistik overken bence siki takip etmeliydin.
ikincisi canim adacayi hayit ve beraber kullanma. hatta hoc kullanma. ben de zamaninda kullandim cok pisman oldum. adetlerim karman corman oldu. sana tavsiyem sogan suyu kuru var. arattir sitede bulursun nasil yapildigini. o iyi geliyormus. ayrica bir de corekotu bal tarcin da yumurtalari guzel buyutuyor. ben kullanmis faydasini gormustum. 22. gunlerde yumurtlarken 17. gun yumurtlamistim. cabuk gelisiyorlar. ama abartmamak lazim. ben gunde 1 tatli kasigi vs yiyordum.
saol kibele, soğan kürünü daha önce de yapmıştım zaten, yine denemeyi düşünüyordum, adetin 5. günü falan başlarım bu ay. çörek otu+bal+tarçınım da var... onu düzenli yemedim hiç, bu ay düzenli yiyeyim. bu ay preseed kullanacağım yine. hayırlısı bakalım... sağol tavsiyelerin için... see u...
Preseed ile hamiş kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel
merhaba kibele. hosgeldin. cok duyudum namini burda:)
bende 2 aydir kullaniyorum preseedi. insallah bir ücüncü aya gerek kalmadan bu is biter, cünkü artik gücüm kalmadi. burda eczaneden aldim ürünü. yan etkisini görmedim, memnunum. sende vesile oldun, tesekkür ederim. liste de yaptim, 10 kisi olmus hamileler masallah. kendimi de listeye eklemek istiyorum, insallah olur. Allah isteyen kullarinin kucagini bos birakmasin. amin
kizlar geldimmmm...
Hoşgeldin canım 2,3 gündür giremiyodum siteye yeni gördüm.Benim ilk deneme olmadı bakalım diğer aya kısmet eder Allah İnşallah.Senin nasıl gidiyo hamilelik umarım herşey yolundadır