kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnn sizlerden uzaktaydım ama sonunda sanırım keseyi gördük hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum amaaaaa halaaaaaa
hadi canımmmmmm maşallah çiçekcik, canım benim, anacım 3 ayda iki gebelik, helal olsun valla sana, allah nazarlardan saklasın, preseed kullanmış mıydın? inşallah kalp atıslarını da duyarsın da için rahatlar canım benim, sağlıklı mutlu bi hamilelik geciresin hayırlısıyla alasın kucagına bebişini
dua et bize lüffeeeeenkaydirigubbakcemile3
Sonunda benimkide geldiiiii
önceki siparişim gelmemişti bende tekrar yollamalarını istemiştim bu defa 5 günde geldi.Ama ilginç olan eşimin tahlil sonuçlarını almaya giderken kapıyı açtım baktım kapımın yanına bir kutu bırakılmış aldım baktım preseed kapıyı çaldılarda benmi duymadım bilmiyorum ama ben görmesem ya başkası alıp gitseydi paketi anlamadım valla..
Benim günüm geçti ama bebek yok dr söktürücü verdi onuda kullanmıyorum beklemedeyim yani zaten bir sürü hastalık çıktı 10 tane ilacım var kullanmam gereken o yüzden bidahaki aya kullanacağım ben..İnşallah bizimde meleklerimiz gelir..
nevyas oh bee canım sonunda geldi preseedın, benimki de cuma sipariş vermiştik, bugün geldi işyerime, ben yoktum arkadaslar almıslar:lepi:
canım benim şu soğan kürünü alan denemedinmi? süreçlerin bu kadar değişkenken yumurtlama gününü nasıl tayin edicen..?
benimde sorunlarım vardı. adet 28,32,36,35 kafasına göre takılıyordu. bir ay d.k.hapı kullandım 28 günde adet oldum. 14 gündede yumurtlama gerçekleşti. sadece bir yumurtam olmuştu ama olmuştu:))))
selmacım o tek yumurta nelere kadir, yeter ki spermle buluşsun:kedi:
ben bugün yumurta takibine gittim, 12. günüm ve 16 mmydi, yarın ve ertesi gün ödev verdi doktorcum, artı kesinlikle klomen öneriyorum dedi, ben klomenden kaynaklı kist olur diye korkuyorum dedim, dedi ki endo olustugunda geri dönüş yok fakat klomenden kaynaklı olusan bi kist bir aylık bi tedaviyle gider, yumurta sayını cogaltıp sansını yüksek tutmalıyız dedi. saolsun cok umutlu konusuyor, dedim ameliyattan 9 ay gecti, nolcak olmazsa dedim, dedi önce asılama, ama daha zamanın var,bir sıkıntın yok diyo saolsun, o zaman neden olmuyo diyemiyosun tabi:1no2:
verdiğim kan da yumurtamın catlamasıyla ilgili bi hormona bakmış, normalmiş...hayırlısı bakalım
bu arada gelen preseed da 2011in 7. ayı son kullanma tarihli.
bitirmeden tekrar tekrar çiçekciğimi cok tebrik ederim, gözümüz aydın