Preseed kullananlar

kızlar bugün bende sipariş verdim preseed.. bir de bunu deneyelim dedim banada yardımcı olursanız sevinirim. -badem- hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Bademcim yumurtlamis olmana sevindim. hadi bakalim su topikte iki kisiyi bekliyoruz sanirim. Bir arkadas ptz bekliyordu, biri de sensin yakin zamanda.

ben bu sabah regl oldum senağlama

bu ay nasıl bir yol takip etsem bilmiyorum. arkadaşlar durumumu kısaca özetliycem, tavsiyelerinize ihtiyacım var liiütfen beni yalnız bırakmayın:
1. polikistik over hastasıyım,
2. korunmayı bırakalı 1 yıl oldu, 8 aydır duphaston kullanıyorum, 3 aydır özellikle çalışıyoruz.
3. bu ay preseed'i ilk kez kullandım.
4. şu ana kadar geçen ay ve bu ay 2'şer kez yumurtlama testi yaptım ama net bir sonuç alamadım, (cimrilik yaptım fazla kullanmadım)
5. adaçayı, hayıt, vs... çok düzenli olmamakla birlikte kullanıyorum.

özetle durumum bu, bana fikir verirseniz, sevinirim, çünkü buna ihtiyacım var... sevgiler..

polikistik over durumuyla ilgili pek bir şey bilmiyorum ki canım..:sm_confused:

Ben de kendimi takip ediyorum..Hiç bir belirti yok henüz..Ne kendimi hamile gibi hissediyorum ne de adet olucakmış gibi :bbo:

bir kaç gün sonra dananın kuyruğu kopar...benneyaptımki

Iremcim o zaman sakin yumjurtlama testine erken baslayip da stres vs yapma. 16. gune kadar gez toz. dusunme. 13. gun baslarsin yapmaya. 14 veya 15. gun cikar. 16. gun de cikabilir. testinin kalitesine bagli. 13-15-16 ve 17. gunleri iyi degerlendir. preseed ile degerlendir. gelecek aya kalsin diye cimrilik yapma:) bu aydan olsun.

yok canım zaten hepsini buay düşünüyorum ben.. hem artsa bile şırınga 6 tane.bol bol kullanırım yani... zaten buay olmazsa bende tedaviye başlıyacağım... o yüzden bu ay benim için çok önemli....

polikistik over yani bir tür yumurtlama bozukluğu hastalığı, zaten duphastonu da onunla ilgili olarak kullanıyorum canım...

Tatlım biliyorum polikistik overi..Yani ne tür tedavi uygulanır polikistik overlilere bunu bilmiyorum demek istedim..:sm_confused:

ben bu sabah regl oldum senağlama

bu ay nasıl bir yol takip etsem bilmiyorum. arkadaşlar durumumu kısaca özetliycem, tavsiyelerinize ihtiyacım var liiütfen beni yalnız bırakmayın:
1. polikistik over hastasıyım,
2. korunmayı bırakalı 1 yıl oldu, 8 aydır duphaston kullanıyorum, 3 aydır özellikle çalışıyoruz.
3. bu ay preseed'i ilk kez kullandım.
4. şu ana kadar geçen ay ve bu ay 2'şer kez yumurtlama testi yaptım ama net bir sonuç alamadım, (cimrilik yaptım fazla kullanmadım)
5. adaçayı, hayıt, vs... çok düzenli olmamakla birlikte kullanıyorum.

özetle durumum bu, bana fikir verirseniz, sevinirim, çünkü buna ihtiyacım var... sevgiler..

Canim birincisi cimrilik yapmakla iyi etmemissin. simdi o gunlerde kullandiklarin da bosa gitti. hem de polikistik overken bence siki takip etmeliydin.

ikincisi canim adacayi hayit ve beraber kullanma. hatta hoc kullanma. ben de zamaninda kullandim cok pisman oldum. adetlerim karman corman oldu. sana tavsiyem sogan suyu kuru var. arattir sitede bulursun nasil yapildigini. o iyi geliyormus. ayrica bir de corekotu bal tarcin da yumurtalari guzel buyutuyor. ben kullanmis faydasini gormustum. 22. gunlerde yumurtlarken 17. gun yumurtlamistim. cabuk gelisiyorlar. ama abartmamak lazim. ben gunde 1 tatli kasigi vs yiyordum.

Canim birincisi cimrilik yapmakla iyi etmemissin. simdi o gunlerde kullandiklarin da bosa gitti. hem de polikistik overken bence siki takip etmeliydin.

ikincisi canim adacayi hayit ve beraber kullanma. hatta hoc kullanma. ben de zamaninda kullandim cok pisman oldum. adetlerim karman corman oldu. sana tavsiyem sogan suyu kuru var. arattir sitede bulursun nasil yapildigini. o iyi geliyormus. ayrica bir de corekotu bal tarcin da yumurtalari guzel buyutuyor. ben kullanmis faydasini gormustum. 22. gunlerde yumurtlarken 17. gun yumurtlamistim. cabuk gelisiyorlar. ama abartmamak lazim. ben gunde 1 tatli kasigi vs yiyordum.

canım adaçayı da yumurtlamaya iyi geliyormuş diye duydum ben amma yanlışmı?

wannababycim soyleyeyim neden banlandigimi. belki buraya yazsam sorun olur belki ama muhim degil artik bu saatten sonra. kisaca su sekilde ozetleyeyim.

konu facebook. kizin birisi evlilerin facebook'u neden kullandiklarini, e isleri oldugunu vs vs saydirmis dokturmus. biz xde hem ben hem esim face'i kullaniriz. nice senedir gorusmedigim arkadaslarimi buldum. yani niyetin ne ise o cikar karsina. sonucta niyetine bagli. o zaman girme internete hatta telefonunu kullanma, tv bile izleme.

ben de ne kadar bagnazsin, niyete bagli bu dedim.

bana bagnazim var mi vs vs dokturmus gene.

bu sefer ben de dahi anlamindaki de'nin ayri yazildigini, herkezzzz degil herkeSSS yazildigin, once guzel Turkcemizi dogru kullanmasini yazdim.

her seyse imada bulunmusum. ve 2 ay. millet birbirine kufrun en alasini ediyor. maksimum 3 ay falan banlaniyor. ayrica neyin imasi ben de anlamadim. ha cahil oldugunu iddia ettiysem ki, ima etmiyorum bilakis itham ediyorum. Cahil. Bu kisi cahildir. Kiza yazdiklarimda bir tane yanlis bulunsun. yani Turkce ders vermek mi yanlis bagnaz demek mi ki, o kisi zaten bagnazim var mi diye terbiyesizce ve seviyesine uygun cevap vermis.

ustelik bana bir de rep kismindan 'bida bana cevap verme salaklik abidesi' vs yazmis. (bir daha olacak, guya lise ya da universite mezunu, yazik yazik) neyse ben de bunu yeni gordum, tabi site yonetimine yazdim. zaten 19 martta uye olmus. biz tartistigimizda 31 martti. ceza almamis. ben aldigim halde. terbiyesiz diline ragmen. ben de kazen'e dun yazdim ve cidden bu kisinin siteden uzaklastirilmasi lazim. rumuzunu da yazabilirim. yasak degilse. herkes bilsin. ayrica yonetimi de buradan kiniyorum. Buna ragmen sadece benim ceza alip ona neden cevap verilmedigini.

Ha o kisi su anda cezali ama benden dolayi degil.

O sebeple yonetimin kotu ve tarafli oldugunu iddia ediyorum. Bu yazim da okunacaktir. hic muhim degil. Hic olmazsa soyle geriye bakip biz nerede yanlis yaptik diye dusunurler. Ha beni temelli banlarlarsa da zaten muhim degil bu saatten sonra. Tezim ispatlanmis olacak.

Son düzenleme:

saol kibele, soğan kürünü daha önce de yapmıştım zaten, yine denemeyi düşünüyordum, adetin 5. günü falan başlarım bu ay. çörek otu+bal+tarçınım da var... onu düzenli yemedim hiç, bu ay düzenli yiyeyim. bu ay preseed kullanacağım yine. hayırlısı bakalım... sağol tavsiyelerin için... see u...

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

merhaba kibele. hosgeldin. cok duyudum namini burda:)
bende 2 aydir kullaniyorum preseedi. insallah bir ücüncü aya gerek kalmadan bu is biter, cünkü artik gücüm kalmadi. burda eczaneden aldim ürünü. yan etkisini görmedim, memnunum. sende vesile oldun, tesekkür ederim. liste de yaptim, 10 kisi olmus hamileler masallah. kendimi de listeye eklemek istiyorum, insallah olur. Allah isteyen kullarinin kucagini bos birakmasin. amin

saol kibele, soğan kürünü daha önce de yapmıştım zaten, yine denemeyi düşünüyordum, adetin 5. günü falan başlarım bu ay. çörek otu+bal+tarçınım da var... onu düzenli yemedim hiç, bu ay düzenli yiyeyim. bu ay preseed kullanacağım yine. hayırlısı bakalım... sağol tavsiyelerin için... see u...

Canim bu ikisini yap ama adacayi ve hayiti birak. insallah hayirli haberlerle gelirsin. en azindan yumurtlamani duzenlemen bile senin icin sans olacak.

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

merhaba kibele. hosgeldin. cok duyudum namini burda:)
bende 2 aydir kullaniyorum preseedi. insallah bir ücüncü aya gerek kalmadan bu is biter, cünkü artik gücüm kalmadi. burda eczaneden aldim ürünü. yan etkisini görmedim, memnunum. sende vesile oldun, tesekkür ederim. liste de yaptim, 10 kisi olmus hamileler masallah. kendimi de listeye eklemek istiyorum, insallah olur. Allah isteyen kullarinin kucagini bos birakmasin. amin

canim insallah senin de adini bu listede gorecegiz yakinda. hic moralini bozma. ovulasyon testi + preseedi sikilmadan dene. ben dis gebelikten sonra sagdan yumurtladigim ilk ay tuttu ama 3 ay da soldan yumurtladim. yani 4. preseed kullandigim aydi.

insallah saglicakla gelir yavru kusun.

evet canim, hikayeni biliyorum, okudum. simdi bebegini bekliyorsun ne güzel. bizse bir hayali bekliyoruz sanki:KK43:
benimde tek tüpüm yok, cocukken geciridigim bir ameliyat sirasinda yapismis, acilmasi imkansiz dediler. tek tüple idare ediyoruz. ama sen büyük umut oldun bana. bu sitede cok kisi tek tüple hamile kalmis. bizde bekliyoruz bakalim. sanada insallah kolay dogumlar diliyorum. artik gün sayiyorsun.

Kadrishcim her sey yolunda sukur. insallah dogum da kolay gecer, bebegim de uslu olur. Dua edin.

merhaba kızlar bende bugün preseed siparişi verdim yarın elimde olucak inşallah banada iyi gelir. ekstradan da incir kürü yapıyorum birde fındık çörek otu tarçın pekmez ne bulduysam karıştırdım birer kaşıkta ondan yiyom böyle giderse yakındır kafayı yiycem:))))

X