Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok superdi. arkadasim buradaydi. ve inanin aylardir gulmedigim kadar guldum, yillardir yorulmadigim kadar yoruldum desem. gercekten oyle. dost baska bir sey. cok ozlemisim.
o gitti cuma gun. dun bir temizlik yaptim evde bastan asagi. simdi artik sinavim var ona konsantre olmak istiyorum. malumunuz bebekten once halletmem lazim. 8 hafta var insallah bu arada bebise.
canım hayırlı olsun.bebişinin cinsiyeti ne acaba?Kizlar bu arada yazayim dedim preseed kullaniminin oyle alengilli bir tarafi yok. 5 dakika bekle 15 dakikadan fazla olmasin vs vs.
ben icime dogru sikabildigim kadari SIKIP sonra hemen iliskiye giriyordum. cunku akmasin diye. ayaga kalkar kalkmaz akiyor ama asil olmasi gereken yer icerisi. hatta daha icerisi ki spermlerin hareket edecegi bolgede ihtiyacim var benim. altta rahim agzinda degil.
isitmak vs ben hicbirini yapmadim.
ayrica tupler tek kullanimlik. Cunku koruyucu maddesi yok icinde, hava ile temas edince bozulur. yani ekonomi yapayim derken bir aydan daha olmayin bostan yere.
ben iliskiden sonra ayaklarimi havaya kaldirmistim hep. baska da bir sey yapmadim. preseed kullandiktan sonra 2 gunde ancak dokuluyor icinizdekiler, o yuzden bolca akinti oluyor.
canım hoşgeldin.tanışmıyoruz ama ben senin yazdıklarını okuyunca preseedi ısmarladım ve ilk denememde hamile kaldım.teşekkür ederi buradaki paylaşımların için.bu arada bebeğinin cinsiyeti ne öğrenebilirmiyim acaba?
sen tek tüp olandan ısmarlamışsın.öyle daha ekonomik olur tabiki..canım sizin kullandıklarınız hazır şırınga halindemiydi..
sen tek tüp olandan ısmarlamışsın.öyle daha ekonomik olur.ihtiyacın kadarını kullanırsın.benim kullandıklarım tek kullanımlıktı ve yarısındn fazlasını da sıkamayıp atıyordum.ama yetti demekki hamileyim şimdi.darısı sizlerin başına.
kızma ama bence iki isim de demode olmuş isimler..tabi senin bebeğin .sen karar vereceksin.bence daha değişik ismler var onları düşün.Kizim olacak insallah. Ismina karar verem,edik henuz. Eda m i Berfin mi diye. ikisini de begeniyoruz. Berfin daha cok hosumuza gidiyor hatta. ama ideolojik dusunulur mu diye sadece kafamizda soru isareti var. yoksa berfin koymustum bile.
sağol kbelecim .Bu arada Kaduscum cok tebrik ederim. Gercekten preseed'in hicbir zararini giormedim aksine faydasi oldu. ikinci hamilleigimde de kullanmayi dusunuyorum. O kadar memnun kaldim yani. Herkese tavsiye ederim.
kızma ama bence iki isim de demode olmuş isimler..tabi senin bebeğin .sen karar vereceksin.bence daha değişik ismler var onları düşün.
sağol kbelecim .gerçekten senin yazdıklarını okuyunca ısmarladım .önceleri kafamda pek çok soru işareti vardı.ne bileyim kimyasal bir ürün sonuta.ama bi de ingilizce sitelere girip oraları okudum ve almaya karar verdim.zaten almanyada filan eczanelerde satılıyormuş.zararlı olsa satmazlardı diye düşündüm ve aldım
canım endişelenme sebebim orjinalliği noktasında oldu.. malum burası türkiye. acaba yurt dışındanmı getirtseydim diye düşündüm.. söylediğim gibi 35 . sayfaya kadar okudum orda kaldım.. devamını okuyacağım.. birde ben hazır bekliyordum böyle tüp içinde gelince kafamda soru işareti oluştu.. ama sanırım kadusta tüp olanından kullanmış