- 2 Ocak 2009
- 2.615
- 8
arkadaslar herkese merhaba,size guzel bir haber vereyim
HAMILEYIMMMMMMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden
preseedi kullanali 2 ay oldu.2sinde tuttu, baska hicbir kur, ilac hicbirsey kullanmadim.
ama bu ay hic beklemiyordum hicbir umudumda yoktu.belkide kafama takmadigim icin, beklentim olmadigi icin oldu,hatta doktorum tam tesekkullu arastirmaya baslayacakti bu ay.rahim filmi gibi seyler.artik olmaz demistim.tedavi belkide olmam gerekiyor demistim.esiminde hicbir umudu yoktu
diger aylar cok sabirsizdim heran bebek dusuncesi vardi.ama bu ay kendimi biraktim ve oldu
kesinlikle artik kafaya takmayin.gecen aylarda ne kurler kullandim ama olmadi.buay hicbirsey
sizede tavsiyem bu olucak
testi yaptim pozitif, esim yatiyordu sabah uyandirdim ve dedim bebegimize gunydin demek istermisin oda saskindi anlayamadi,sonra jetonu dusunce cok sevindi tabi
bende cok saskinim,cunku hicbir belirti yoktu.halen hicbirsey hissetmiyorum.ne bir akinti,ne yorgunluk ne agri.aksi halde daha enerji doluyum
allah hepinizin gonlune gore versin
umarim en kisa zamanda sizdende haberler alirim
sevgiler
aysouk hayırlı olsun, Allah tamamına da erdirsin güzelim, bu arada ne kadar süredir deniyorsunuz bebiş olayını, uzun bir süre diil sanırım?