Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiçekcikcim hemen bombayı patlattım 30 lu yaşlar topikine...gerçi geri dönüş geç olur biraz ama e ne de olsa yaş ilerledikçe hız da yavaşlıyor
ay canııım o işin şakası, allah gönlüne göre versin, inşallah tüm isteklerin gercekleşir canım, yanlıs bişey söylediysem affola:kedi:ayyy çetrefiliiii oole dua etmeee...ilk önce iş bulmam lazım, sonra da çalışmam....eşimin sağlığından ve işlerinden dolayı bu şart (
biz iyiyiz ceylancım hoşgeldin sen nasılsın?Nabersiniz yafrular ben aynıyım sizlere bi bakıyım dedim maşallah daimi üyeler burda ..
aynen kuzummm ya bende 3 ay denemiştim taaa ne zaman hatırlamıyorum bile bak bişeyd enemeden geldii melek inşalah kalıcı olur tatlımm yaaçiçiekcik ooo görüşmeyeli nasılsın yafrum özlemişim bu topiciği ..Ben preseed i bıraktım ama sizleri asla ..3 ay denedim yeter kısmet herşey..Denemekte yarar var ..
çicekcik tebrikler hamileymişsin çok sevindim adına kırdın şeytanın bacağını ..
canım tane aplikatör ve bir de diş macunu gibi tüp var, aplikatörü sen dolduruyosun.haa kızlar bişi daha bu arada bu bir kutu içinde kaçtane var 6 lı 3 lü değişiyo sanırım demi ytani tek sıkımlık falanmı bunun adet olmasından bunumu anlamalıyım