Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gunaydın benımde beklenen adet tarıhım 4 yada 5 i.ınsallah olmam tabı.bu ay klomene baslıycakmısım arastırdım bu hapla baya hamıle kalan var ınsallah bende kalırım yarabbım.sızlerden bu hapı kullananınız varmı ne gıbı seyler onerırsınız acaba
kızlar merhabalara.s.
bir şey soracaktım size eşimin sperm sayısı 4 milyona yakın morfoloji ise %1 bu değerlere yakın olan arkadaşlarım varmı ve preesed ile hamile kalanlar cevap verirseniz sevinirim:1hug:
allah hepimizin kucağını tez zamanda doldursun:Saruboceq:
pelly merak ettim şu karışım eşinde işe yaradı mı yaz spermiyorgram sonucunu mutlaka, bu ay ben de eşime öyle bi karışım aldım arada yiyor, unutuyor falan, etkisi oluyor mu gerçekten???
bu sabah yapılan spermiyogramda 17,5 milyon çıktı. gene çok yüksek değil ama geçen ay 13 milyondu. geçen ay hızlı hareketli oranı %10 iken bu sefer %52 çıktı ki bu çok iyi. morfoloji zaten normaldi. yani kızlar macun işe yarıyor. eşim daha 20 gündür yiyor. aktar günde 3 kez dedi ama eşim sadece sabahları 1 kaşık yiyor. akşamları da keçiboynuzu pekmezi.