- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anım benim günaydın
hayırlısı olsun tatlım inşallahh yaa
bende almadım preseed geçen aydan iki tane kalmıştı belki onları kullanırım ama kararsızım
kimine iyi geliyor kimine gelmiyor işte tatlım yaa
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin tatlım opuyorumnanaktan
Kızlar nasılsınız? Bayram nasıl geçti? Çiçekcik, kuzu, cetrefilli, aymes?
Aymescim sorununa göre tedavi yöntemi en güzeli canım, ben de 2010 ocak gibi düşünüyorum ama daha önce de yaptırabilirim, zaman aleyhimize çalışıyor maalesef Merkez olarak bir yere karar verdin mi? Ben hala kararsızım.
Merhaba arkadaslar ben bu ay ilk defa preseed kullandım.. su an adetimi 3 gün geçti.. ve 3 gündür midem bulanıyor ateş basıyor.... bu ilaç yan etki yapmaz degilmi.. gerci en son kullanalı 2 hafta falan olacak..
kızlar merhaba,
ebrubu canım çok özürdilerim senden. 2 defa msj atmışsın. bayram öncesi ve bayram sonrası istanbuldışındaydım ve gittiğim yerde pc ve bağlantı yoktu. kusuruma bakma. gitmeden önce ki günde sen hiç girmedin. o neden ile kopukluk oldu.
kızlar hepinize birşey sormak istiyorum. kürtaj öncesi benim adetime 5 gün kala falan gögüslerim şişer ve acırdı. adet olacağımın en önemli belirtisi bende buydu. ancak kürtaj sonrası gögüslerimde adetime yakın hiç bir değişiklik olmuyor. neden olabilir sizce bu? endişelnmelimiyim bilemiyorum. kürtaj olan arkadaşlarda böyle bir değişiklik olmuşmuydu?
bu arada ebrubu benim ürün gelmedi. e bayı aradık. perşembeye yani yarına kadar gelmez ise parayı iade edeceklerini belirttilrt..
bu ay belki bazılarınıza ters gelecek ama yumurta akı ile sadece ovulasyonu çift gördüğümde 1 kere denemem oldu. bu denemede o kadar sıkışık bir döneme geldi ki...
yani çok umutlu değilim açıkcası.
kızlar son sorum. yumurtlama gününden 14 gün sonra mı adet olunur. yok ise 14 gün öncesi ve sonrası da olabilir mi?
aymes çok geçmiş olsun canım. herşeyin hayırlısı. bebeğimizi kucağımıza alalımda her ne şekilde olur ise olsun..
hepinizi öpüyorum.
Kızlar nasılsınız? Bayram nasıl geçti? Çiçekcik, kuzu, cetrefilli, aymes?
Aymescim sorununa göre tedavi yöntemi en güzeli canım, ben de 2010 ocak gibi düşünüyorum ama daha önce de yaptırabilirim, zaman aleyhimize çalışıyor maalesef Merkez olarak bir yere karar verdin mi? Ben hala kararsızım.
günaydın kızlaaaar, hadi topiğe bugün hareketli başlayalım, cumanız mübarek olsun, dular kabul olsun, herkes hamişlik haberleri versin artık)
ben klomen tedavisine başladım, hakkımızda hayırlısı, çok yumurtlayım, çok şansım olsun dedi doktorum...adetim de bitmek üzere, yeni preseed siparişi ebaydan yaptık da 1 haftayı buluyordu deil mi gelmesi? elimde 2 kullanımlık var, onla yetincez sipariş gelene kadar napalım...
hadi kızlar pes etmek, karamsarlığa düşmek yok, ben bu ay o kadar ümitliydim ki olmadı bakın yine de üzmüyorum kendimi...