- 10 Haziran 2009
- 6.007
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlısı olsun.ya bu merkez çok duyulmuş biyer ya ücretleri nasıl nekadarı buluyo tüp bebek
3600 tl canım ilaçlar da 1500-2000 tl arasında değişiyor..Kaliteli embriyo bulabilirlerse 614 tl ye donduruyorlar ilkinin tutmaması ihtmaline karşı..
Selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim ya akşam ağlama krizine girdim yine eşimde teselli etmek için baya uğraştı isyan etmiyorum ama çok yoruldum ben..
İnsan her gece bebek görürmü rüyasında bu ay her gün hergün bebek görüyorum bu beni dahada üzüyor ne yapıcam bilmiyorum..
Ne olur üzme kendini canım, kendini bu kadar sıkmaman gerektiğini biliyorsundur zaten..Allah kısmet ettiyse eninde sonunda bir bebişin olacak zaten, kendine zarar verdiğinle kalıyorsun..
Eşimde öyle diyor sana zarar gelecek yapma diyor ama olmuyor bilmiyorum bi süre foruma girmemeyi düşünüyorum burda akşama kadar o belirti bu kür hepten kaptırıyorum kendimi..
Selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim ya akşam ağlama krizine girdim yine eşimde teselli etmek için baya uğraştı isyan etmiyorum ama çok yoruldum ben..
İnsan her gece bebek görürmü rüyasında bu ay her gün hergün bebek görüyorum bu beni dahada üzüyor ne yapıcam bilmiyorum..
canımmm çok teşekkürlerr bitanemmmm :ecrin_bebek:
3 sene sora ilk kullanımda tuttu allahıma binlerce kez şükür
darısı size ve tümmm isteyenlere inşş canım
yokmu içini dökebileceğin yakınlarında bir arkadaşın falan. git bir kahve iç dertleş. veya git biryere azıcık açıl.. çalışmanın en iyi tarafı bu. evde olanlar daha çok sıkıntı yaşıyor..