- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
selam arkadaşlar daha öncede sormuştum ben bu ay kullanıcam preseed ama nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum kullananlar anlatabilirmi
kafama göre kullanıcam kimse bilmiyo yada umursamıyo heralde :sinifsinif::sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar daha öncede sormuştum ben bu ay kullanıcam preseed ama nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum kullananlar anlatabilirmi
kafama göre kullanıcam kimse bilmiyo yada umursamıyo heralde :sinifsinif::sinifsinif:
Angelic'mm :)ceylaaaaaan :)
adet oldummm... mafoldumben
bidahaki tarih 3 kasım
hala preseed alamadım bu ay kullanamayabilirim ing. iyi olmadığı için sipariş veremiyorum yarın 1-2 arkadaşımla görüşüp onların engin bilgilerinden yararlanmam lazım :jeyyar::ecrin_bebek:
Damlaumudum bir hamiş olsanda şu avatarını değiştirsen nedense ne zaman görsem üzülüyorum ..Bizleri çok guzel yansıtıyor..
Angelic'mm :)
Günaydınlar nasıl keyifler
Günaydınlar ..canım benim bende yardım edebilirim.. ,
Buarada sağlık olsun inanıyorum bu topicte preseed le herkes hamile olacak bende bu ay daha sipariş veremedim pahalı yerden verdim onu iptal ettirdim fakat 1,5 haftadır paramı iade etmedikleri için hala alamadım...Bu ay kullanmam neredeyse imkansız kaldı perş günü yumurtlamam başlıyor
cetrefilli'mmm nasılsın canım..
aaahh keşke... inş. vakti zamanı var... olacak az kaldı ben inanıyorum.. inş. hepimizin birden olur. allah gönlüne göre versin......
İnşallah canım nekadardır istiyorsun :Saruboceq:
günaydınlaaar
ceylancım iyiyim canım sen nasılsın? türkiyeden yaptıgın siparişi iptal etttin öyle mi? e para iadesi hemen yapmaları gerekmiyor muydu??
kızlar ben geçtiğimiz ay klomeni kullandım ve perşembe günü çatlatma iğnemi oldum, perşembe akşamından itibaren sabahlı akşamlı birliktelik önerdi doktorum...haftasonuna denk geldi allahtan da bu ay hem dualarım, hem klomen hem preseed...derken allahım güldürecek inşallah, gerçi her ay bir umutlanacak şey oluyor sonra suya düşüyor ya....napalım, umut herşeyimiz
Canım çok ilginç son gittiğim iki dr.dan biri çatlatmadan sonraki 3 gün birliktelik hergün 1er kez
Diğer dr.umda günaşırı ilişki öneriyordu ama artık hiçbirine gitmediğimden kafama göre takılacağım :lepi:
valla sivasta adam gibi bir doktor oldugu için kafamı karıstıran çok olmuyo benim:roflol:
ama hergün gercekten yorucu oluyo bir de doktorun verdiği günlere endekslemek stres yapıyo aslında, ben genelde eşime söylemiyordum doktorun verdiği günleri de, arka arkaya diyince mecbur söylemek zorunda kaldım:jeyyar:
Cidden çok kötü oluyor peşpeşe CADIARZU Allah inşallah hepimize meleklerini yollarlar ..