Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edacım günaydın, ben senin yerinde olsam yumurtladım mı diye kaygılanacağıma giderim bugün dr a hemen bakarım yumoşlara...tasalanmana hiç gerek yok canım...Allah hakkında hayırlarını versin
kızlar günaydın...iyi haftalar,
eda canım bekle. bende bazen 17-18 günde yumurtlayabiliyordum. birde stres yapma.. eğer yine soru işaretin varsa git doktora 10 dk. içinde bakar yumurtana. ölçüsünüde öğrenmiş olursun. bana göre en sağlıklısı doktora gitmen. risk alma ...
nevyas güzel haberlerini bekliyoruz canım..
cetrefilli nasıl gidiyor.? sincap aramayıda bıraktın rahatın yerindedir:))
kızlar günaydın,ayın 21 inden sonra alıp eline geçen var mı aranızda
benimki hala gelmedi,mesaj attım birde araştırdım ürünü yollayan posta şirketi için hiç iyi şeyler okumadım valla moralim çok bozuk başka adreslere bırakıp gidiyorlarmış bulamayınca
öyle bişe olursa rezil olurum ben
canımcım ben cmtsi sipariş vermiştim satıcı anca pazartesi kargoya verebilmişti
tam bir haftada yani kargoya verdiğinin bir sonraki pazartesisi gelmişti sende bekle canım 21 inde verdiysen 22 de kargoya verse yarın elinde olur Şeniz
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu kayboldun yinee...
35 ay günaydın..
ben geldiiim kızlar nerelerdesiniz? dersteydim sabah, şimdi de kimse yoook
Edacım sen çift çizgiyi daha göremedin mi? Ovülasyon testini nasıl yapıyorsun? Ben geçen ay bikaç gün yaptım göremeyince kaçırdım diye bırakmıştım..