- 10 Haziran 2009
- 6.007
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizciğim inşallah ikili testlerin de problemsiz çıkar... anjeliğin gönderdiği resimde ki çizgi çok bariz netti(( ama kan testinde yanlışlık olacağını zannetmiyorum. herşeyin hayırlısı. rabbim en iyisini bilir.. bizlerin daha zamanı gelmemiş.. bekleyelim bakalım...
deniz hatırlatmak istemiyorum ama bu hamileliğin için ilkinden dolayı doktor herhengi bir ilaç falan verdi mi? inan bu sorular sayesinde çok daha bilinçli olarak doktora gidiyoruz..
ne demek canım benim,gönlümden geçen senin ve burdaki herkes için en mutlu huzurlu yuvalar hayırlı saglıklı evlatlar, ben de seni öperimopuyorumnanaktançetrefilli canım benim, inş bir an olsun yazdıklarımla üzmemişimdir seni...senin o içten duan yeter bebeğim, affedilecek birşey yok ...docaman öpüldünn
Selam kızlar eşimin sonuçlarını gösterdik bugün hız ve sayı problemi teşhisiyle 4 ilaç verdi doktor 3 yada 6 ay kullanacak eşim ilaçların 2 sini devlet karşılamıyor aylık 250 tl ilaç masrafı çıktı ama bebeğim gelsinde sağlıcakla o parayıda vermeye razıyız..
kızlar bu ürün nasıl paketlenmiş olaarak geliyor sanırım edaahmet almıştı bilgi verir misinz bana
bende ovulasyon testi yaptım tek çizgi kızlar ama kullanayım mı ki preseed i yaaaa
kafam karıştı bgn 9.günüm ???