Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇİÇEKCİK....
hoş geldin. nasıl gidiyor canım.. Allah tamamına erdirsin. neler yaptın acık anlatsana :)))
ay geç kalmışım msj atmada kusura bakma çiçek...
bişey sorucam. hamile kaldığını hissettinmi? ne bileyim baş dönmesi, mide bulantısı..testi ne zamn yaptın?
amin canım benim darısı sizlerin başına inşallahh:)))) senin adına çok sevindim. bir üzüntünün ardından gelen sevinç.. Allah birdaha üzüntü yaşatmasın. sağlıkla al kucağına melerğini...
cicekçik ne kadarlık hamilesin son adet günün neydi canım
ay maşallah çiçekcik yaaa, al işte bir umursamayan hamiş daha, allahım bize kafaya takmamayı nasip etsin inşallah, çünkü bizim sıpalar ancak o zaman geliyo, denizcim cicekcim shtqueencim dualarınızı eksik etmeyin, allah razı olsun sizden, bizim neler yasadıgımızı bildiğinizden dualarınızda da yer acın emi bizlereopuyorumnanaktanamin canım benim darısı sizlerin başına inşallahh
tatlım 11 kasımdı benim son reglim 5+6 gözüküyo bugün doktora gittiğimde 5+2ydi herkes zaten sabrıma hayran kaldı ama sabretmekten başka yapılcak yoktu daha önce öğrenseydim bu sefer keseyi görcekmiyiz diye endişelencektim şimdi kalp atışını duycakmıyız diye endişeleniyorum yanii başlayınca bu süreçte kolay değil herkesin sağlıcaklan hamiş kalması ve bu süreci sağlcıklan geçirmesi dileğiyle
ay sen ne alem kızsın yaaa darısı bizim basımıza inşallah kalp atısı kukusu pipisi:roflol::)))) ay çok hoş yaaa. bende yaşamak istiyorum bunlarıııı... bebişinin inşallah kalp atışınıda görrüsün, pipisinide, kukusunuda :))))
öpüyorum seni çok..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:)))) ay çok hoş yaaa. bende yaşamak istiyorum bunlarıııı... bebişinin inşallah kalp atışınıda görrüsün, pipisinide, kukusunuda :))))
öpüyorum seni çok..
ay canım hiç stress yapma artık neredeyse 6 hafta de kalp aışı artık duyulur gittiğinde görürsün bebişini allahın izniyle,bende 6 haftayken gördüm kalbini dinletti doktor,şu an 9 haftanın içindeyim.kendine çok dikkat etmen lazım en riskli döneme giriyorsun hiç bi problem hissetmesen bile istirahat et bırak her şey öylece dursun yıkılsın dökülsün sakın iş yapma,çalışıyorsan biraz dediklerim zor ama,elinden geleni yap
ay maşallah çiçekcik yaaa, al işte bir umursamayan hamiş daha, allahım bize kafaya takmamayı nasip etsin inşallah, çünkü bizim sıpalar ancak o zaman geliyo, denizcim cicekcim shtqueencim dualarınızı eksik etmeyin, allah razı olsun sizden, bizim neler yasadıgımızı bildiğinizden dualarınızda da yer acın emi bizlereopuyorumnanaktan
cicekcik ben meryem suresin diye duymustum ama elhamı duymamıstım, 24 kere mi okuyosun bi aksamda ve hemen akabininde mi dileğini diliyosun?
ay sen ne alem kızsın yaaa darısı bizim basımıza inşallah kalp atısı kukusu pipisi:roflol:
:)))) cetrefilli bitek kalp atışı yetmiyor işte. herşeyi tam olsun bebişlerimizin Allahın izni ile..
sende yediklerine dikkat et. benim 13, gün yumurta 22,5 olmuştu. incir ye suyunu içmesen bile...
bu arada anjelik görünmüyor haberin var mı canım..
ayyy çiçekçikkkkk
hamiş misiiin
caanım çok sevindim...darısı buradaki baayanların baaşına
inş 9 ayın sonunda bebişini sağlıcakla kucaağına alırsın...kalbini rahat tut canım...ne kadar sevindiğimi anlatamam
inşallaaaah selmacım, canım ben de incir fındık agzıma sürmedim bu ay yaaa, bal karısımı yiyodum ona da yanasmadım, bana boğaz olsun da aksam iki tabak yemek yiyorum:roflol: meyve suyu içmekten baska yaptıgım saglık adına bişey yok bu aralar:)))) cetrefilli bitek kalp atışı yetmiyor işte. herşeyi tam olsun bebişlerimizin Allahın izni ile..
sende yediklerine dikkat et. benim 13, gün yumurta 22,5 olmuştu. incir ye suyunu içmesen bile...
bu arada anjelik görünmüyor haberin var mı canım..
canım benim çok saol hep ediyorum tatlım dualarım hep sizinleee opuyorumnanaktan
evet canım 24 kere elham okuyorsun sonrada dileğini diliyorsun tatlım ben öyle yaptım kuzenim dedi onun yakın arkadşı yapmış dileği olmuş abla bak yap sende dedi bend eyaptım ki ilk defa böyle bir şey yaptım dua ediyordumda bu şekilde ilk defa yaptım hep duayo ederkende gözümün önüne minik bi bebek geliyordu gözlerim doluyordu
cidden takmıycaksın ama bunu bende özgür irademle yapamadımki tatlım yani olumsuzluklardan sonra oldu kendiliğinden yani nasıl yapılır onuda cidden bilmiyorum çünkü insanın elinde değil belki ne biliyim telkinle kendi kendiini olabilir